Resultater for Caroline Wozniacki 2012

Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December
Hopmann
Sydney
Australian Open
Doha
Dubai
Opvisning
IndianWells
Miami
Copenhagen
Stuttgart
Madrid
Rome
FrenchOpen
Eastbourne
Wimbledon Olympic
Montreal
Cincinnati

New Haven
USOpen
Seoul
Tokyo
Beijing
Moskva
Sofia São Paulo

Sammenfatning

Efter den gyldne periode, der er omtalt som Højdepunktet, da Caroline var suveræn no. 1 på ranglisten med 10.255 point, var sidste del af 2011 resultatmæssigt mere på det jævne, selvom det lykkedes hende at bevare 1. pladsen på ranglisten året ud. Resultaterne for denne periode er omtalt under 2011.

I løbet af 2012 har Caroline haft tilknyttet først Sanchez og siden Thomas Johansson som trænere, men i begge tilfælde var det fortsat hendes far, som havde det overordnede ansvar, og coachede hende under kampene. Samarbejdet med Sanchez blev afbrudt efter en kort periode, formentlig fordi Caroline ikke følte, at hans ideer var det helt rigtige for hende. Thomas Johansson var tilknyttet som træner i perioder frem til USOpen, men ikke på fuldtid.
Caroline og hendes far havde formentlig  indset, at udviklingen hos hendes konkurrenter bevirkede, at stadig flere af dem var i stand til at udmanøvrere Caroline med større power og kontrol, når de havde tålmodighed til at vente på, at Carolines returneringer blev for korte og passive.
Caroline har derfor i samarbejdet med de 2 trænere arbejdet på at udvikle spillet i en mere offensiv retning, og der er endvidere arbejdet med at forbedre serven. I nogle af kampene har Caroline i perioder spillet væsentlig mere offensivt end tidligere, men de store resultater er dog udeblevet, fordi hun i de fleste af kampene ikke har været i stand til at få spillet til for alvor at flyde, selvom det har fungeret perfekt på træningsbanen. Den oplagte forklaring herpå kan være, at Caroline efter en periode med mindre gode resultater har mistet en del af den selvtillid, som er en altafgørende faktor i enhver form for elitesport.

Efter nogle smertelige nederlag i 1. runde ved både Wimbledon og USOpen kunne man frygte, at Carolines selvtillid og kampmoral havde fået så afgørende et knæk, at hun ville få meget svært ved at rejse sig i slutningen af sæsonen. Tværtimod begyndte bestræbelserne på træningsbanen omsider at give resultat, og i årets sidste 5 turneringer fungerede spillet i de fleste af kampene langt bedre, og flere kampe blev vundet, fordi Caroline selv tog initiativet i duellerne, og hun vandt stadig flere bolde, fordi hun enten pressede modstanderne til fejl eller selv afgjorde boldene.
I denne periode vandt hun således International turneringen i Seoul og Premier turneringen i Moskva, som hun i begge tilfælde havde fået wild card til. Desuden nåede hun finalen i Tournament of Champions i Sofia. De eneste 3 nederlag i denne periode var til topspillere som no. 3 Radwanska og no. 5 Kerber, samt no. 13 Petrova, der i den sidste del af sæsonen også havde genfundet storformen med finalesejr i både Tokyo og Sofia

Uge 49 - 2012

6-9 dec 2012

Gillette Federer Tour, São Paulo - Hard Indoor (Opvisningskampe)

Maria Sharapova vs Caroline Wozniacki 6-2, 7-6(4)
Victoria Azarenka vs. Serena Williams vs  6-3, 7-5

Bob / Mike Bryan vs. Bruno Soares / Marcelo Melo 6-3, 3-6, 6-3

Thomaz Bellucci vs. Roger Federer 7-5, 3-6, 6-4
Jo-Wilfried Tsonga vs.  Thomaz Bellucci vs  6-2, 6-2
Roger Federer vs Jo-Wilfried Tsonga 7-6(3), 6-3
Thomaz Bellucci vs Tommy Robredo 7-6(5), 6-3
Roger Federer vs Tommy Haas 6-4, 6-4

 


Uge 44

30.10

Facebook

Sofia, Bulgaria, Sofia Tournament of Champions, Season-Ending Championships (International Series) - Hard
6 bedst rangerede spillere, som har vundet International turneringer og ikke kvalificeret til Istanbul, samt 2 wild cards

Tip 10 rigtige konkurrencen

Deltagere

Reserver:
(41) Arvidsson, Sofia (SWE)
(43)
Cornet, Alize (FRA)

Kvalificerede, som har meldt fra med skader:
(19)
Kanepi, Kaia (EST)
(24)
Williams, Venus (USA)

Seedet 1-2:
1. (11) Wozniacki, Caroline (DEN)
2. (13) Petrova, Nadia (RUS)
Seedet 3-4:
3. (15) (WC) Kirilenko, Maria (RUS)
4. (16)
Vinci, Roberta (ITA)
Seedet 5-6:
5. (25) Hsieh, Su-Wei (TPE)
6. (29) Zheng, Jie (CHN)

Seedet 7-8:
7. (32) Hantuchova, Daniela (SVK)
8. (44) (WC)
Pironkova, Tsvetana (BUL)
Group Serdika

1. (11) Wozniacki, Caroline (DEN) 3-0
4. (16) Vinci, Roberta (ITA) 2-1
---
5. (27) Hsieh, Su-Wei (TPE) 1-2
7. (32) Hantuchova, Daniela (SVK) 0-3

4. (16) Vinci, Roberta (ITA) vs. 7. (32) Hantuchova, Daniela (SVK)
6-1, 6-2

En nem sejr til en velspillende Vinci mod en uengageret Hantuchova.

 1. (11) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. 5. (27) Hsieh, Su-Wei (TPE)
6-2, 6-2

Det blev en ensidig forestilling, hvor Hsieh ikke var i stand til at true Caroline, som dominerede kampen med god hjælp af sikkert grundspil og gode server.
Sporten.dk - EkstraBladet

1. (11) Wozniacki, Caroline (DEN) vs.  4. (16) Vinci, Roberta (ITA)
6-3, 6-1

Vincis konsekvente slice fra baghånden havde ikke den store effekt mod Carolines store sikkerhed i grundspillet, og hun var ikke under pres på noget tidspunkt i kampen, som hun vandt overbevisende. Dermed fik hun revanche for det overraskende nederlag ved 1. runde i Toronto 2011.
Sporten.dk - EkstraBladet

1. (11) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. 7. (32) Hantuchova, Daniela (SVK)
3-6, 7-6(4), 6-4

Kampen gav mindelser om Hantuchovas hidtil eneste sejr i 6 indbyrdes opgør over Caroline (6-1, 6-3) ved French Open 2011, hvor Caroline blev udspillet af Hantuchovas massive tryk i boldene. Hantuchova havde igen initiativet i de fleste af duellerne, mens Caroline i store dele af kampen måtte forsvare sig. Caroline spillede langt fra lige så overbevisende som i flere af de seneste kampe. Serven fungerede ikke optimalt, og hun blev brudt usædvanligt ofte, og grundspillet virkede mere usikkert end normalt. Hantuchova spillede til gengæld en af sine bedste kampe i længere tid. Set i det lys er det trods alt imponerende, at det i den sidste ende alligevel lykkedes Caroline i kraft af hendes fighter evner at trække sejren hjem.
Sporten.dk - EkstraBladet

4. (16) Vinci, Roberta (ITA) vs. 5. (27) Hsieh, Su-Wei (TPE)
6-1, 6-2

 

5. (27) Hsieh, Su-Wei (TPE) vs. 7. (32) Hantuchova, Daniela (SVK)
Fredag 1900cet

 
Group Sredets

2. (13) Petrova, Nadia (RUS) 3-0
3. (15) (WC) Kirilenko, Maria (RUS) 1-1 (udgår*)
8. (44) (WC) Pironkova, Tsvetana (BUL) 1-2
---
res. (41) Arvidsson, Sofia (SWE) 1-0
6. (29) Zheng, Jie (CHN) 0-3

(* udgået pga. sygdom - "upper respiratory illness"

8. (44) (WC) Pironkova, Tsvetana (BUL) vs. 6. (29) Zheng, Jie (CHN)
2-6, 6-4, 7-6(4)

Pironkova var tilsyneladende nervøs fra starten, hvilket er forståeligt med det pres, som hun må føle på hjemmebanen i Bulgarien. Med solidt spil vandt Zheng derfor 1. sæt uden større besvær. I 2. sæt var Pironkova noget bedre med, og hun vandt med noget besvær sættet. Fra starten af 3. sæt spillede Pironkova med langt større selvtillid og bragte sig med flot spil i klar vinderposition. Da kampen skulle lukkes vendte nerverne tilsyneladende tilbage, og hun blev brudt blankt, da hun kunne serve kampen hjem. Sættet endte i en tie-break, hvor Pironkova trak det længste strå, hvilket var meget vigtigt for både publikum og arrangørerne.

2. (13) Petrova, Nadia (RUS) vs. 6. (29) Zheng, Jie (CHN)
6-3, 6-3

Begge spillere havde store problemer med at holde egen serv. Petrova havde de ekstra tryk i boldene, som som blev afgørende for kampens udfald.

3. (15) (WC) Kirilenko, Maria (RUS) vs. 8. (44) (WC) Pironkova, Tsvetana (BUL)
6-1, 6-4

 

2. (13) Petrova, Nadia (RUS) vs. 3. (15) (WC) Kirilenko, Maria (RUS)
3-6, 7-6(4), 6-3

 

(41) (res.) Arvidsson, Sofia (SWE) vs. 6. (29) Zheng, Jie (CHN)
5-1 Ret'd


 

2. (13) Petrova, Nadia (RUS) vs. 8. (44) (WC) Pironkova, Tsvetana (BUL)
5-7, 6-1, 6-3

Efter et jævnbyrdigt 1. sæt, som Pironkova vandt knebent, fik Petrova fuld kontrol over kampen. 2. sæt blev vundet overbevisende, og hun fortsatte med at dominere i 3. sæt, hvor hun var tæt på dobbelt break til 4-0, men Pironkova fik kæmpet sig tilbage i sættet, ikke mindst fordi Petrova sjuskede et serveparti væk ved 4-2. Efter konsultation med træner Sanchez brød hun dog straks igen og kørte kampen sikker hjem.
Semifinaler

(11) Wozniacki, Caroline (DEN)  vs. 8. (44) (WC) Pironkova, Tsvetana (BUL)
6-4, 6-1

Caroline forsøgte at tage initiativet fra starten af kampen, hvor hun et par gange forsøgte at udnytte overtaget ved at følge op ved nettet. De 2 første gange missede hun dog sine flugtninger, og derfor spillede efterfølgende lidt mere afventende. Det var dog tilstrækkeligt til at vinde sættet, da det ved stillingen 5-4 efter flere break-chancer i løbet af sættet omsider lykkedes at bryde modstanderens serv. Bortset fra et enkelt parti, hvor Pironkova misbrugte chancen for 0-40 i Carolines serv, havde hun ingen problemer i sine egne servepartier, hvor modstanderen aldrig fik nogen break-chance. I 2. sæt havde Caroline kampen under fuld kontrol. Trods 3 matchbolde ved 5-0 lykkedes det for Pironkova at holde serv en enkelt gang og undgå et æg, hvorefter Caroline lukkede kampen efter yderligere 3 matchbolde ved 40-0 i egen serv. Dermed sikrede hun sig at slutte året som no. 10 på ranglisten.
Sporten.dk - EkstraBladet

2. (13) Petrova, Nadia (RUS) vs. 4. (16) Vinci, Roberta (ITA)
6-7(8), 6-1, 6-4

 
Finale

(13) Petrova, Nadia (RUS) vs. (11) Wozniacki, Caroline (DEN) 
6-2, 6-1.

Fra starten af kampen var det tydeligt, at Petrova var top motiveret, mens Caroline kampen igennem var langt under det niveau, som hun ellers har vist de seneste måneder. Måske var tilfredsheden med, at det med finalepladsen var lykkedes at slutte året i top 10 den indirekte årsag til, at hun ikke kunne mobilisere den fightervilje, som var nødvendig for at besejre Petrova, som dog spillede en fremragende kamp og dikterede spillet gennem hele kampen.
Det meget dårlige indtryk fra sæsonens sidste kamp bør dog ikke overskygge den kendsgerning, at Caroline de seneste måneder har genfundet et niveau, som kan give grobund for optimisme før 2013 sæsonen.

Sporten.dk - EkstraBladet

Uge 42

15.10 -- kvalifikation

Moscow, Russia, Kremlin Cup, Premier - Hard

Seedede spillere

Seedet Finale
1.
(9) Stosur, Samantha (AUS)
2. (10) Bartoli, Marion (FRA) - tabte 1/8
Seedet 3-4 (Semi mod 1-2)
3. (11)
Wozniacki, Caroline (DEN)
4. (12)
Ivanovic, Ana (SRB) - tabte semi
Seedet 5-8 (1/4 finale mod 1-4)
5. (13) Cibulkova, Dominika (SVK) - tabte 1/4
6. (14) Petrova, Nadia (RUS) - tabte R32
7. (16) Kirilenko, Maria (RUS) - tabte 1/4
8. (18) Safarova, Lucie (CZE).- tabte 1/8
R32 Seedet 1-4 oversidder (bye)
Udvalgte kampe: Mandag
(47) Arvidsson, Sofia (SWE)  vs. (54) Jovanovski, Bojana (SRB) 6-2, 6-4
(18) Safarova, Lucie (CZE) vs. (223)
Gasparyan, Margarita (RUS) 6-3, 4-6, 6-2
(29)
Radwanska, Urszula (POL) vs. (33) Schiavone, Francesca (ITA)  6-3, 6-1
Tirsdag
(44) Pironkova, Tsvetana (BUL) vs. (20) Lepchenko, Varvara (USA) 6-0, 7-6(3)
(13) Cibulkova, Dominika (SVK) vs. (21) Makarova, Ekaterina (RUS) 2-6, 6-4, 6-2
(28) Shvedova, Yaroslava (KAZ) vs. (34) Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) 6-2, 6-2
(48)
Halep, Simona (ROU) vs. (14) Petrova, Nadia (RUS) 3-6, 7-5, 7-5
Onsdag:
(16) Kirilenko, Maria (RUS) vs. (62)
Vesnina, Elena (RUS) 7-5, 6-1
1/8 (11) (WC) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. 29) Radwanska, Urszula (POL) 6-1, 6-3 Caroline spillede en solid kamp, som hun tidligt fik fuld kontrol over. 11 vindere i 1. sæt vidner om, at hendes spil er blevet væsentligt mere offensivt. Serven fungerede ikke optimalt, og hun blev brudt et par gange, bl.a. da hun kunne serve kampen hjem ved 5-2, hvor hun ellers havde 4 matchbolde. Hun vandt dog kampen, da hun brød modstanderens serv efterfølgende.
Sporten.dk - EkstraBladet
Udvalgte kampe onsdag:
(31)
Zakopalova, Klara (CZE) vs. (18) Safarova, Lucie (CZE). 6-4, 6-4
(47) Arvidsson, Sofia (SWE) vs. (10) Bartoli, Marion (FRA) 6-3, 6-0
(13) Cibulkova, Dominika (SVK) vs. (44) Pironkova, Tsvetana (BUL) 6-2, 6-3
Torsdag:
(12)
Ivanovic, Ana (SRB) vs. (215) Solovieva, Valeria (RUS) 6-1, 6-4
(16) Kirilenko, Maria (RUS) vs. (28) Shvedova, Yaroslava (KAZ) 7-5, 6-4
(160) (Q) Dolonc, Vesna (SRB) vs. (48) Halep, Simona (ROU) 6-1, 6-0
 
