Hvornår spiller Caroline Wozniacki?

De 2 spørgsmål, der hyppigst stilles i forskellige tennis fora, er

1. Hvornår spiller Caroline Wozniacki næste gang?

I stort set alle turneringer bliver spilleprogrammet fastlagt fra dag til dag. Derfor kan man som regel tidligst oplyse spilletidspunkt aftenen forinden.
Ved turneringer i USA, som er flere timer efter europæisk tid, foreligger næste dags spilleprogram ofte efter, at Europa har passeret midnat, mens det ved turneringer i Østen og Australien som regel foreligger allerede om formiddagen.

WTAs officielle webside kan man pege (med musen) på linket "Scores", hvor man kan klikke på linket "Order of Play" (OOP el. lign), som viser spilleplanen for dagens kampe i de igangværende WTA-turneringer.
På Smartphones kan man holde sig ajour med spilletider med applikationen ATP/WTA Live. Ofte er næste dags spilleprogram tilgængeligt der, inden de findes på førnævnte side.

I Facebook gruppen Verdens bedste Wozniacki vil der blive informeret om både spilletid og hvor kampen kan følges på TV, når en af gruppens faste deltagere kender tidspunktet.

Når Caroline deltager i en turnering, vil dette fremgå af Aktuel turnering med Caroline Wozniacki, hvor der så vidt muligt vil være link til oplysning om spilletider og TV-dækning.


2. Hvor kan man følge tennis kampene på TV?

Eurosport - (3 Grand Slams)
De 3 Grand Slam turneringer Australian Open, French Open og USOpen samt de fleste WTA-turneringer er hidtil (indtil 2012) blevet vist på Eurosport I og/eller Eurosport 2. Sendetider kan findes på programoversigten, hvor det også fremgår, om der sendes Live eller Forskudt.
I 2013 har Eurosport fortsat rettighederne til de 3 nævnte Grand Slam turneringer, hvor der både vises kampe på Eurosport I og Eurosport 2.
Eurosport har ikke mere rettigheder til WTA-turneringer i Premier kategorien, men formentlig transmitteres fortsat  fra enkelte WTA turneringer i International kategorien
Kampene på Eurosport kan også følges på  Eurosport Player, hvor der ved Grand Slam turneringerne er mulighed for at vælge direkte transmission fra flere baner.

TV3 Sport - (22 WTA og Wimbledon)
Grand Slam turneringen Wimbledon i London bliver dækket af TV3 Sport, som både viser kampe på TV3 Sport 1 og TV3 Sport 2. Carolines kampe vil blive vist på TV3 Sport 1, hvis der er TV-dækning på banen.
WTA turneringer i Premier Mandatory, Premier 5 og Premier 700 bliver vist på TV3 Sport 2.
TV3 Sport 2 findes bl.a. i TDC Home Viasatpakken og Fuldpakken hos Yousee og Stofa.
Rettigheder WTA indtil 2016, Wimbledon 2018.

Programoversigter næste 14 dage TV3 Sport 1 - TV3 Sport 2

CMore Tennis.
Ofte kan man også følge kampe fra WTA turneringerne på C More Tennis, som primært dækker ATP turneringer.
Dog har C More aftalt med Viasat, at de kan sende nogle af de afsluttende kampe - primært semi og finaler - fra nogle af WTA turneringerne. C More Tennis viser også Wimbledon, men der er lukket for signalet i Danmark. Det samme gælder C More's Webportal Csports.dk for de baner, hvor der vises live kampe under Wimbledon.

3. Hvor kan man se tenniskampe live på WebTv?

Gratis WebTv
Mange kampe kan følges gratis på en PC via en række live-streaming tjenester, som egentlig er ulovlige. Kvaliteten er blevet bedre end tidligere, men man må affinde sig med, at en række generende reklamesider følger med.
Der har indtil udgangen af februar 2013 her på siden været link til nogle af disse tjenester , hvilket var i fuld forståelse med Eurosport Danmark, som betragtede det som en håbløs kamp for TV-udbyderne at få lukket disse tjenester, da de dukker op igen under et nyt domæne-navn, når det lykkes at få en dem lukket.
Efter at Viasat har overtaget TV rettighederne til WTA-premierturneringerne, har en redaktør af facebook-gruppen "Mere topspin" meddelt, at man ikke vil acceptere links til http://find-relation.dk/wozniacki/, hvis siden har sådanne "ulovlige links", og Viasat har i et uddybende svar henvist til http://www.juf.dk/linke-til-ulovlige-sider-livestreams/, hvor det fremgår, at det er ulovligt at linke til sådanne sider.
For at undgå at overtræde gældende regler, samt at indlæg i "Mere topspin" fjernes, når der i debatten henvises til relevante informationer på siden, er disse links derfor fjernet.