(9) Stosur, Samantha (AUS) vs. (43) Cornet, Alize (FRA) 7-6(6), 7-5
1/4 (11) (WC) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (13) Cibulkova, Dominika (SVK) 6-2, 6-7(1), 6-1 Kampen viste, at Caroline er nået op på et stabilt og forbedret niveau, hvor defensiven fungerer samtidig med, at hun i stadig større udstrækning selv tager initiativ i kampene. Specielt i 1. sæt fungerede serven bedre end tidligere. Cibulkova er altid en vanskelig modstander, da hendes spil er langt mere kraftbetonet end Carolines, og i perioder af kampen var Caroline derfor presset til at klare sig på sine defensive kvaliteter. I slutningen af 2. sæt havde Caroline 2 chancer for at serve kampen hjem, men hun blev lidt for passiv samtidig med, at Cibulkova i begge Carolines servepartier samt i den efterfølgende tie-break spillede fejlfrit. I 3. sæt kunne Cibulkova ikke holde samme høje niveau, mens Caroline igen fandt sit spil og fik kontrol over begivenhederne.
(47) Arvidsson, Sofia (SWE) vs. (16) Kirilenko, Maria (RUS) 6-3, 6-3
(9) Stosur, Samantha (AUS) vs. (31) Zakopalova, Klara (CZE) 6-1, 6-3
(12)
Ivanovic, Ana (SRB)? vs. (160) (Q) Dolonc, Vesna (SRB) 6-4, 6-1
Semi
 
(11) (WC) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (47) Arvidsson, Sofia (SWE) 6-3, 6-7(4), 6-4 Specielt i 1. sæt viste Caroline eksempler på sin nye spillestil, hvor hun i større grad går efter selv at vinde boldene. Selvom det medførte væsentligt flere uprovokerede fejl end sædvanligt, blev det rigeligt opvejet af et stort antal vindere. Desuden fulgte hun ofte op ved nettet, når hun havde pres på modstanderen, og hun vandt stort set alle disse dueller. I 2. sæt faldt hun lidt tilbage i den gamle spillestil, hvor hun overlod mere initiativ til modstanderen, og da hendes serv heller ikke fungerede særlig godt, fik hun ofte brudt sin serv. Ligesom i kvartfinalen var hun ikke i stand til at holde serv, da hun kunne serve kampen hjem i 2. sæt, og i den følgende tie-break overlod hun fortsat for meget initiativ til modstanderen, som vandt tie-breaken overbevisende.
I 3. sæt tog Caroline igen mere initiativ, og hun brød modstanderens serv næsten hver gang. Hun havde dog fortsat problemer med at holde serven, som stadig ikke fungerede optimalt, men hun havde det ekstra break, som betød at hun kunne vinde kampen, da hun igen brød svenskerens serv ved 4-5. Selvom Caroline ikke var helt oppe på samme niveau som i nogle af de seneste kampe, skal Sofia Arvidsson dog tilskrives en stor del af æren herfor, idet hun både i denne kamp og i de forudgående sejre mod Bartoli og Kirilenko har leveret spil af meget høj klasse.
Sporten.dk - EkstraBladet
(9) Stosur, Samantha (AUS) vs. (12) Ivanovic, Ana (SRB) 2-6, 6-3, 6-2

Finale (11) (WC) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (9) Stosur, Samantha (AUS) 6-2, 4-6, 7-5 Caroline videreførte fra kampens start det gode spil fra de seneste uger. Specielt i 1. sæt havde Caroline initiativet i de fleste af duellerne, og Stosur var kun en enkelt gang i stand til at holde sin egen serv, mens Caroline blev brudt en enkelt gang. I 2. sæt fik Stosur lidt bedre styr på spillet, og Caroline blev sat under et større pres i sin serv, som blev brudt flere gange, da hun ikke fik overtaget i duellerne, selvom hun fik et rimeligt antal 1. server i spil. Stosur var i starten af 2. sæt heller ikke i stand til at holde sin serv, men i slutningen af sættet fik Stosur sine servepartier hjem uden problemer, mens Caroline blev brudt igen. I 3. sæt blev Caroline brudt fra start, og da en fejldom efterfulgt af en heldig netruller til Stosur forhindrede Caroline i at bryde tilbage, så det mere end svært ud for Caroline at komme tilbage i kampen. Med sit velkendte fighterinstinkt og fremragende spil, hvor defensiven fungerede optimalt samtidig med, at hun turde gå efter at vinde boldene med offensivt spil, lykkedes det Caroline at bryde tilbage, hvorefter begge holdt serv, indtil Caroline hev sejren hjem på sin 2. matchbold i Stosurs serv.
Sporten.dk - EkstraBladet

Uge 40

01.10 - kvalifikation

Beijing, China, China Open, Premier Mandatory- Hard

Seedede spillere

Seedet Finale
1. (1) Azarenka, Victoria (BLR)
2. (2)
Sharapova, Maria (RUS)
Seedet 3-4 (Semi mod 1-2)
3. (3) Radwanska, Agnieszka (POL) - tabte 1/4
4. (5) Kvitova, Petra (CZE) - tabte R32
Seedet 5-8 (1/4 finale mod 1-4)
5. (6)
Kerber, Angelique (GER) - tabte 1/4
6. (7) Errani, Sara (ITA) - tabte R64 (skade v. lår)
7. (8) Li, Na (CHN) - tabte semi
8. (9)
Stosur, Samantha (AUS) - tabte R32
Seedet 9-12 (1/8-finale mod 5-8):
9. (10) Bartoli, Marion (FRA) - tabte semi
10. (11)
Wozniacki, Caroline (DEN) - tabte 1/8
11 (12)
Ivanovic, Ana (SRB) - tabte 1/8
12. (13) Cibulkova, Dominika (SVK) - tabte R64 - hofteskade
Seedet 13-16 (1/8 finale mod 1-4)
13. (14) Kirilenko, Maria (RUS) - tabte R64
14. (15) Kanepi, Kaia (EST) - trukket inden start hofteskade

15. (16)
Vinci, Roberta (ITA) - tabte R64
16. (17) Safarova, Lucie (CZE) - tabte R64
R64
lør 10 kampe
søn 12 kampe
man 6 kampe
(11) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (53) Scheepers, Chanelle (RSA) 7-5, 6-7(6), 6-2 I både 1. og 2. sæt var Caroline nede med break, men brød i begge tilfælde tilbage ved 4-5 og holdt derefter serv til 6-5. I 2. sæt havde hun matchbold ved 6-5 og i tie-breaken 2 matchbolde, som ikke blev udnyttet. Caroline var dog ikke mere rystet, end at hun kunne vinde 3. sæt overbevisende.
Udvalgte kampe:
(30)
Hsieh, Su-wei (TPE) , (146) (WC) Zheng, Saisai (CHN) 6-2, 6-3
(12)
Ivanovic, Ana (SRB) vs. (28) McHale, Christina (USA) 6-3, 6-2
(35)
Shvedova, Yaroslava (KAZ) vs. (13) Cibulkova, Dominika (SVK) 6-4, 4-1 Ret'd (hip injury)
(5) Kvitova, Petra (CZE) vs. (34) Hantuchova, Daniela (SVK) 6-2, 6-3
Søndag:
(95) (Q) Giorgi, Camila (ITA) vs. (7) Errani, Sara (ITA) 5-4 Ret'd (left thigh injury)
(22)
Makarova, Ekaterina (RUS) vs. (14) Kirilenko, Maria (RUS) 6-3, 6-3
(67)  (Q) Lourdes Domínguez Lino (ESP) vs.
(16) Vinci, Roberta (ITA) 6-7(4), 7-6(4), 6-2
(47)
Niculescu, Monica (ROU) vs. (17) Safarova, Lucie (CZE) 6-2, 6-0
(74) (Q) Elena Vesnina (RUS) vs. (34) Barthel, Mona (GER) 6-1, 6-1
(46) Peng, Shuai (CHN) vs. (26)
Wickmayer, Yanina (AUT) 7-5, 7-5
(10) Bartoli, Marion (FRA)  vs. (58) (Q) Jovanovski, Bojana (SRB) 6-3, 6-3

(24) Jankovic, Jelena (SRB) vs. (61) Petkovic, Andrea (GER) 6-2, 6-4
(8) Li, Na (CHN) vs. (37) Schiavone, Francesca (ITA) 6-2, 6-3
Mandag:
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (45)
Cornet, Alize (FRA) 6-1, 6-1
(2) Sharapova, Maria (RUS) vs. (49)
Halep, Simona (ROU) 7-5, 7-5
R32
man: 6 kampe
tir: 8 kampe
ons: 2 kampe
(11) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (30) Hsieh, Su-wei (TPE) 6-7(5), 7-6(3), 6-0 En kamp der resultatmæssigt til forveksling ligner R64 kampen mod Scheepers. Taber 1. sæt efter at være i klar vinderposition. Vinder alligevel 2. sæt, selvom det så sort ud ved 0-3. Vinder derefter 3. sæt overbevisende.
Sporten.dk - EkstraBladet
Udvalgte kampe Mandag:
(74) (Q) Elena Vesnina (RUS) vs. (32) Paszek, Tamira (AUT) - 7-6(5), 6-2
(48) Suarez Navarro, Carla (ESP) vs. (5) Kvitova, Petra (CZE) 6-3, 6-2
(12)
Ivanovic, Ana (SRB) vs. (20) Lepchenko, Varvara (USA) 4-6, 7-5, 6-1
Tirsdag:
(10) Bartoli, Marion (FRA) vs. (79)
Morita, Ayumi (JPN) 6-4, 6-3
(24)
Jankovic, Jelena (SRB) vs. (47) Niculescu, Monica (ROU) 6-2, 6-1
(67)  (Q) Lourdes Domínguez Lino (ESP) vs. (74) Robson, Laura (GBR) 7-5, 6-3
(8) Li, Na (CHN) vs. (18) Petrova, Nadia (RUS) 6-1, 6-2
(3) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (143)
Zhang, Shuai (CHN) 6-2, 6-3
(21)
Goerges, Julia (GER) vs. (9) Stosur, Samantha (AUS) 7-6(2), 4-6, 7-5
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (31) Lisicki, Sabine (GER) 6-4, 6-2
(6) Kerber, Angelique (GER) vs. (88) Q) Arruabarrena-Vecino, Lara (ESP) 6-2, 6-0
Onsdag:
(90)
Hercog, Polona (SLO) vs. (22) Makarova, Ekaterina (RUS) 7-6(5), 3-6, 7-6(3)
(2) Sharapova, Maria (RUS) vs. (29) Cirstea, Sorana (ROU) 6-2, 6-2
1/8
ons: 4 kampe
tor: 4 kampe
(6) Kerber, Angelique (GER) vs. (11) Wozniacki, Caroline (DEN) vs.  6-1, 2-6, 6-4 I 1. sæt spillede Kerber helt op til sit absolutte topniveau. Selv i de meste pressede situationer formåede hun med et slag at vende en defensiv til et klart overtage. I 2. sæt lykkedes det for Caroline at tage initiativet i de fleste dueller, som ofte blev afsluttet med vindere fra Caroline eller fremprovokerede fejl fra Kerber. Caroline fortsatte de gode takter i 3. sæt, hvor Kerber dog samtidig fik løftet sit spil igen. Indtil stillingen 4-5 lykkedes det ikke for nogen af spillerne at bryde modstanderens serv. I Carolines afsluttende serveparti lavede hun desværre et par uprovokerede fejl, mens Kerber ved 30-30 tilspillede sig matchbold med en longline vinder i forhånden. På matchbolden forsøgte Caroline at slå en vinder longline med baghånden, men desværre sad bolden få millimeter ved siden af. En spillemæssigt opløftende kamp fra Caroline, selvom det blev til et ærgerligt nederlag.
Sporten.dk -
EkstraBladet
Onsdag:
(64) Oprandi, Romina (SUI) vs. (12)
Ivanovic, Ana (SRB) 6-4, 6-3
(48) Suarez Navarro, Carla (ESP) vs. (24) Jankovic, Jelena (SRB) 7-5, 6-4
(10) Bartoli, Marion (FRA) vs. (21) Goerges, Julia (GER) 6-3, 7-6(2)
(3) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (67)  (Q) Lourdes Domínguez Lino (ESP) 2-6, 6-1, 6-4
Torsdag:
(2) Sharapova, Maria (RUS) vs. (90)
Hercog, Polona (SLO) 6-0, 6-2
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (74) (Q) Elena Vesnina (RUS) 6-3, 6-3
(8) Li, Na (CHN) vs. (46) Peng, Shuai (CHN) 4-6, 6-2, 7-6(3)
1/4 - fre (1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (64) Oprandi, Romina (SUI) 6-2, 6-0
(2) Sharapova, Maria (RUS) vs.
(6) Kerber, Angelique (GER) 6-0, 3-0 Ret'd
(8) Li, Na (CHN) vs. (3) Radwanska, Agnieszka (POL) 6-4, 6-2
(10) Bartoli, Marion (FRA) vs. (48) Suarez Navarro, Carla (ESP) 6-0, 2-6, 6-4
Semi  - lør (1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (10) Bartoli, Marion (FRA) 6-4, 6-2
(2)
Sharapova, Maria (RUS) vs.
(8) Li, Na (CHN) 6-4, 6-0
Finale - søn (1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (2) Sharapova, Maria (RUS) 6-3, 6-1

Uge 39

24.09 - kvalifikation

Tokyo, Japan, Toray Pan Pacific Open, Premier 5 - Hard

Seedede spillere  (iflg. rangliste 17. sep)

Seedet Finale
1. (1) Azarenka, Victoria (BLR) - skadet 1/4
2. (2)
Sharapova, Maria (RUS) - tabte 1/4
Seedet 3-4 (Semi mod 1-2)
3. (3) Radwanska, Agnieszka (POL)
4. (5) Kvitova, Petra (CZE) - tabte R32
Seedet 5-8 (1/4 finale mod 1-4)
5. (6)
Kerber, Angelique (GER) - tabte semi
6. (7) Errani, Sara (ITA) - tabte 1/4
7. (8) Li, Na (CHN) - tabte 1/8
8. (9)
Stosur, Samantha (AUS) - tabte semi
Seedet 9-12 (1/8-finale mod 5-8):
9. (10) Bartoli, Marion (FRA) - tabte 1/8
10. (11)
Wozniacki, Caroline (DEN) - tabte 1/4
11. (12)
Ivanovic, Ana (SRB) - tabte R32
12. (13) Cibulkova, Dominika (SVK) - tabte 1/8
Seedet 13-16 (1/8 finale mod 1-4)
13. (14) Kirilenko, Maria (RUS) - trukket inden start

14. (15)
Vinci, Roberta (ITA) - tabte 1/8
15. (16) Kanepi, Kaia (EST) - tabte R32
16. (17) Safarova, Lucie (CZE) - tabte 1/8
17. (18)
Petrova, Nadia (RUS) - erstatter Kirilenko
Kval - fre-lør Spiller om 8 pladser i hovedturneringen. Seedet 1 i kvalifikation (56) Rybarikova
R64 - søn-man (11) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (58) (Q) Jovanovski, Bojana (SRB) 6-0, 3-6, 6-4 I 1. sæt fortsatte Caroline takterne fra finalen i Seoul, hvor hun totalt dominerede sin modstander. 9 vindere og 3 uprovokerede fejl fortæller alt herom. I 2. sæt slap Jovanovski tøjlerne og spillede aggressivt uden for mange fejl, samtidig med at Caroline overlod initiativet til modstanderen. Caroline forsøgte flere gange at generobre initiativet, men samtidig sneg der sig stadig flere fejl ind i spillet. Når Caroline til gengæld spillede på det sikre, blev hun ofte straffet af modstanderen. Efter en regnvejrspause kom Caroline bagud med et break ved 3-4, men efterfølgende lykkedes hun bedre med at tage initiativ i dueller, og modstanderen var heller ikke helt upåvirket af situationen, da hun var tæt på en af karrierens helt store sejre. En lettet Caroline kunne derved sikre sig sejren.
Sporten.dk - EkstraBladet
Udvalgte kampe:
(72)
Martic, Petra (CRO) vs. (61) Petkovic, Andrea (GER) 0-6, 6-4, 6-3
(78)
Watson, Heather (GBR) vs. (31) Lisicki, Sabine (GER) 6-4, 7-6(3)
(34) Hantuchova, Daniela (SVK) vs. (29) Makarova, Ekaterina (RUS) 6-4, 4-6, 6-3
(25)
Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) vs. (43) Scheepers, Chanelle (RSA) 6-4, 4-6, 7-5
Seedet 1-8 oversidder.
R32 - tir (11) Wozniacki, Caroline (DEN)? vs. (34) Hantuchova, Daniela (SVK) 7-6(3) Der var ikke TV-dækning af kampen. Udviklingen i 1. sæt tyder på, at begge spillere havde relativt nemt ved at holde serv. Dog havde Caroline ved stillingen 4-4 3 breakchancer, som ikke blev udnyttet. Til gengæld startede Caroline 2. sæt med at bryde modstanderens serv blankt. Det knækkede tilsyneladende modstanderen og løsnede op for Caroline, så hun kørte 2. sæt sikkert hjem på en halv time.
Sporten.dk - EkstraBladet
Udvalgte kampe øverst:
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (32)
Paszek, Tamira (AUT) 6-1, 6-1
(36)
Radwanska, Urszula (POL) vs. (12) Ivanovic, Ana (SRB) 3-6, 6-4, 6-2
(6) Kerber, Angelique (GER) vs. (79) Morita, Ayumi (JPN) 6-3, 6-4
(3) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (24)
Jankovic, Jelena (SRB) 6-2, 7-5
(91) (Q) Hampton, Jamie (USA) vs. (16) Kanepi, Kaia (EST) 5-7, 6-2, 6-3

(8) Li, Na (CHN) vs. (25) Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) 7-5, 4-6, 6-2
Nederst:
(72)
Martic, Petra (CRO) vs. (5) Kvitova, Petra (CZE) 6-4, 6-4
(9) Stosur, Samantha (AUS) vs. (37) Schiavone, Francesca (ITA) 4-6, 6-2, 7-5
(2) Sharapova, Maria (RUS) vs. (78) Watson, Heather (GBR) 6-7(7), 6-3, 6-4
1/8 - ons (11) Wozniacki, Caroline (DEN) vs (8) Li, Na (CHN) 4-6, 6-3, 6-4 En kamp af meget svingende kvalitet fra begge spillere. Det lykkedes sjældent for Caroline at få initiativet i duellerne, som i de fleste tilfælde blev dominieret af Li Na, der til gengæld havde en meget høj fejlprocent. Carolines formidable defensiv og fightervilje blev i den sidste ende afgørende for kampens udfald.
Sporten.dk - EkstraBladet
Øverst:
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (15) Vinci, Roberta (ITA) 6-4, 6-2
(6) Kerber, Angelique (GER) vs. (36) Radwanska, Urszula (POL) 6-1, 6-1
(3) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (91) Hampton, Jamie (USA) 6-4, 6-3
Nederst:
(7) Errani, Sara (ITA) vs. (10) Bartoli, Marion (FRA) 3-6, 6-2, 6-2
(9) Stosur, Samantha (AUS) vs. (13) Cibulkova, Dominika (SVK) 6-4, 7-5
(2) Sharapova, Maria (RUS) vs. (17) Safarova, Lucie (CZE) 6-2, 7-6(4)
(18)
Petrova, Nadia (RUS) vs. (72) Martic, Petra (CRO) 7-6(2), 6-7(1), 6-4
1/4 - tor (3) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (11) Wozniacki, Caroline (DEN) 6-4, 6-3 I flere af de seneste kampe har Caroline vist, at hun har spillet til igen at begå sig blandt de absolut bedste. Kampen mod Radwanska viste dog, at hun tilsyneladende fortsat ikke har den fornødne selvtillid til at holde et konstant højt niveau, og at hun ikke stoler nok på sit spil. For ofte blev hun passiv i stedet for at opsøge muligheden for at få overtaget i duellerne, og når muligheden var der, var hun ikke resolut nok, hvorved Radwanska ofte fik neutraliseret overtaget. Desuden havde Caroline på flere afgørende tidspunkter nogle afbrændere på oplagte muligheder for at komme tilbage i kampen.
Sporten.dk - EkstraBladet
(18) Petrova, Nadia (RUS)  vs. (7) Errani, Sara (ITA) 3-6, 7-5, 6-3
(9) Stosur, Samantha (AUS) vs. (2) Sharapova, Maria (RUS) 6-4, 7-6(10)
(6) Kerber, Angelique (GER) vs. (1) Azarenka, Victoria (BLR) walk over
Semi  - fre (18) Petrova, Nadia (RUS)  vs. (9) Stosur, Samantha (AUS) 6-4, 6-2
(3)
Radwanska, Agnieszka (POL) vs.
(6) Kerber, Angelique (GER) 6-1, 6-1
Finale - lør (18) Petrova, Nadia (RUS)  vs.  (3) Radwanska, Agnieszka (POL) 6-0, 1-6, 6-3 EkstraBladet

Uge 38

17.09 - kvalifikation

Seoul, South Korea, Korea Open, International - Hard

Seedede spillere

Seedet Finale
1. (11)
Wozniacki, Caroline (DEN)
2. (14) Kirilenko, Maria (RUS) - trukket sig R32
Seedet 3-4 (semi-finale mod 1-2):
3. (16)
Kanepi, Kaia (EST)
4 (18) Petrova, Nadia (RUS) - trukket sig 1/8 med skade
Seedet 5-8 (1/4-finale mod 1-4):
5. (21)
Goerges, Julia (GER) - tabte R32
6. (22) Lepchenko, Varvara (USA)
7. (28) Zakopalova, Klara (CZE) - tabte 1/4
8. (29)
Makarova, Ekaterina (RUS)
Kvalifikation
lør-man
R32 (11) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (73) Rus, Arantxa (NED) 6-1, 6-2 Caroline spillede solidt og havde fuld kontrol over kampen mod en modstander, som havde for lidt at byde på.
Sporten.dk - EkstraBladet
Udvalgte kampe tirsdag
(68) Soler-Espinosa, Silvia (ESP) vs.
(21) Goerges, Julia (GER) 1-6, 7-6(5), 6-2
(16) Kanepi, Kaia (EST) vs. (260)
Han, Sung-Hee (KOR) 6-1, 6-0
(180) Garcia, Caroline (FRA) vs. (85) Cadantu, Alexandra (ROU) 6-2, 6-3
onsdag:
(468) (WC)
Lee, So-ra (KOR) vs. (14) Kirilenko, Maria (RUS) 1-1 ret. (back injury)
(35)
Paszek, Tamira (AUT) vs. (45) Suarez Navarro, Carla (ESP) 7-6(8), 6-3
(18) Petrova, Nadia (RUS) vs. (67)
Dominguez Lino, Lourdes 6-2, 6-4
1/8
ons-tor
(11) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (180) Garcia, Caroline (FRA) 6-2, 6-3 Som i den første kamp spillede Caroline en solid kamp uden for alvor at blive presset af modstanderen, som dog mod slutningen af 2. sæt var tæt på at komme tilbage i kampen, inden Caroline omsider fik udnyttet en af sine mange matchbolde.
Sporten.dk - EkstraBladet
Øverst:
(28) Zakopalova, Klara (CZE) vs. (56)
Rybarikova, Magdalena (SVK) 6-1, 7-6(6)
(93) Martinez Sanchez, Maria Jose (ESP) vs. (18) Petrova, Nadia (RUS) w.o. (low back injury)
(29) Makarova, Ekaterina (RUS) vs. (99)
Hampton, Jamie (USA) 6-3, 7-5
Nederst:
(63) Bertens, Kiki (NED) vs. (78)
Soler-Espinosa, Silvia (ESP) 1-6, 7-6(3), 6-2
(16) Kanepi, Kaia (EST) vs. (68) Voskoboeva, Galina (KAZ) 6-2, 6-2
(22) Lepchenko, Varvara (USA) vs. (38) Medina Garrigues, Anabel (ESP) 6-4, 6-1
(35)
Paszek, Tamira (AUT) vs. (468) (WC) Lee, So-ra (KOR) 6-2, 6-0
1/4 - fre (11) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (28) Zakopalova, Klara (CZE) 6-2, 6-3 Caroline spillede igen en overbevisende kamp, og hun havde god fart og længde i boldene, hvilket hindrede modstanderen i at få initiativet i de fleste af duellerne. Modstanderen udnyttede som regel de få situationer, hvor Carolines bolde blev for korte. Til gengæld lavede hun også en del fejl, når hun forsøgte at forcere spillet.
Ved stillingen 5-1 blev Caroline lidt for henholdende, og ventede tilsyneladende bare på, at modstanderen selv lavede de nødvendige fejl. Derved blev der alligevel en smule spænding i 2. sæt, men 4 fejl i Carolines serveparti ved 5-3 sikrede sejren.
EkstraBladet
 (29) Makarova, Ekaterina (RUS) vs. (93) Martinez Sanchez, Maria Jose (ESP) 6-1, 6-1
Nederst:
(16) Kanepi, Kaia (EST) vs. (63) Bertens, Kiki (NED) 6-4, 6-4
(22) Lepchenko, Varvara (USA) vs. (35) Paszek, Tamira (AUT) 4-6, 7-6(3), 6-4
semi - lør (11) Wozniacki, Caroline (DEN) vs.  (29) Makarova, Ekaterina (RUS) 6-1, 5-7, 6-4 Caroline vandt 1. sæt overbevisende på 25 minutter. I 2. sæt overtog Makarova initiativet og kom foran 4-2. Caroline kæmpede sig tilbage og kunne serve kampen hjem ved 5-4. Trods 30-0 i egen serv og efterfølgende 40-15 i modstanderens serv tabte Caroline sættet, primært fordi hun overlod for meget initiativ til Makarova. 3. sæt blev spillet på et højt niveau af begge spillere, som kæmpede om at få initiativet i duellerne, og de fleste bolde blev vundet af den spiller, som først fik overtaget i duellen. De sidste partier spillede Caroline forrygende tennis.
(16) Kanepi, Kaia (EST) vs. (22) Lepchenko, Varvara (USA) 6-4, 2-6, 6-4
Finale - søn (11) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (16) Kanepi, Kaia (EST) 6-1, 6-0 Caroline tog initiativet fra kampens start. Med god fart og længde i boldene forhindrede hun, at Kanepi fik mulighed for at dominere med sit velkendte kraftfulde spil. I 1. sæt havde Kanepi dog flere break-chancer, som hun ikke var i stand til at udnytte. I 2. sæt var Caroline spillemæssigt totalt overlegen, og Kanepi blev i mange af dueller drevet rundt på banen, og mange dueller sluttede med rene vindere fra Caroline.

Uge 35+36

27.08 -  Kvalifikation

Facebook

Flushing Meadows, NY-USA, US Open, (Grand Slam) - Hard

Tip 10 rigtige konkurrencen

Seedede spillere (iflg. ranglisten 20. aug 2012)

Seedet Finale
1. (1) Azarenka, Victoria (BLR)
2. (2) Radwanska, Agnieszka (POL) - tabte 1/8
Seedet 3-4 (Semi mod 1-2)
3. (3)
Sharapova, Maria (RUS) - tabte semi

4. (4)
Williams, Serena (USA)
Seedet 5-8 (1/4 finale mod 1-4)
5. (5) Kvitova, Petra (CZE) - tabte 1/8

6. (6)
Kerber, Angelique (GER) - tabte 1/8
7. (7)
Stosur, Samantha (AUS) - tabte 1/4
8. (8)
Wozniacki, Caroline (DEN) - tabte R128
Seedet 9-12 (1/8-finale mod 5-8):
9. (9) Li, Na (CHN) - tabte R32
10. (10) Errani, Sara (ITA) - tabte semi
11. (11) Bartoli, Marion (FRA) - tabte 1/4
12. (12)
Ivanovic, Ana (SRB) - tabte 1/4
Seedet 13-16 (1/8 finale mod 3-4)
13. (13)
Cibulkova, Dominika (SVK) - tabte R32
14. (14)
Kirilenko, Maria (RUS) - tabte R32
Seedet 13-16 (1/8 finale mod 1-2)
15. (17)
Safarova, Lucie (CZE) - tabte R32
16. (19) Lisicki, Sabine (GER) - tabte R128
Seedet 17-24 (R32)
17. (20) Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) - tabte R64

18. (21)
Goerges, Julia (GER) - tabte R128
19. (22) Petrova, Nadia (RUS) - tabte 1/8

20. (23)
Vinci, Roberta (ITA) - tabte 1/4
21 (24) McHale, Christina (USA) - tabte R128
22. (25) Schiavone, Francesca (ITA) - tabte R128
23. (26) Clijsters, Kim (BEL) - tabte R64
24. (27) Zakopalova, Klara (CZE) - tabte R128
Seedet 25-32 (R32)
25. (28) Wickmayer, Yanina (AUT) - tabte R64
26. (29) Niculescu, Monica (ROU) - tabte R128
27. (30) Medina Garrigues, Anabel (ESP) - tabte R128
28. (32) Zheng, Jie (CHN) - tabte R32
29. (33) Paszek, Tamira (AUT) - tabte R128
30. (34)
Jankovic, Jelena (SRB) - tabte R32
31. (35)
Lepchenko, Varvara (USA) - tabte R32