Bet365, Unibet
Man kan lovligt få gratis adgang til live-streaming af de fleste tenniskampe samt masser af anden sport, hvis man tilmelder sig betting-tjenesterne på Unibet.dk og Bet365.dk, hvor man kan nøjes med at indsætte hhv. 80 og 100 kr.
Begge har rettigheder til at vise sportsbegivenheder. Billedet kan dog ikke vises i fuld skærm, men fylder ca. 1/2 af skærmens højde og 1/3 af bredden.
Hvis man benytter Screen-Mirroring på en Smartphone kan man få fuldt billede på et SmartTv. Det samme er tilfældet med Iphone i kombination med AppleTv.

WebTv mod betaling
Man kan i flere tilfælde købe adgang til tenniskampe på WebTv.

Eurosport Player (59 kr./md - 449 kr./år) omfatter kun de turneringer, som Eurosport har rettigheder til at vise på TV. Se evt. 
PC / MAC, Iphone / Ipad, Android, Connected TV
Australian Open, French Open, USOpen, samt enkelte andre turneringer (se under Eurosport herover)

TennisTV.com - Mulighed for at følge kampe live på 2-3 baner ved de fleste WTA Premier turneringer samt flere ATP-turneringer, dog ikke fra Grand Slam turneringer.
PC-version (virker på alm. PC): 1md: Eur16.99 - 1år: Eur104,95 (Dkr. ca. 128/md, 790/år) - Denne version giver også mulighed for at gense kampe med "Catch up". Hvis man tilslutter en PC til TVet via HDMI, kan man få en rimelig god billedkvalitet, men dog ikke på højde med den kvalitet, som kan opnås med på TV med HD.
På moderne SmartTV kan man benytte den indbyggede browser og få vist kampen i den kvalitet, som browseren muliggør.
App-only (virker på Iphone, Ipad og Android Smartphone og Tablet): 1 md: Eur7.99 - 3md: Eur19.99 - 12md: Eur64.99 - Dkr ca: 60/md, 150/3md, 490/12md. Euro-kurs 7,53)
App-only følger med gratis, hvis man har førnævnte PC-version.
Med Samsung Smartphone, som understøtter AllShare Cast, kan man oprette trådløs forbindelse til en AllShare Cast dongle, som forbindes til TV via HDMI-porten, eller direkte til SmartTv, som også understøtter AllShare Cast, og derved få billedet op på TV. Billedet bliver dog vist i "hak", hvis man ikke har et TV, som understøtter HDCP Miracast. Man bør derfor inden køb af nyt TV kontrollere hos en TV forhandler, om man kan få vist filmklip fra telefonen i rimelig kvalitet, inden man køber nyt TV.
Da Apples enheder kan snakke sammen over Airplay, kan man dele skærmen fra iPhone, iPad på sit TV via et Apple TV.
 

Csports:
På C More's Webportal kan man købe adgang til live sport - herunder tennis - fra bl.a. Canal8 Sport, C More Tennis. Prisen er 129 kr./md, 299 kr./kvartal, 1499 kr./år. Under Wimbledon er der dog spærret for adgang i Danmark.


TV fra ATP Tennis
Flere ATP turneringer kan følges på CMore Tennis. Nogle kampe kan endvidere ses på Canal8 Sport

Andre WebTV links

Livestream.com:
- ATP Challenger

USTA Procircuit
Watch men's USTA Challenger action live in 2016
Watch live streaming from women's USTA Pro Circuit events

youtennis.tv: Viser en række mindre WTA, ATP og ITF turneringer.


Aktuelle Tennisturneringer

Tennis på TV - TV3 Sport, TV2 Sport / TV2 Play, Eurosport I, EurosportDK

Tennistv.com Tennis på TV i Danmark

 


 

Bet365 og Unibet

Kampe fra de fleste aktuelle turneringer kan desuden følges gratis på Bet365 og Unibet.
Kampene er markeret med et TV-symbol.