32 (36) Peng, Shuai (CHN) - tabte R128
TV-Dækning Eurosport I & 2 daglig fra kl. 1700 Eurosport Player : AA=Arthur Ashe, LA=Louis Armstrong, G=Grandstan, Court (C) 11, 13, 17
R128

man-tir

(96) Begu, Irina-Camelia (ROU) vs. (8) Wozniacki, Caroline (DEN) 6-2, 6-2 I 1. sæt spillede Caroline langt under den standard, som man forventer af en spiller med hendes meritter. Hun virkede uengageret og blottet for selvtillid, og hun overlod fuldstændig initiativet til modstanderen ved selv at stå langt bag baglinien, hvor hun lavede usædvanligt mange uprovokerede fejl. Måske har hendes knæproblemer været medvirkende årsag til, at hun virkede ved siden af sig selv. Ved stillingen 1-2 i 2. sæt fik hun behandling uden at det ændrede noget ved hendes spil i 2. sæt, hvor hun fortsatte med at lave endnu flere meget nemme uprovokerede fejl. Mod slutningen af kampen virkede Caroline fuldkommen opgivende, og hendes velkendte fighteregenskaber så man intet til.
Begu fortjener anerkendelse for en velspillet kamp, hvor hun tog initiativet fra kampens starten, og hun spillede solidt gennem hele kampen.
Sporten.dk - EkstraBladet
Udvalgte kampe øverst mandag
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (76)
Panova, Alexandra (RUS) 6-1, 6-1
(125)
Pliskova, Kristyna (CZE) vs. (21) Goerges, Julia (GER) 7-6(4), 6-1
(38)
Cirstea, Sorana (ROU) vs. (19) Lisicki, Sabine (GER) 4-6, 6-2, 6-2
(9) Li, Na (CHN) vs. (71) Watson, Heather (GBR) 6-2, 6-3
(26) Clijsters, Kim (BEL) vs. (565)
Duval, Victoria (USA) 6-3, 6-1
(7) Stosur, Samantha (AUS) vs. (64) Martic, Petra (CRO) 6-1, 6-1
2. fjerdedel
(3) Sharapova, Maria (RUS) vs. (88)
Czink, Melinda (HUN) 6-2, 6-2
(69)
Hradecka, Lucie (CZE) vs. (30) Medina Garrigues, Anabel (ESP) 6-3, 6-3
(56)
Oprandi, Romina (SUI) vs. (37) Petkovic, Andrea (GER) 6-2, 7-5
(20) Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) vs. (41)
Hantuchova, Daniela (SVK) 6-4, 7-6(1)
(5) Kvitova, Petra (CZE) vs. (65)
Hercog, Polona (SLO) 7-6(6), 6-1
nederst tirsdag
(58)
Soler-Espinosa, Silvia (ESP) vs. (145) (Q) Kudryavtseva, Alla (RUS) 6-3, 6-2
(55) Pironkova, Tsvetana (ROU) vs. (89) Giorgi, Camila (ITA) 6-3, 6-4
(95)
Morita, Ayumi (JPN) vs. (29) Niculescu, Monica (ROU) 6-3, 6-3
(44)
Stephens, Sloane (USA) vs. (25) Schiavone, Francesca (ITA) 6-3, 6-4
(12)
Ivanovic, Ana (SRB) vs. (176) Svitolina, Elina (UKR) 6-3, 6-2
(93)
Vesnina, Elena (RUS) vs. (36) Peng, Shuai (CHN) 7-6(5), 6-1
(4) Williams, Serena (USA) vs. (75) Vandeweghe, Coco (USA) 6-1, 6-1
4. fjerdedel
(6) Kerber, Angelique (GER) vs. (81) Keothavong, Anna (GBR) 6-2, 6-0
(47) Williams, Venus (USA)  vs. (212)
Mattek-Sands, Bethanie (USA) 6-3, 6-1
(72)
Jovanovski, Bojana (SRB) vs. (35) Barthel, Mona (GER) 4-6, 7-5, 6-2
(2) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (91)
Bratchikova, Nina (RUS) 6-1, 6-1
R64

ons-tor

Udvalgte kampe øverst onsdag
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (133)
Flipkens, Kirsten (BEL) 6-2, 6-2
(73)
Tatishvili, Anna (GEO) vs. (38) Cirstea, Sorana (ROU) 6-7(5), 6-1, 6-2
(9) Li, Na (CHN) vs. (92) Dellacqua, Casey (AUS) 6-4, 6-4
(89)
Robson, Laura (GBR) vs. (26) Clijsters, Kim (BEL) 7-6(4), 7-6(5)
(7) Stosur, Samantha (AUS) vs. (135) Gallovits-Hall, Edina (ROU) 6-3, 6-0
2. fjerdedel
(3) Sharapova, Maria (RUS) vs. (78)
Dominguez Lino, Lourdes (ESP) 6-2, 6-1
(11) Bartoli, Marion (FRA) vs. (56) Oprandi, Romina (SUI) 6-2, 1-6, 7-5
(150)
Mladenovic, Kristina (FRA) vs. (20) Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) 6-1, 6-2
(90)
Parmentier, Pauline (FRA) vs. (28) Wickmayer, Yanina (AUT) 7-6(5), 6-3
(5) Kvitova, Petra (CZE) vs. (50)
Cornet, Alize (FRA) 6-4, 6-3
nederst torsdag
(58) Soler-Espinosa, Silvia (ESP) vs. (96) Begu, Irina-Camelia (ROU) 6-4, 7-6(5)
(55) Pironkova, Tsvetana (ROU) vs. (95) Morita, Ayumi (JPN) 7-5, 6-2
(12)
Ivanovic, Ana (SRB) vs. (51) Arvidsson, Sofia (SWE) 6-2, 6-2
4. ferdedel
(42) Makarova, Ekaterina (RUS) vs. (93) Vesnina, Elena (RUS) 6-3, 6-4
(4) Williams, Serena (USA) vs. (108) Martinez Sanchez, Maria Jose (ESP) 6-2, 6-4
(6) Kerber, Angelique (GER) vs. (47) Williams, Venus (USA) 6-2, 5-7, 7-5
(13) Cibulkova, Dominika (SVK) vs. (72) Jovanovski, Bojana (SRB) 7-6(3), 7-6(3)
(2) Radwanska, Agnieszka (POL)  vs. (39)
Suarez Navarro, Carla (ESP) 4-6, 6-3, 6-0
R32

fre-lør

Udvalgte kampe fredag
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (32) Zheng, Jie (CHN) 6-0, 6-1
(73)
Tatishvili, Anna (GEO) vs. (79) Minella, Mandy (LUX) 7-5, 6-0
(89) Robson, Laura (GBR) vs.
(9) Li, Na (CHN) 6-4, 6-7(5), 6-2
(7) Stosur, Samantha (AUS)  vs. (35) Lepchenko, Varvara (USA) 7-6(5), 6-2
(3) Sharapova, Maria (RUS) vs. (252) Burdette, Mallory (USA) 6-1, 6-1

(22) Petrova, Nadia (RUS) vs. (17) Safarova, Lucie (CZE) 6-4, 7-5
(11) Bartoli, Marion (FRA) vs. (150)
Mladenovic, Kristina (FRA) 6-2, 6-4
(5) Kvitova, Petra (CZE) vs. (90)
Parmentier, Pauline (FRA) 6-4, 6-4
3. fjerdedel lørdag
(55) Pironkova, Tsvetana (ROU)  vs. (58) Soler-Espinosa, Silvia (ESP) 6-1, 6-7(3), 6-3
(12)
Ivanovic, Ana (SRB)  vs. (44) Stephens, Sloane (USA) 6-7(4), 6-4, 6-2
(82) Hlavackova, Andrea (CZE) vs. (14) Kirilenko, Maria (RUS) 5-7, 6-4, 6-4
(4) Williams, Serena (USA)  vs. (42) Makarova, Ekaterina (RUS) 6-4, 6-0
4. fjerdedel
(6) Kerber, Angelique (GER) vs. (67) Govortsova, Olga (BLR) 6-1, 6-2
(10) Errani, Sara (ITA) vs. (143)
Puchkova, Olga (RUS) 6-1, 6-1
(23) Vinci, Roberta (ITA) vs. (13) Cibulkova, Dominika (SVK) 6-2, 7-5
(2) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (34) Jankovic, Jelena (SRB) 6-3, 7-5
1/8

søn-man

Øverst: søndag
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (73)
Tatishvili, Anna (GEO) 6-2, 6-2
(7) Stosur, Samantha (AUS)  vs. (89) Robson, Laura (GBR) 6-4, 6-4
(3) Sharapova, Maria (RUS) vs. (22) Petrova, Nadia (RUS) 6-1, 4-6, 6-4
(11) Bartoli, Marion (FRA) vs. (5) Kvitova, Petra (CZE) 1-6, 6-2, 6-0
Nederst: mandag
(12)
Ivanovic, Ana (SRB) vs. (55) Pironkova, Tsvetana (ROU)  6-0, 6-4
(4) Williams, Serena (USA) vs. (82) Hlavackova, Andrea (CZE) 6-0, 6-0
(10) Errani, Sara (ITA) vs.
(6) Kerber, Angelique (GER) 7-6(5), 6-3
(23) Vinci, Roberta (ITA)  vs. (2) Radwanska, Agnieszka (POL) 6-1, 6-4
1/4

tir-ons

(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (7) Stosur, Samantha (AUS) 6-1, 4-6, 7-6(5)
(3) Sharapova, Maria (RUS) vs. (11) Bartoli, Marion (FRA) 3-6, 6-3, 6-4
(10) Errani, Sara (ITA) vs.
(23) Vinci, Roberta (ITA) 6-2, 6-4
(4) Williams, Serena (USA) vs. (12) Ivanovic, Ana (SRB) 6-1, 6-3
Semi - fre (1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (3) Sharapova, Maria (RUS) 3-6, 6-2, 6-4
(4) Williams, Serena (USA) vs. (10) Errani, Sara (ITA) 6-1, 6-2
Finale (4) Williams, Serena (USA) vs. (1) Azarenka, Victoria (BLR6-2, 2-6, 7-5

Uge 34

19.08 - Kvalifikation

 

 

New Haven, CT-USA, New Haven Open at Yale, (Premier) - Hard

Seedede spillere

Seedet Finale
1. (2) Radwanska, Agnieszka (POL) - tabte R32 (skulderskade)
2. (5 Kvitova, Petra (CZE)
Seedet 3-4 (Semi mod 1-2)
3. (8)
Wozniacki, Caroline (DEN) - tabte semi
4. (10) Errani, Sara (ITA) - tabte semi
Seedet 5-8 (1/4 finale mod 1-4)
5 (11) Bartoli, Marion (FRA) - tabte 1/4
6. (13) Cibulkova, Dominika (SVK) - tabte 1/8
7. (14) Kirilenko, Maria (RUS)
8. (17) Safarova, Lucie (CZE) - tabte 1/4
R32 (8) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (41) Makarova, Ekaterina (RUS) 6-3, 6-3 Sporten.dk - EkstraBladet
Udvalgte kampe:
(51)
Arvidsson, Sofia (SWE) vs. (107) (LL) Oudin, Melanie (USA) 6-4, 6-1
Seedet 1-2 oversidder R32. Øvrige seedede videre til 1/8 finaler
1/8 (8) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (51) Arvidsson, Sofia (SWE) 7-6(4), 6-2 Caroline førte både 3-0 og 4-1 i 1. sæt, men sættet blev alligevel spændende.
Sporten.dk EkstraBladet
(82) Govortsova, Olga (BLR) vs. (2) Radwanska, Agnieszka (POL) 6-0, 2-1 Ret'd
(13) Cibulkova, Dominika (SVK) vs. (43) Petkovic, Andrea (GER) 6-4, 6-1
1/4 (8) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (13) Cibulkova, Dominika (SVK) 6-2, 6-1 Caroline havde kampen igennem overtaget mod Cibulkova, som ikke var i stand til for alvor at true hende. Den afgørende forskel var Carolines store sikkerhed med få uprovokerede fejl. Caroline lavede desuden flere vindere, end det tidligere var normalt for hende. I starten af 2. sæt blev Caroline behandlet for en forvridning i knæet. Muligvis kan skaden betyde, at hun må trække sig fra turneringen.
Sporten.dkEkstraBladet
(14) Kirilenko, Maria (RUS) vs. (82) Govortsova, Olga (BLR) 6-1, 6-2
(5) Kvitova, Petra (CZE) vs. (17) Safarova, Lucie (CZE) 6-3, 6-3
(10) Errani, Sara (ITA) vs. (11) Bartoli, Marion (FRA) 6-4, 6-2
Semi
 
(14) Kirilenko, Maria (RUS) vs. (8) Wozniacki, Caroline (DEN) 7-5, Ret'd Begge spillere holdt uden større problemer serv indtil stillingen 5-5, hvor Kirilenko brød serven på sin 3. break-chance, hvorefter hun uden problemer servede sættet hjem. Caroline havde derefter fysioterapeut på banen, og hun besluttede at trække sig på grund af sin knæskade.
Sporten.dk - TV2SportEkstraBladet
(5) Kvitova, Petra (CZE) vs. (10) Errani, Sara (ITA) 6-1, 6-3
Finale (5) Kvitova, Petra (CZE) vs. (14) Kirilenko, Maria (RUS) 7-6(9), 7-5

Uge 33

13.08 - Kvalifikation

Cincinnati, OH-USA, Western & Southern Open, (Premier 5) - Hard

Seedede spillere

Seedet Finale
1. (3) Radwanska, Agnieszka (POL) - tabte 1/4
2. (4)
Williams, Serena (USA) - tabte 1/4
Seedet 3-4 (Semi mod 1-2)

3. (5)
Stosur, Samantha (AUS) - tabte 1/4
4. (6) Kvitova, Petra (CZE) - tabte semi
Seedet 5-8 (1/4 finale mod 1-4)
5. (7)
Kerber, Angelique (GER)
6. (8)
Wozniacki, Caroline (DEN) - tabte 1/8
7. (9)
Errani, Sara (ITA) - tabte 1/8
8 (10)
Bartoli, Marion (FRA) - tabte R32
Seedet 9-12 (1/8-finale mod 5-8):
9. (11)
Li, Na (CHN)
10. (12)
Ivanovic, Ana (SRB) - trukket med fodskade
11. (13) Cibulkova, Dominika (SVK) - tabte R32
12. (14)
Kirilenko, Maria (RUS) - tabte R64
Seedet 13-16 (1/8 finale mod 1-4)
13. (18) Jankovic, Jelena (SRB) - tabte R64
14. (21)
Schiavone, Francesca (ITA) - tabte R64
15. (22)
Petrova, Nadia (RUS) - tabte R64
16. (23)
Safarova, Lucie (CZE) - tabte R64

17. (24) Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) - tabte 1/4
R64 man-tir Udvalgte kampe
(37) Barthel, Mona (GER) vs. (86)
Martinez Sanchez, Maria Jose (ESP) 6-0, 6-4
(25) Goerges, Julia (GER) vs. (56) Peer, Shahar (ISR) 6-3, 6-3
(92)
Camila Giorgi ITA) vs. (21) Schiavone, Francesca (ITA) 6-1, 6-3
(32) Peng, Shuai (CHN) vs. (18) Jankovic, Jelena (SRB) 5-7, 7-5, 7-6(8)
(50) Arvidsson, Sofia (SWE) vs. (43)
Paszek, Tamira (AUT) 6-1, 2-1 Ret'd
(65) Williams, Venus (USA) vs. (14) Kirilenko, Maria (RUS) 6-3, 6-7(5), 6-2
(24) Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) vs. (44) Suarez Navarro, Carla (ESP) 6-4, 6-0

(106) (Q) Karatantcheva, Sesil (KAZ) vs. (80) (Q) Bertens, Kiki (NED) 6-2, 6-1
Seedet 1-8 er oversidder (bye) i R64. Endvidere "bye" til seedet 9 Li Na, som er i finalen i Montreal.
R32 ons (8) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (106) (Q) Karatantcheva, Sesil (KAZ) 6-2, 6-1 Sporten.dk - EkstraBladet
Udvalgte kampe:
(3)
Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (50) Arvidsson, Sofia (SWE) 6-4, 6-3
(90)
Larsson, Johanna (SWE) vs. (10) Bartoli, Marion (FRA) 6-4, 6-2
(9) Errani, Sara (ITA) vs. (35) Hantuchova, Daniela (SVK) 6-4, 6-4
(32) Peng, Shuai (CHN) vs. (28) Vinci, Roberta (ITA) 6-3, 6-4
Nederst (Carolines halvdel):
(24)
Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) vs. (25) Goerges, Julia (GER) 6-3, 6-0
(6) Kvitova, Petra (CZE) vs. (37) Barthel, Mona (GER) 3-6, 6-2, 7-5
(7) Kerber, Angelique (GER) vs. (66) Babos, Timea (HUN) 3-6, 6-1, 6-2
1/8 tor (24) Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) vs. (8) Wozniacki, Caroline (DEN) 6-4, 6-4 Sporten.dk - EkstraBladet
Øverst:
(3) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (49) Stephens, Sloane (USA) 6-1, 4-6, 6-4
(11) Li, Na (CHN)? vs. (90) Larsson, Johanna (SWE) 6-2, 6-2
(5) Stosur, Samantha (AUS) vs. (44) Makarova, Ekaterina (RUS) 6-1, 6-3
(64) Williams, Venus (USA) vs. (9) Errani, Sara (ITA) 6-3, 6-0
Nederst
(6) Kvitova, Petra (CZE) vs. (32) Peng, Shuai (CHN) 6-2, 6-2
(7) Kerber, Angelique (GER) vs. (97) Hlavackova, Andrea (CZE) 6-4, 7-6(5)
(4) Williams, Serena (USA) vs. (46) Radwanska, Urszula (POL) 6-4, 6-3

Runder uden Caroline

1/4 fre (11) Li, Na (CHN) vs. (3) Radwanska, Agnieszka (POL) 6-1, 6-1
(64)
Williams, Venus (USA) vs. (5) Stosur, Samantha (AUS) 6-2, 6-7(2), 6-4
(6) Kvitova, Petra (CZE) vs. (24) Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) 6-3, 7-6(4)
(7) Kerber, Angelique (GER) vs. (4) Williams, Serena (USA) 6-4, 6-4
Semi lør (11) Li, Na (CHN) vs. (64) Williams, Venus (USA) 7-5, 3-6, 6-1
(7) Kerber, Angelique (GER) vs. (6) Kvitova, Petra (CZE) 6-1, 2-6, 6-4
Finale søn (11) Li, Na (CHN) vs. (7) Kerber, Angelique (GER) 1-6, 6-3, 6-1

Uge 32

07.08 - Kvalifikation

Montréal, Canada, Rogers Cup, (Premier 5) - Hard

Seedede spillere

Seedet Finale
1. (1) Azarenka, Victoria (BLR) - trak sig R32
2. (3)
Radwanska, Agnieszka (POL) - tabte 1/4
Seedet 3-4 (Semi mod 1-2)
3. (2)
Sharapova, Maria (RUS) - afbud

4. (5)
Stosur, Samantha (AUS) - tabte 1/8
Seedet 5-8 (1/4 finale mod 1-4)
5. (6) Kvitova, Petra (CZE)

6. (7)
Kerber, Angelique (GER) - tabte 1/8
7. (8)
Wozniacki, Caroline (DEN) - tabte semi
8. (9) Errani, Sara (ITA) - tabte 1/8
Seedet 9-12 (1/8-finale mod 5-8):
9 (10) Bartoli, Marion (FRA) - tabte 1/8
10. (11) Li, Na (CHN)
11. (12)
Ivanovic, Ana (SRB) - tabte R32
12. (13)
Cibulkova, Dominika (SVK) - tabte R32
Seedet 13-16 (1/8 finale mod 1-4)
13. (18) Jankovic, Jelena (SRB) - tabte R32

14. (17) Pennetta, Flavia (ITA) - tabte R32
15. (19) Lisicki, Sabine (GER) - tabte R32
16. (23) Safarova, Lucie (CZE) - tabte semi
Kvalifikation Udvalgte kampe:
(46) Radwanska, Urszula (POL) vs. (109) Oudin, Melanie (USA) 6-1, 2-6, 6-1
(79)
Tatishvili, Anna (GEO) vs. (46) Radwanska, Urszula (POL) 6-4, 6-0
Urzula Radwanska tabte sin kval-finale, men spiller alligevel R64 i hovedturneringen som Lucky Loser, da Kirilenko har trukket sig efter kvalifikationen var påbegyndt.
R64 tir-ons Udvalgte kampe:
(28)
Vinci, Roberta (ITA) vs. (28) Wickmayer, Yanina (BEL) 6-2, 3-6, 7-5
(43)
Paszek, Tamira (AUT) vs. (25) Goerges, Julia (GER) 6-2, 6-1
(42) Makarova, Ekaterina (RUS) vs. (46) (LL) Radwanska, Urszula (POL) 6-4, 6-2
(41) Scheepers, Chanelle (RSA) vs. (155)  Dubois, Stephanie (CAN) 1-6, 6-3, 6-0

(55) (WC) Wozniak, Aleksandra (CAN) vs. (35) Hantuchova, Daniela (SVK) 7-5, 7-6(5)
(80) (Q) Bertens, Kiki (NED) vs. (18) Petrova, Nadia (RUS) 3-6, 7-6(4), 6-4
(32)
Peng, Shuai (CHN) vs. (120) Rezai, Aravane (FRA) 7-6(5), 6-3
(237) (WC)
Bouchard, Eugenie (CAN) vs. (56) Peer, Shahar (ISR) 3-6, 6-2, 7-5
Seedet 1-16 er oversidder i R64
R32 ons-tor (8) Wozniacki, Caroline (DEN) vs.  (80) (Q) Bertens, Kiki (NED) 7-5, 6-1 Efter cifrene at dømme skulle Caroline bruge et sæt til at vænne sig til at spille på hard-court, hvorefter 2. sæt var rimelig problemfrit.
Se evt. Sporten.dk - EkstraBladet
Udvalgte kampe onsdag:
(6) Kvitova, Petra (CZE) vs. (72)
Pervak, Ksenia (KAZ) 4-6, 7-6(0), 6-0
(5) Stosur, Samantha (AUS) vs. (48) Halep, Simona (ROU) 7-5, 4-4 Ret'd
(41)
Scheepers, Chanelle (RSA) vs.  (17) Pennetta, Flavia (ITA) 1-4, Ret'd
Torsdag:

(28) Vinci, Roberta (ITA) vs. (12)
Ivanovic, Ana (SRB) 6-0, 6-0
(55) (WC) Wozniak, Aleksandra (CAN) vs. (18) Jankovic, Jelena (SRB) 6-2, 6-3
(44)
Suarez Navarro, Carla (ESP) vs. (19) Lisicki, Sabine (GER) 3-6, 6-3, 6-4
(10) Bartoli, Marion (FRA) vs. (32)
Peng, Shuai (CHN) 6-1, 6-3
(3) Radwanska, Agnieszka (POL)? vs. (37) Barthel, Mona (GER) 4-6, 6-3, 7-6(5)

(26) McHale, Christina (USA) vs. (57) (LL) Voskoboeva, Galina (KAZ) 7-5, 3-6, 6-2
(39) Lepchenko, Varvara (USA) vs. (13) Cibulkova, Dominika (SVK) 6-4, 6-4
(11) Li, Na (CHN) vs. (237) (WC) Bouchard, Eugenie (CAN) 6-4, 6-4
(43) Paszek, Tamira (AUT) vs. (1) Azarenka, Victoria (BLR) 3-3 Ret'd
(7) Kerber, Angelique (GER) vs. (42) Makarova, Ekaterina (RUS) 6-3, 6-3
Sharapova har meldt fra på grund af mave virus, og hun erstattes af Lucky Loser Voskoboeva.
1/8 fre-lør (8) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (39) Lepchenko, Varvara (USA) 4-6, 6-3, 6-4 Se evt. Sporten.dk  - TV2Sport - EkstraBladet
(6) Kvitova, Petra (CZE) vs. (10) Bartoli, Marion (FRA) 6-1, 6-1
(55) (WC) Wozniak, Aleksandra (CAN) vs. (26) McHale, Christina (USA) 7-6(5), 6-3
(43) Paszek, Tamira (AUT) vs. (44) Suarez Navarro, Carla (ESP) 6-3, 6-0
Nederst:

(23) Safarova, Lucie (CZE) vs. (5) Stosur, Samantha (AUS) 7-6(9), 7-6(5)
(3) Radwanska, Agnieszka (POL)  vs. (41) Scheepers, Chanelle (RSA) 6-2, 6-4
(11) Li, Na (CHN) vs. (9) Errani, Sara (ITA) 6-4, 6-2
(28) Vinci, Roberta (ITA) vs.
(7) Kerber, Angelique (GER) 6-2, 7-6(7)
1/4 lør (8) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (55) (WC) Wozniak, Aleksandra (CAN) 6-4, 6-4 En jævnbyrdig kamp, hvor begge spillere forsøgte at tage initiativ. Caroline vandt mange dueller på grund af hendes velkendte gode defensiv, og Wozniak lavede desuden lidt for mange fejl i situationer, hvor hun havde spillet sig til et overtag. Carolines spil viser, at bestræbelserne på at udvikle spillet i en mere offensiv retning er begyndt at give resultat, bl.a ved at antallet af vindere er blevet større end tidligere, uden at det bliver for meget på bekostning af fejlprocenten
Se evt. Sporten.dk - TV2Sport -
EkstraBladet
 (6) Kvitova, Petra (CZE) vs. (43) Paszek, Tamira (AUT) 6-3, 6-2
Nederst:
(23) Safarova, Lucie (CZE) vs. (28) Vinci, Roberta (ITA) 6-2, 6-2
(11) Li, Na (CHN) vs. (2) Radwanska, Agnieszka (POL) 6-2, 6-1
Semi søn (6) Kvitova, Petra (CZE) vs. (8) Wozniacki, Caroline (DEN) 3-6, 6-2, 6-3 Caroline spillede overbevisende og med autoritet i 1. sæt, hvor Kvitova lavede en del uprovokerede fejl. I de 2 næste sæt dominerede Kvitova fuldstændig kampen, og hendes aggressive spillestil fungerede godt mod Caroline, som ikke var i stand til at tage initiativet i duellerne eller få tilstrækkelig længde eller variation i boldene. Kvitova kunne derved for nemt sætte tryk på boldene og slå vindere på stribe. I modsætning til 1. sæt fungerede serven heller ikke særlig godt mere, og derfor kom Caroline ofte under pres fra første bold, og hun var sjældent i stand til at vinde sine egne servepartier.
Se evt. EkstraBladet
(11) Li, Na (CHN) vs. (23) Safarova, Lucie (CZE) 3-6, 6-3, 7-5 Safarova førte 5-1 i 3. sæt, men hun havde ikke den fornødne mentale styrke til at lukke kampen.
Finale man (6) Kvitova, Petra (CZE) vs.  (11) Li, Na (CHN) 7-5, 2-6, 6-3

Uge 31

28.07

facebook

App

London, Great Britain, Olympic Tennis Event - Grass

Link ved klik på resultat viser fyldestgørende statistik for kampen

Seedede spillere

Seedet Finale
1. (1) Azarenka, Victoria (BLR) - tabte semi
2. (2) Radwanska, Agnieszka (POL) - tabte R64
Seedet 3-4 (Semi mod 1-2)
3. (3)
Sharapova, Maria (RUS)

4. (4)
Williams, Serena (USA)
Seedet 5-8 (1/4 finale mod 1-4)
5. (5)
Stosur, Samantha (AUS) - tabte R64
6. (6) Kvitova, Petra (CZE) - tabte 1/4

7. (7)
Kerber, Angelique (GER) - tabte 1/4
8. (8)
Wozniacki, Caroline (DEN) - tabte 1/4
Seedet 9-12 (1/8-finale mod 5-8):
9. (9) Errani, Sara (ITA) - tabte R64
10. (11) Li, Na (CHN) - tabte R64
11. (12)
Ivanovic, Ana (SRB) - tabte 1/8
12. (13) Cibulkova, Dominika (SVK) - tabte R64
Seedet 13-16 (1/8 finale mod 1-4)
13.(14) Zvonareva, Vera (RUS) - tabte 1/8
14. (15) Kirilenko, Maria (RUS) - tabte semi
15. (17) Lisicki, Sabine (GER) - tabte 1/8
16. (18)
Petrova, Nadia (RUS) - tabte 1/8
R64

lør+søn

(8) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (76) Keothavong, Anne (GBR) 4-6, 6-3, 6-2 Caroline var tydeligvis meget nervøs, og specielt i 1. sæt virkede hun blottet for selvtillid mod en modstander, som i betragtning af sin rangering og hjemmepublikummets opbakning spillede en udmærket kamp. Caroline var alt for passiv og undlod at tage initiativ i duellerne. Selvom Caroline kom foran 3-0 i 2. sæt, lukkede hun alligevel sin modstander ind i kampen igen, men hun vandt dog sættet med besvær.
I 3. sæt havde Caroline tilsyneladende styr på begivenhederne, og sejren blev kørt sikkert hjem.
Se evt. Sporten.dk - TV2Sport -
EkstraBladet
Udvalgte kampe:
1. (Azarenka) 1/8 del
2. (Kerber) 1/8 del
(69) Williams, Venus (USA) vs. (9) Errani, Sara (ITA) 6-3, 6-1

3. (Serena) 1/8 del
(4) Williams, Serena (USA) vs. (20) Jankovic, Jelena (SRB) 6-3, 6-1
(44)
Radwanska, Urszula (POL) vs. (38) Barthel, Mona (GER) 6-4, 6-3
(14) Zvonareva, Vera (RUS) vs. (51) Arvidsson, Sofia (SWE) 7-6(3), 6-4
4. (Caroline) 1/8 del
(33) Hantuchova, Daniela (SVK) vs. (11) Li, Na (CHN) 6-2, 3-6, 6-3
(48)
Cornet, Alize (FRA) vs. (37) Paszek, Tamira (AUT) 7-6(4), 6-4
(31) Wickmayer, Yanina (AUT) vs. (35) Medina Garrigues, Anabel (ESP) 6-2, 4-6, 7-5

5. (Stosur) 1/8 del
(45)
Suarez Navarro, Carla (ESP) vs. (5) Stosur, Samantha (AUS) 3-6, 7-5, 10-8
(36) Clijsters, Kim (BEL) vs. (27) Vinci, Roberta (ITA)  6-1, 6-4

(12) Ivanovic, Ana (SRB) vs. (26) McHale, Christina (USA)  6-4, 7-5
6. (Sharapova) 1/8 del
7. (Kvitova) 1/8 del
(57)
Pironkova, Tsvetana (BUL) vs. (13) Cibulkova, Dominika (SVK) 7-6(4), 6-2
8. (Radwanska) 1/8 del
(24)
Goerges, Julia (GER) vs. (2) Radwanska, Agnieszka (POL) 7-5, 6-7(5), 6-4 (tennis.com)
R32
man+tir
(8) Wozniacki, Caroline (DEN) vs.  (31) Wickmayer, Yanina (BEL) 6-4, 3-6, 6-3 I de 2 første sæt var spillets kvalitet meget svingende. Specielt i 2. sæt var Caroline alt for passiv og henholdende. 4 vindere og 4 uprovokerede fejl illustrerer den manglende lyst til at tage initiativ i duellerne.
I 3. sæt fik Caroline et tidligt break, og hun løftede samtidig spillet op på et højere plan. Det samme gjorde modstanderen, hvilket gav nogle helt fantastiske dueller i den periode, hvor kampen blev afgjort. Ved stillingen 4-2 i Carolines serv satte hun en 40-0 føring over styr, og Wickmayer havde 6 muligheder for at bryde tilbage. Caroline viste i denne periode sine store fightervilje, og på de afgørende bolde spillede hun eminent, og i 10. forsøg lykkedes det hende omsider at vinde dette nøgleparti.
Spillet i 3. sæt kan give håb om, at Caroline kan nå langt i turneringen.
Se evt. Sporten.dk - TV2Sport - EkstraBladet - tennis.com
Udvalgte kampe:
(69) Williams, Venus (USA) vs. (54)
Wozniak, Aleksandra (CAN) - 6-1, 6-3
(3) Sharapova, Maria (RUS) vs. (96)
Robson, Laura (GBR)  7-6(5), 6-3
(4) Williams, Serena (USA) vs. (44) Radwanska, Urszula (POL) - 6-2, 6-3
(14) Zvonareva, Vera (RUS) vs. (22) Schiavone, Francesca (ITA) 6-3, 6-3
(33) Hantuchova, Daniela (SVK) vs. (48) Cornet, Alize (FRA) - 6-3, 6-0
Nederst:
(36) Clijsters, Kim (BEL) vs. (45)
Suarez Navarro, Carla (ESP) 6-3, 6-3
(6) Kvitova, Petra (CZE) vs. (29) Peng, Shuai (CHN) - 7-5, 2-6, 6-1
(21) Pennetta, Flavia (ITA) vs. (57) Pironkova, Tsvetana (BUL) 7-5, 6-1
1/8 - ons

 

(8) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (33) Hantuchova, Daniela (SVK) 6-4, 6-2 I 1. sæt spillede Caroline mest på det sikre med kun 3 uprovokerede fejl, og hun vandt primært sættet, fordi modstanderens lavede væsentlig flere uprovokerede fejl end vindere. Caroline havde dog 10 vindere i sættet, hvilket er flere end sædvanligt. I 2. sæt spillede Caroline noget af det bedste i lang tid, og hun havde initiativet i resten af kampen, som hun dominerede totalt med gode server samt både  fart og længde i boldene.
Se evt. TV2Sport - EkstraBladet
(1) Azarenka, Victoria (BLR)? vs. (18) Petrova, Nadia (RUS) - 7-6(6), 6-4
(7) Kerber, Angelique (GER) vs. (69) Williams, Venus (USA) 7-6(5), 7-6(5) (tennis.com)
(4) Williams, Serena (USA) vs. (14) Zvonareva, Vera (RUS) - 6-1, 6-0 (tennis.com)
Nederst:
(36) Clijsters, Kim (BEL) vs. (12)
Ivanovic, Ana (SRB) - 6-3, 6-4 (tennis.com)
 (3) Sharapova, Maria (RUS) vs.
(17) Lisicki, Sabine (GER) 6-7(8), 6-4, 6-3 (tennis.com)
(6) Kvitova, Petra (CZE) vs.(21) Pennetta, Flavia (ITA) 6-3, 6-0
(15) Kirilenko, Maria (RUS) vs. (24) Goerges, Julia (GER) - 7-6(5), 6-3
1/4 - tor (4) Williams, Serena (USA) vs. (8) Wozniacki, Caroline (DEN) 6-0, 6-3 Serena fortsatte med at spille på et meget højt niveau, og Caroline havde reelt ingen chancer i Serenas servepartier. I første sæt førte Caroline  40-15 i et enkelt serveparti, og hun havde også enkelte fordele undervejs, men Serena havde så meget tryk og kontrol i boldene, at det ikke lykkedes at holde serv, og Carolin måtte indkassere et æg. I 2. sæt var Caroline lidt bedre med i sine egne servepartier, og efter flere velspillede dueller lykkedes det at holde serven 3 gange. I Serenas servepartier var der fortsat ikke noget at komme efter. Hvis Serena kan holde samme niveau i de næste kampe, er det svært at forestille sig, at hun ikke vinder guldmedaljen.
Se evt. Sporten.dk - TV2Sport - EkstraBladet - tennis.com
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (7) Kerber, Angelique (GER) - 6-4, 7-5
Nederst:
(15) Kirilenko, Maria (RUS) vs. (6) Kvitova, Petra (CZE)  7-6(3), 6-3
(3) Sharapova, Maria (RUS) vs. (36) Clijsters, Kim (BEL) 6-2, 7-5

Runder uden Caroline

Semi fre (4) Williams, Serena (USA) vs. (1) Azarenka, Victoria (BLR) 6-1, 6-2
(3) Sharapova, Maria (RUS) vs. (15) Kirilenko, Maria (RUS)  6-2, 6-3 (tennis.com)
Bronzekamp lør (1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (15) Kirilenko, Maria (RUS)  6-3, 6-4
Finale lør (4) Williams, Serena (USA) vs. (3) Sharapova, Maria (RUS) 6-0, 6-1 Se evt. tennis.com - EkstraBladet

Tip OL-medaljevinderne i Damesingle

Deltagere: Medlemmer af Verdens bedste Wozniacki

Deltager Guld: Williams, Serena (USA) Sølv: Sharapova, Maria (RUS) Bronze: Azarenka, Victoria (BLR) Rigtige
Tanja Steckel Poulsen Williams, Serena (USA) Sharapova, Maria (RUS) Azarenka, Victoria (BLR) 3
Jorn Hansen Williams, Serena (USA) Radwanska, Agnieszka (POL) - R64 Azarenka, Victoria (BLR) 2
Erik Andersen Wozniacki, Caroline (DEN) - 1/4 Sharapova, Maria (RUS) Azarenka, Victoria (BLR) 2
Pia Frederiksen Wozniacki, Caroline (DEN) - 1/4 Sharapova, Maria (RUS) Kerber, Angelique (GER) - 1/4 1
Malene Søs Petersen Sharapova, Maria (RUS) - Sølv Azarenka, Victoria (BLR) Wozniacki, Caroline (DEN) - 1/4 0
Orla Fruerlund Sharapova, Maria (RUS) - Sølv Azarenka, Victoria (BLR) Wozniacki, Caroline (DEN) - 1/4 0
Dorte Jacobsen Sharapova, Maria (RUS) - Sølv Wozniacki, Caroline (DEN) - 1/4 Kerber, Angelique (GER) - 1/4 0
Dennis Dalsgaard Bernhardt Kvitova, Petra (CZE) - 1/4 Azarenka, Victoria (BLR) Sharapova, Maria (RUS) 0
Ole Dalsgaard Jensen Wozniacki, Caroline (DEN) - 1/4 Clijsters, Kim (BEL) - 1/4 Kerber, Angelique (GER) - 1/4 0
Ole Jørgensen Wozniacki, Caroline (DEN) - 1/4 Errani, Sara (ITA) - R64 Cibulkova, Dominika (SVK) - R64 0

§1 Hver deltager tipper på hhv. guld-, sølv- og bronzevinderen (ét gæt pr. medalje)
§2 Et ...
rigtigt gæt giver et point.
§3 Gættet skal være afsendt til administratoren (
Ole Dalsgaard Jensen) inden den første bold sættes i spil i den første kamp i turneringen.
§4 Hvis en spiller, som er tippet til medalje, trækker sig fra turneringen uanset årsag, gives der ikke mulighed for at ændre et gæt
§5 Vinderen er den tipper med flest rigtige.
§6 Hvis flere tippere har lige mange point, vil vinderen være den, der har gættet de højeststående medaljer (dvs. ved pointlighed har en rigtig gættet guldmedalje forrang for en rigtig gættet sølv- eller bronzemedalje, og en rigtig gættet sølvmedalje har forrang for en rigtig gættet bronzemedalje)
§7 Hvis der på trods af §6 fortsat er pointlighed mellem tippere, deles sejren mellem disse
§8 Hvis ingen tippere opnår point tildeles sejren til den tipper, hvis gæt på guldmedaljen vandt flest partier i turneringen.

uge 26-27

25.06

Kvalifikation

Facebook - Twitter - Youtube

London, Great Britain, The Championships, Wimbledon, (Grand Slam) - Grass

Tip 10 rigtige konkurrencen

Seedede spillere

Seedet Finale
1. (1)
Sharapova, Maria (RUS) - tabte 1/8
2. (2) Azarenka, Victoria (BLR) - tabte semi
Seedet 3-4 (Semi mod 1-2)
3. (3) Radwanska, Agnieszka (POL) - tabte finale
4. (4) Kvitova, Petra (CZE) - tabte 1/4
Seedet 5-6 (1/4 finale mod 3-4)
5. (5)
Williams, Serena (USA)
6. (6)
Stosur, Samantha (AUS) - tabte R64
Seedet 7-8 (1/4 finale mod 1-2)
7. (7)
Wozniacki, Caroline (DEN) - tabte R128

8. (8)
Kerber, Angelique (GER) - tabte semi
Seedet 9-12 (1/8-finale mod 5-8):
9. (9) Bartoli, Marion (FRA) - tabte R64
10. (10) Errani, Sara (ITA) - tabte R32
11. (11) Li, Na (CHN) - tabte R64
12.(12) Zvonareva, Vera (RUS) - tabte R32
Seedet 13-16 (1/8 finale mod 1-4)
13. (13) Cibulkova, Dominika (SVK) - tabte R128
14. (14)
Ivanovic, Ana (SRB) - tabte 1/8
15. (15) Lisicki, Sabine (GER) - tabte 1/4
16. (17) Pennetta, Flavia (ITA) - tabte R128
Seedet 17-24  (R32 mod 9-16)
17. (19) Kirilenko, Maria (RUS) - tabte 1/4
18. (20) Jankovic, Jelena (SRB) - tabte R128
19. (21) Safarova, Lucie (CZE) - tabte R128
20. (22) Petrova, Nadia (RUS) - tabte R32

21. (23)
Vinci, Roberta (ITA) - tabte 1/8
22. (24)
Goerges, Julia (GER) - tabte R32
23. (25) Cetkovska, Petra (CZE) - tabte R64
24. (26) Schiavone, Francesca (ITA) - tabte 1/8
Seedet 25-32 (R32 mod 1-8)
25. (27) Zheng, Jie (CHN) - tabte R32
26 (28) Medina Garrigues, Anabel (ESP) - tabte R64
27 (29) Hantuchova, Daniela (SVK) - tabte R128

28 (30) McHale, Christina (USA) - tabte R32
29. (31) Niculescu, Monica (ROU) - tabte R128
30. (32) Peng, Shuai (CHN) - tabte 1/8
31. (33) Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) - tabte R64
32. (34) Kuznetsova, Svetlana (RUS) - tabte R128
R128 (59) Paszek, Tamira (AUT) vs.  (7) Wozniacki, Caroline (DEN) 5-7, 7-6(4), 6-4 Trods en god kamp af Caroline blev det til et skuffende nederlag i 1. runde, hvilket ikke er sket i de seneste 20 Grand Slam turneringer. I alle 3 sæt kom Caroline foran 2-0, men Paszek fik hver gang brudt tilbage til 2-2, og hun tilspillede sig 4 sætbolde i 1. sæt. Caroline viste sine velkendte fighter evner og overlevede disse, dog hjulpet af et par misbrugte muligheder fra modstanderen. I 2. sæt havde Caroline til gengæld 2 matchbolde, som ikke blev udnyttet. Også i 3. sæt var Caroline bagud med et break, så Paszek havde mulighed for at serve kampen hjem ved 5-3. Igen viste Caroline god moral og brød modstanderens serv efter formidabelt spil, og hun var tilbage i kampen. Desværre var hun efterfølgende ikke i stand til at holde serven, og Paszek vandt på sin 3. matchbold. Kampen var så jævnbyrdig, at den kunne være vippet til begge sider. Caroline forsøgte at være mere spilstyrende end tidligere, og hun afgjorde mange af duellerne ved at følge op ved nettet, når hun havde modstanderen presset. Paszek havde tydeligvis fået styrket selvtilliden efter turneringssejren i Eastbourne, og hun lykkedes ganske godt med sit power betonede spil, som voldte Caroline store problemer. Spillemæssigt er Caroline dog tilsyneladende på rette vej, selvom hun i perioder blev en smule for passiv og lod modstanderen få initiativet, specielt i 3. sæt. Hvis hun  får genopbygget den selvtillid, som tidligere lyste ud af hende, vil de gode resultater dog uden tvivl komme igen.
Se evt. EkstraBladet - Sporten.dk - TV2Sport
Udvalgte kampe
(1)
Sharapova, Maria (RUS) vs. (133)
Rodionova, Anastasia (AUS) 6-1, 6-3
(8) Kerber, Angelique (GER) vs. (68) Hradecka, Lucie (CZE) 6-4, 6-1
(145)
Giorgi, Camila (ITA) vs. (17) Pennetta, Flavia (ITA) 6-4, 6-3
(53) Clijsters, Kim (BEL)  vs. (20) Jankovic, Jelena (SRB) 6-2, 6-4
(75)
Foretz Gacon, Stephanie (FRA) vs. (31) Niculescu, Monica (ROU)  6-4, 3-6, 6-3
(79)
Vesnina, Elena (RUS) vs. (58) Williams, Venus (USA) 6-1, 6-3
(69)
Babos, Timea (HUN) vs. (123) Oudin, Melanie (USA) 6-4, 4-6, 6-3
(100)
Hampton, Jamie (USA) vs. (29) Hantuchova, Daniela (SVK) 6-4, 7-6(1)
(12) Zvonareva, Vera (RUS) vs. (37) Barthel, Mona (GER) 2-6, 7-6(3), 6-4
(31)
Zakopalova, Klara (CZE) vs. (13) Cibulkova, Dominika (SVK) 6-4, 6-1
(86)
Bertens, Kiki (NED) vs. (21) Safarova, Lucie (CZE) 6-3, 6-0
(33) Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) vs. (48) Arvidsson, Sofia (SWE) 6-1, 6-2
(35) Wickmayer, Yanina (AUT) vs. (34) Kuznetsova, Svetlana (RUS) 6-2, 6-3
(58)
Cornet, Alize (FRA) vs. (90) Bratchikova, Nina (RUS) 6-0, 7-6(1)

Runder uden Caroline

R64 Udvalgte kampe 
(72) Rus, Arantxa (NED) vs. (6) Stosur, Samantha (AUS) 6-2, 0-6, 6-4
(59)
Stephens, Sloane (USA) vs. (25) Cetkovska, Petra (CZE) 7-6(6), 4-6, 6-3
(3) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (79) Vesnina, Elena (RUS) 6-2, 6-1

(53) Clijsters, Kim (BEL) vs. (90) Hlavackova, Andrea (CZE) 6-3, 6-3
(52) Cirstea, Sorana (ROU) vs.
(11) Li, Na (CHN) 6-3, 6-4
(10) Errani, Sara (ITA) vs. (77)
Keothavong, Anne (GBR) 6-1, 6-1
(27) Zheng, Jie (CHN)  vs. (56)
Wozniak, Aleksandra (CAN) 6-4, 6-2
(1)
Sharapova, Maria (RUS) vs. (38) Pironkova, Tsvetana (BUL) 7-6(3), 6-7(3), 6-0
(5) Williams, Serena (USA)  vs. (98) Czink, Melinda (HUN) 6-1, 6-4
(8) Kerber, Angelique (GER) vs. (44) Makarova, Ekaterina (RUS) 7-5, 6-3
(59) Paszek, Tamira (AUT) vs. (58) Cornet, Alize (FRA) 6-2, 6-1
(129)
Lucic, Mirjana (CRO) vs. (9) Bartoli, Marion (FRA) 6-4, 6-3
(35) Wickmayer, Yanina (BEL) vs. (57)
Voskoboeva, Galina (KAZ) 4-6, 6-3, 8-6
(4) Kvitova, Petra (CZE) vs. (101)
Baltacha, Elena (GBR) 6-0, 6-4
(178) Cepelova, Jana (SVK) vs. (28) Medina Garrigues, Anabel (ESP) 6-7(7), 7-6(5), 6-3
R32 (1) Sharapova, Maria (RUS) vs.(63) Hsieh, Su-Wei (TPE) 6-1, 6-4
(15) Lisicki, Sabine (GER) vs. (59) Stephens, Sloane (USA) 7-6, 1-6, 6-2
(32) Peng, Shuai (CHN)  vs. (72) Rus, Arantxa (NED) 6-1, 6-2
(53) Clijsters, Kim (BEL) vs. (12) Zvonareva, Vera (RUS)  6-3, 4-3 Ret'd

(8) Kerber, Angelique (GER) vs. (30) McHale, Christina (USA) 6-2, 6-3
(3) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (103)
Watson, Heather (GBR) 6-0, 6-2
(19) Kirilenko, Maria (RUS) vs. (52) Cirstea, Sorana (ROU) 6-3, 6-1
(145)
Giorgi, Camila (ITA) vs. (22) Petrova, Nadia (RUS) 6-3, 7-6(6)
(14) Ivanovic, Ana (SRB) vs. (24) Goerges, Julia (GER) 3-6, 6-3, 6-4
(26) Schiavone, Francesca (ITA) vs. (31)
Zakopalova, Klara (CZE) 6-0, 6-4
59) Paszek, Tamira (AUT) vs. (35) Wickmayer, Yanina (BEL) 2-6, 7-6(4), 7-5
(4) Kvitova, Petra (CZE)  vs. (53)
Lepchenko, Varvara (USA) 6-1, 6-0
(65)
Shvedova, Yaroslava (KAZ) vs. (10) Errani, Sara (ITA) 6-0, 6-4
(2) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (178)
Cepelova, Jana (SVK) 6-3, 6-3
(5) Williams, Serena (USA) vs. (27) Zheng, Jie (CHN) 6-7(5), 6-2, 9-7
(23) Vinci, Roberta (ITA) vs. (129) Lucic, Mirjana (CRO) 7-6(4), 7-6(3)
1/8 Øverste halvdel
(15) Lisicki, Sabine (GER)  vs, (1) Sharapova, Maria (RUS) 6-4, 6-3
(8) Kerber, Angelique (GER) vs. (53) Clijsters, Kim (BEL) 6-1, 6-1
(3) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (145) Giorgi, Camila (ITA) 6-2, 6-3
(19) Kirilenko, Maria (RUS) vs. (32) Peng, Shuai (CHN) 6-1, 6-7(6), 6-3
Nederste halvdel
(5) Williams, Serena (USA) vs. (65) Shvedova, Yaroslava (KAZ) 6-1, 2-6, 7-5
(4) Kvitova, Petra (CZE) vs. (26) Schiavone, Francesca (ITA) 4-6, 7-5, 6-1

59) Paszek, Tamira (AUT) vs. (23) Vinci, Roberta (ITA) 6-2, 6-2
(2) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (14)
Ivanovic, Ana (SRB) 6-1, 6-0
1/4 (8) Kerber, Angelique (GER) vs. (15) Lisicki, Sabine (GER) 6-3, 6-7(7), 7-5
(3) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (19) Kirilenko, Maria (RUS) 7-5, 4-6, 7-5
(5) Williams, Serena (USA) vs. (4) Kvitova, Petra (CZE) 6-3, 7-5
(2) Azarenka, Victoria (BLR) vs. 59) Paszek, Tamira (AUT) 6-3, 7-6(4)
Semi (3) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (8) Kerber, Angelique (GER) 6-3, 6-4
(5) Williams, Serena (USA) vs.(2) Azarenka, Victoria (BLR) 6-3, 7-6(6)
Finale (5) Williams, Serena (USA) vs. (3) Radwanska, Agnieszka (POL) 6-1, 5-7, 6-2

uge 25

16.06

Eastbourne, Great Britain, AEGON International, (Premier) - Grass

Draw - Schedule - Completed - Scores - Kvalifikation

Seedede spillere

Seedet Semi+Finale
1. (3) Radwanska, Agnieszka (POL) - tabte R32
2. (4)
Kvitova, Petra (CZE) - tabte R32
3. (7)
Wozniacki, Caroline (DEN) - tabte R32
4. (9) Bartoli, Marion (FRA)
Seedet 1/4 finale:
5. (8)
Kerber, Angelique (GER)
6. (14) Ivanovic, Ana (SRB) - afbud inden start
7. (21) Safarova, Lucie (CZE) - tabte 1/4
8. (24) Hantuchova, Daniela (SVK) - tabte 1/8
9. (26)
Cetkovska, Petra (CZE) - tabte 1/8
R32 (29) McHale, Christina (USA) vs. (7) Wozniacki, Caroline (DEN) 6-1, 6-7(7), 6-4 Bortset fra nogle ændringer i server, var det svært at få øje på forbedringer i Carolines spil i en kamp, hvor McHale vandt 1. sæt relativt nemt. I 2. sæt fungerede spillet bedre, og Caroline fik brudt modstanderen og kunne serve 2. sæt hjem ved 5-4. Tilsyneladende kom der igen lidt nerver på højkant, og McHale fik lidt for nemt brudt tilbage.
I tie-breaken var Caroline foran 6-2, men det lykkedes først at vinde sættet ved 8-7.
I 3. sæt fik McHale et tidligt break, men Caroline brød tilbage ved 4-4 og fik skabt fornyet spænding. Igen tabte hun lidt for nemt sin egen serv til 4-5. Hun overlevede 3 matchbolde, inden McHale omsider lukkede kampen.
På flere af de afgørende point var Caroline som så ofte før alt for passiv, og hun håbede tydeligvis på en fejl fra modstanderen fremfor selv at tage initiativet i duellerne. Et nederlag som bestemt ikke er befordrende for hendes selvtillid forud for Wimbledon.
Se evt. EkstraBladet - Sporten.dk - TV2Sport
Udvalgte kampe:
(24) Hantuchova, Daniela (SVK) vs. (76) Keothavong, Anne (GBR) 6-2, 6-3
(43)
Scheepers, Chanelle (RSA) vs. (36) Barthel, Mona (GER) 6-1, 4-6, 6-1
(54) Makarova, Ekaterina (RUS) vs. (4) Kvitova, Petra (CZE) 7-5, 6-4

(39) Pironkova, Tsvetana (BUL) vs. (3) Radwanska, Agnieszka (POL)  6-2, 6-4
(8) Bartoli, Marion (FRA) vs. (51) Cirstea, Sorana (ROU) 6-2, 6-2

Runder uden Caroline

1/8 Udvalgte kampe:
(21) Safarova, Lucie (CZE) vs. (110) Watson, Heather (GBR) 7-5(5), 6-1
(8) Bartoli, Marion (FRA) vs. (56) Wozniak, Aleksandra (CAN) 6-2, 6-2

(8) Kerber, Angelique (GER) vs. (43) Scheepers, Chanelle (RSA) 6-3, 6-2
(59)
Paszek, Tamira (AUT) vs. (24) Hantuchova, Daniela (SVK) 6-4, 3-6, 6-1
(54) Makarova, Ekaterina (RUS) vs. (111) Robson, Laura (GBR) 6-4, 7-5

(34) Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS)  vs. (29) McHale, Christina (USA) 7-5, 3-6, 6-4
1/4 (8) Bartoli, Marion (FRA) vs. (21) Safarova, Lucie (CZE) 6-4, 6-2
(36)
Zakopalova, Klara (CZE) vs. (34) Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) 6-3, 7-5
(9) Kerber, Angelique (GER) vs. (54) Makarova, Ekaterina (RUS) 6-2, 6-4
(59) Paszek, Tamira (AUT) vs. (39) Pironkova, Tsvetana (BUL) 6-0, 6-4
Semifinale fredag (59) Paszek, Tamira (AUT) vs. (8) Bartoli, Marion (FRA) 4-6, 7-5, 6-4
(9) Kerber, Angelique (GER)  vs. (36) Zakopalova, Klara (CZE) 6-0, 6-3
Finale lørdag (59) Paszek, Tamira (AUT) vs. (9) Kerber, Angelique (GER) 5-7, 6-3, 7-5

uge 22-23

27.05

Facebook

Twitter

Paris, France, Roland Garros (Grand Slam) - Red Clay

Draw - Schedule - Completed - Scores - Kvalifikation - App: Roland-Garros

Tip 10 rigtige konkurrencen

Seedede spillere (iflg. ranglisten 21. maj 2012)

Seedet Finale
1. (1) Azarenka, Victoria (BLR) - tabte 1/8
2. (2)
Sharapova, Maria (RUS) - Vinder
Seedet 3-4 (Semi mod 1-2)
3. (3) Radwanska, Agnieszka (POL) - tabte R32
4. (4) Kvitova, Petra (CZE) - tabte semi
Seedet 5-8 (1/4 finale mod 1-4)
5. (5)
Williams, Serena (USA) - tabte R128
6. (6)
Stosur, Samantha (AUS) - tabte semi
7. (7) Li, Na (CHN) - tabte 1/8
8. (8) Bartoli, Marion (FRA) - tabte R64
Seedet 9-12 (1/8-finale mod 5-8):
9. (9)
Wozniacki, Caroline (DEN) - tabte R32

10. (10)
Kerber, Angelique (GER) - tabte 1/4
11.(11) Zvonareva, Vera (RUS) - udgået inden start
12. (13) Lisicki, Sabine (GER) - tabte R128
Seedet 13-16 (1/8 finale mod 3-4)
13. (14)
Ivanovic, Ana (SRB) - tabte R32
14. (12) Schiavone, Francesca (ITA) - tabte R32
Seedet 13-16 (1/8 finale mod 1-2)
15. (16) Cibulkova, Dominika (SVK) - tabte 1/4
16. (17) Kirilenko, Maria (RUS) - tabte R64
Seedet 17-24
17. (19)
Vinci, Roberta (ITA) - tabte R128
18. (20) Pennetta, Flavia (ITA) - tabte R32
19. (21) Jankovic, Jelena (SRB) - tabte R64
20. (22) Safarova, Lucie (CZE) - tabte R64
21. (24) Errani, Sara (ITA) - tabte finale
22. (25) Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) - tabte R32
23. (23) Kanepi, Kaia (EST) - tabte 1/4
24. (26) Cetkovska, Petra (CZE) - tabte R64
Seedet 25-32
25. (27)
Goerges, Julia (GER) - tabte R32
26. (28) Kuznetsova, Svetlana (RUS) - tabte 1/8
27. (29) Petrova, Nadia (RUS) - tabte R32
28. (30) Peng, Shuai (CHN) - tabte R32
29. (31) Medina Garrigues, Anabel (ESP) - tabte R32
30. (32) Barthel, Mona (GER) - tabte R128
31. (34) Zheng, Jie (CHN) - tabte R64
32. (33) Niculescu, Monica (ROU) - tabte R128
R128 (9) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (69) Daniilidou, Eleni (GRE) 6-0, 6-1 t5 - v100 point. Caroline vandt efter overbevisende spil. Se evt. EkstraBladet - Sporten.dk - TV2Sport
Udvalgte kampe:
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (105) Brianti, Alberta (ITA) 6-7(6), 6-4, 6-2
(111)
Razzano, Virginie (FRA)  vs. (5) Williams, Serena (USA) 4-6, 7-6(5), 6-3
(7)
Li, Na (CHN) vs. (43) Cirstea, Sorana (ROU) 6-2, 6-1
(167) Mattek-Sands, Bethanie (USA) vs. (13) Lisicki, Sabine (GER) 6-4, 6-3
(54) Arvidsson, Sofia (SWE) vs. (19) Vinci, Roberta (ITA) 6-2, 4-6, 6-3
(23) Kanepi, Kaia (EST) vs. (74)
Panova, Alexandra (RUS) 6-3, 6-3
(27)
Goerges, Julia (GER) vs. (61) Hradecka, Lucie (CZE) 7-6(1), 6-4
(162)
Davis, Lauren (USA) vs. (32) Barthel, Mona (GER) 6-1, 6-1
(72)
Gajdosova, Jarmila (AUS) vs. (107) Rybarikova, Magdalena (SVK) 6-3, 4-1 Ret'd
(79) Radwanska, Urszula (POL) vs. (62) Parmentier, Pauline (FRA) 6-4, 6-3
Azarenka var tæt på exit i 1. runde, da hun var bagud 0-4 og breakchance til 0-5. Briantis spil faldt dog fr hinanden, og Azarenka løftede samtidig sit eget spil, da kampen skulle afgøres.
Overraskende at Barthel tabte så overbevisende til Lauren Davis.
Mattek-Sands' sejr over Lisicki er måske ikke helt overraskende, da Lisicki har været en del skadet, og hun har ikke spille godt i lang tid.
Serena Williams nederlag var turneringens hidtil største sensation.
R64 (9) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (72) Gajdosova, Jarmila (AUS) 6-1, 6-4 t100 - v160 point. Caroline spillede stabilt med meget få fejl. Modstanderen lavede flest vindere, men antallet af fejl var så stort, at Caroline ikke behøvede at spille særligt offensivt. Se evt. EkstraBladet - Sporten.dk - TV2Sport
Udvalgte kampe:
(58) Wozniak, Aleksandra (CAN) vs. (34) Zheng, Jie (CHN) 6-4, 6-2
(48)
Martinez Sanchez, Maria Jose (ESP) vs.  (22) Safarova, Lucie (CZE) 6-4, 7-5
(50) Martic, Petra (CZE) vs. (8) Bartoli, Marion (FRA)  6-2, 3-6, 6-3
(3) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (53) Williams, Venus (USA) 6-2, 6-3

(4) Kvitova, Petra (CZE) vs. (79) Radwanska, Urszula (POL) 6-1, 6-3
(63) Lepchenko, Varvara (USA) vs. (21) Jankovic, Jelena (SRB) 7-6(4), 4-6, 6-4
(23) Kanepi, Kaia (EST) vs.(59)
Begu, Irina-Camelia (ROU) 6-4, 6-1
(88) Rus, Arantxa (Ned) vs. (111) Razzano, Virginie (FRA) 6-3, 7-6(3)
Azarenka og Stosur begge videre uden problemer af nogen art.
Bartoli fortsætter med at blive slået tidligt ud i grus sæsonens turneringer.
R32 (23) Kanepi, Kaia (EST) vs. (9) Wozniacki, Caroline (DEN)  6-1, 6(3)-7, 6-3 t160 - v280 point. Kanepi har tidligere vist, at hun har kvaliteterne til at blive top 10 spiller. Disse kvaliteter viste hun i kampen mod Caroline, som til gengæld spiller langt under det niveau, som man kan forvente. Frem til stillingen 1-5 i 2. sæt spillede hun alt for passivt uden fart og længe i slagene, og hun mangler tydeligvis den selvtillid, som tidligere bragte hende op som no. 1 på ranglisten. Hun fik som så ofte før fightet sig tilbage i 2. sæt, og hun tog mere initiativ i duellerne og fik fremtvunget flere fejl fra Kanepi, som til gengæld begyndte at lave flere nervebetonede fejl på vigtige bolde. Efter at have overlevet 2 matchbolde ved 2-5 fik hun udlignet, og Caroline havde overtaget i den afgørende tie-break.
I 3. sæt havde Caroline 2 break-chancer ved stillingen 1-1, men blev i stedet efterfølgende selv brudt til 1-3. Desværre faldt hun tilbage til det samme passive spil som i starten af kampen, mens Kanepi igen spillede overbevisende, indtil stillingen 5-1. Igen fik hun nerver på, og lavede bl.a. en dobbeltfejl på en matchbold, og Caroline fik kæmpet sig tilbage til 3-5, men denne gang lykkedes det Kanepi at serve kampen hjem.
Se evt. EkstraBladet1 - EkstraBladet2 - Sporten.dk - TV2Sport
Udvalgte kampe:
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (58) Wozniak, Aleksandra (CAN) 6-4, 6-4
(28) Kuznetsova, Svetlana (RUS) vs. (3) Radwanska, Agnieszka (POL) 6-1, 6-2
(6) Stosur, Samantha (AUS) vs. (29) Petrova, Nadia (RUS) 6-3, 6-3
(10) Kerber, Angelique (GER) vs. (20) Pennetta, Flavia (ITA) 4-6, 6-3, 6-2
(24) Errani, Sara (ITA) vs. (14) Ivanovic, Ana (SRB) 1-6, 7-5, 6-3
(4) Kvitova, Petra (CZE) vs. (109) Bratchikova, Nina (RUS) 6-2, 4-6, 6-1
(63) Lepchenko, Varvara (USA) vs. (12) Schiavone, Francesca (ITA) 3-6, 6-3, 8-6
(7) Li, Na (CHN) vs. (36) McHale, Christina (USA) 3-6, 6-2, 6-1
(2) Sharapova, Maria (RUS) vs. (30) Peng, Shuai (CHN) 6-2, 6-1
(88) Rus, Arantxa (Ned) vs. (27) Goerges, Julia (GER) 7-6(5), 2-6, 6-2
Erranis sejr over Ivanovic var uventet, men kan næppe kaldes overraskende, da hun har haft en forrygende start på sæsonen og ligger i top 10 på racelisten.
Kuznetsova spillede omsider på det niveau, som kan forventes af en tidligere Grand Slam vinder og topspiller. Alligevel overraskende, at Radwanska ikke kunne byde på mere modstand.

Runder uden Caroline

1/8 Søndag
(24) Errani, Sara (ITA) vs. (28) Kuznetsova, Svetlana (RUS) 6-0, 7-5
(10) Kerber, Angelique (GER) vs. (50) Martic, Petra (CZE) 6-3, 7-5
(16) Cibulkova, Dominika (SVK) vs. (1) Azarenka, Victoria (BLR) 6-2, 7-6(4)
(6) Stosur, Samantha (AUS) vs. (70) Stephens, Sloane (USA) 7-5, 6-4
Mandag
(2)
Sharapova, Maria (RUS)? vs.(44) Zakopalova, Klara (CZE) 6-4, 6-7(5), 6-2

(142) Shvedova, Yaroslava (KAZ) vs. (7) Li, Na (CHN) 3-6, 6-2, 6-0
(4) Kvitova, Petra (CZE)
vs. (63) Lepchenko, Varvara (USA) 6-2, 6-1
(23) Kanepi, Kaia (EST) vs. (88) Rus, Arantxa (Ned) 6-1, 4-6, 6-0
t280 - v500 point.
1/4 Tirsdag:
(6) Stosur, Samantha (AUS) vs. (16) Cibulkova, Dominika (SVK)  6-4, 6-1
(24) Errani, Sara (ITA) vs.
(10) Kerber, Angelique (GER) 6-3, 7-6(2)
Onsdag:
(2)
Sharapova, Maria (RUS) vs. (23) Kanepi, Kaia (EST) 6-2, 6-3
(4) Kvitova, Petra (CZE)
vs. (142) Shvedova, Yaroslava (KAZ) 3-6, 6-2, 6-4
t500 - v900 point.
Semi (24) Errani, Sara (ITA) vs. (6) Stosur, Samantha (AUS) 7-5, 1-6, 6-3
(2) Sharapova, Maria (RUS) vs. 4) Kvitova, Petra (CZE) 6-3, 6-3
t900 - v1400 point.
Finale (2) Sharapova, Maria (RUS) vs. (24) Errani, Sara (ITA) - 6-3, 6-2 t1400 - v2000 point.

uge 20

14.05

Facebook

Rome, Italy, Internazionali BNL d'Italia (Premier 5) - Red Clay

Seedede spillere (I parantes rangering pr. 14.5)

Seedet Semi+Finale
1. (1)
Azarenka, Victoria (BLR) - udgik 1/8
2. (2)
Sharapova, Maria (RUS)
3. (3) Radwanska, Agnieszka (POL) - tabte R32
4. (4) Kvitova, Petra (CZE)
Seedet 1/4 finale:
5. (5)
Stosur, Samantha (AUS) - tabte 1/8
6. (8)
Wozniacki, Caroline (DEN) - tabte R32
7. (7) Bartoli, Marion (FRA) - tabte R32
8. (9) Li, Na (CHN)
Seedet 9-12 (1/8-finale):
9. (6)
Williams, Serena (USA)
10. (14) Schiavone, Francesca (ITA) - tabte R64

11. (13) Lisicki, Sabine (GER) - tabte R64
12. (11)
Kerber, Angelique (GER)
Seedet 13-16 (1/8-finale):
13. (15) Ivanovic, Ana (SRB) - tabte 1/8
14.(17) Cibulkova, Dominika (SVK) - tabte 1/4
15. (20) Jankovic, Jelena (SRB) - tabte R64
16. (16) Kirilenko, Maria (RUS) - tabte R64
R64 Bye 8 øverstseedede er oversiddere i R64
Udvalgte kampe:
(6) Williams, Serena (USA) vs. (46) Voskoboeva, Galina (KAZ) 6-2, 6-3
(11) Kerber, Angelique (GER) vs. (106) Rodionova, Anastasia (AUS) 4-6, 7-5, 6-2
(41) Makarova, Ekaterina (RUS) vs. (14) Schiavone, Francesca (ITA) 6-3, 6-4

(15) Ivanovic, Ana (SRB) vs. (27) Kuznetsova, Svetlana (RUS) 6-4, 6-3
(45) Cirstea, Sorana (ROU)  vs. (20) Jankovic, Jelena (SRB) 6-3, 4-6, 7-6(4)
(21) Pennetta, Flavia (ITA) vs. (16) Kirilenko, Maria (RUS) 6-1, 7-6(2)
(29)
Goerges, Julia (GER) vs. (53) Wozniak, Aleksandra (CAN) 6-1, 6-7(1), 6-3
(31) Medina Garrigues, Anabel (ESP) vs. (33) Zheng, Jie (CHN) 6-2, 6-1
(58)
Arvidsson, Sofia (SWE) vs. (47) Martinez Sanchez, Maria Jose (ESP) 6-3, 6-2
(63) Williams, Venus (USA) vs. (48) Halep, Simona (ROU) 6-3, 6-4
R32 (31) Medina Garrigues, Anabel (ESP) vs. (8) Wozniacki, Caroline (DEN) 6-4, 4-0 Ret'd Caroline trak sig på grund af allergisk sygdom
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (54) Peer, Shahar (ISR) 6-1, 6-2
(2)
Sharapova, Maria (RUS) vs. (36) McHale, Christina (USA) 7-5, 7-5
(28)
Cetkovska, Petra (CZE)  vs. (3) Radwanska, Agnieszka (POL) 6-4, 4-6, 6-1
(4) Kvitova, Petra (CZE) vs.  (26) Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) 7-5, 6-4
(5) Stosur, Samantha (AUS) vs. (24) Errani, Sara (ITA) 6-3, 7-5
(6) Williams, Serena (USA) vs (30). Petrova, Nadia (RUS) 4-6, 6-2, 6-3
(29) Goerges, Julia (GER) vs. (7) Bartoli, Marion (FRA) 6-3, 6-1
(9) Li, Na (CHN)  vs. (51) Benesova, Iveta (CZE) 6-1, 7-5
(63) Williams, Venus (USA) vs. (41) Makarova, Ekaterina (RUS) 7-6(7), 6-1
Efter kampen trak Azarenka sig med en skulderskade.

Runder uden Caroline

1/8 torsdag (17) Cibulkova, Dominika (SVK) vs. (1) Azarenka, Victoria (BLR) W.O.
(11) Kerber, Angelique (GER) vs. (29) Goerges, Julia (GER) 6-4, 6-1
(4) Kvitova, Petra (CZE) vs.(45) Cirstea, Sorana (ROU) 6-2, 5-7, 6-2

(21) Pennetta, Flavia (ITA) vs. (28) Cetkovska, Petra (CZE) 6-0, 6-1
(63) Williams, Venus (USA) vs.
(5) Stosur, Samantha (AUS) 6-4, 6-3
(6) Williams, Serena (USA) vs. (31) Medina Garrigues, Anabel (ESP) 6-3, 6-1
(9) Li, Na (CHN)  vs. (50) Scheepers, Chanelle (RSA) 7-6(3), 6-2
(2)
Sharapova, Maria (RUS) vs.(15) Ivanovic, Ana (SRB) 7-6(4), 6-3
1/4 fredag (6) Williams, Serena (USA) vs. (21) Pennetta, Flavia (ITA) 4-0 Ret'd
(9) Li, Na (CHN)  vs. (17) Cibulkova, Dominika (SVK) 6-1, 7-6(4)
(2)
Sharapova, Maria (RUS) vs. (63) Williams, Venus (USA) 6-4, 6-3
 
(11) Kerber, Angelique (GER) vs. (4) Kvitova, Petra (CZE) 7-6(2), 1-6, 6-1
Sejren til Li Na betyder, at Caroline rykker ned på ranglistens 9. plads.
Semifinale lørdag (9) Li, Na (CHN)  vs. (6) Williams, Serena (USA) W.O.
(2) Sharapova, Maria (RUS) vs.
(11) Kerber, Angelique (GER) 6-3, 6-4
Finale søn  (2) Sharapova, Maria (RUS) vs. (9) Li, Na (CHN)  4-6, 6-4, 7-6(5) Indtil stillingen 6-4, 4-0 havde Li Na domineret kampen med spil i verdensklasse, og hun lagde et tryk på modstanderen, som ikke var i stand til at stå imod. Sharapova viste dog imponerende fightervilje, og hun fik kæmpet sig tilbage og vandt sættet, selvom hun lavede meget få vindere, men Li Na kunne ikke holde det samme høje niveau, og hun lavede pludselig væsentligt flere fejl. I 3. sæt fortsatte samme mønster, og Sharapova så ved stillingen 4-1 ud til at have kampen i sin hule hånd, men pludselig lavede hun en række fejl, og Li Na udnyttede muligheden til at komme tilbage i kampen og fik udlignet til 4-4. Resten af kampen var meget lige, og efter et par afbrydelser på grund af regn, blev kampen afgjort i en meget jævnbyrdig tie-break.

uge 19

05.05

Madrid, Spain, Mutua Madrid Open (Premier Mandatory) - Blue Clay

Draw - Kvalifikation

Seedede spillere

Seedet Semi+Finale
1.
Azarenka, Victoria (BLR)
2.
Sharapova, Maria (RUS) - tabte 1/4
3. Kvitova, Petra (CZE) - tabte R32
4. Radwanska, Agnieszka (POL) 
Seedet 1/4 finale:
5.
Stosur, Samantha (AUS) - tabte 1/4
6.
Wozniacki, Caroline (DEN) - tabte 1/8
7. Bartoli, Marion (FRA) - tabte R64
8. Li, Na (CHN) - tabte 1/4
Seedet 9-12 (1/8-finale):
9.
Williams, Serena (USA)
10. Zvonareva, Vera (RUS) - tabte R64
11. Schiavone, Francesca (ITA) - tabte R64

12.
Kerber, Angelique (GER) - tabte 1/8
Seedet 13-16 (1/8-finale):
13. Ivanovic, Ana (SRB) - tabte 1/8
14. Cibulkova, Dominika (SVK) - tabte R64
15. Jankovic, Jelena (SRB) - tabte R64
16. Kirilenko, Maria (RUS) - tabte R32
R64 (6) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (38) Pervak, Ksenia (KAZ) 7-6(7), 3-6, 6-3 Ved 5-3 til Caroline i 1. sæt lignede det en overkommelig opgave, men Pervak kom foran 6-5 med chance for at serve 1. sæt hjem. I tie-break førte Caroline 6-3, men Pervak udlignede, inden Caroline omsider vandt tie-breaken på den 5. sætbold. Ved 3-2 i 1. sæt vred Caroline om på ankelen, og hun blev tapet op og fik noget smertestillende. Ved spille nogle  høje bolde og variere spillet samt fighte lykkedes det alligevel Caroline at gennemføre kampen. I 3. sæt blev Caroline brudt fra starten, og Pervak havde yderligere en break-chance til 4-1. Caroline fik som så ofte kæmpet sig tilbage og vandt efter 3 timer og 4 minutter. Se evt. EkstraBladet - Sporten.dk - Tv2Sport
Udvalgte kampe:
(1)
Azarenka, Victoria (BLR) vs. (26) Kuznetsova, Svetlana (RUS) 7-5(5), 6-4
(4) Kvitova, Petra (CZE) vs. (45)
Erakovic, Marina (NZL) 6-2 6-3
(5) Stosur, Samantha (AUS) vs. (51)
Martic, Petra (CRO) 7-5, 4-6, 7-6(5)
(40)
Cirstea, Sorana (ROU)  vs. (7)  Bartoli, Marion (FRA) 6-7(6), 6-4, 6-4
(9) Williams, Serena (USA) vs. (78)
Vesnina, Elena (RUS) 6-3, 6-1
(28)
Cetkovska, Petra (CZE) vs. (10)  Zvonareva, Vera (RUS) 6-2, 6-2
(73)
Lepchenko, Varvara (USA) vs. (11) Schiavone, Francesca (ITA) 6-4, 6-7(8), 6-3
(23)
Vinci, Roberta (ITA) vs. (16) Cibulkova, Dominika (SVK) 6-3, 6-2
(45)
Suarez Navarro, Carla (ESP) vs. (17) Jankovic, Jelena (SRB) 4-6, 7-6(5), 6-4
(31) Mona Barthel (GER) vs. (20) Julia Goerges (GER) 6-4, 6-1
(70) Williams, Venus (USA) vs. (47)
Halep, Simona (ROU) 6-1, 4-6, 7-6(6)
Stosur vandt med stort bevær over Martic.
Cirsteas sejr over Bartoli må betegnes som en af de større sensationer.
Zvonarevas exit er et nyt eksempel på hendes helt store nedtur.
Schiavone og Cibulkova fortsætter en stime med dårlige resultater.
Både Serena Williams og sidste års vinder Kvitova spillede overbevisende i 1. runde.
R32 (6) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (31) Mona Barthel (GER) 6-4, 7-6(2) Ved stillingen 5-4 40-15 misbrugte Caroline 2 matchbolde, og hun kom bagud 5-6, inden hun i tie-breaken vandt på den 1. matchbold. Se evt. EkstraBladet - Sporten.dk - TV2Sport
Udvalgte kampe:
(1)
Azarenka, Victoria (BLR) vs. (117) Hlavackova, Andrea (CZE) 6-3, 7-6(2)
(2) Sharapova, Maria (RUS) vs. (44) Zakopalova, Klara (CZE) 6-4, 6-3
(3) Radwanska, Agnieszka (POL)  vs. (24) Errani, Sara (ITA) 6-0, 6-1
(105) Hradecka, Lucie (CZE) vs. (4) Kvitova, Petra (CZE) 6-4, 6-3
(5) Stosur, Samantha (AUS) vs. (36) McHale, Christina (USA) 2-6, 6-4, 6-0
(8)
 Li, Na (CHN) vs. (60) Soler-Espinosa, Silvia (ESP) 6-3, 6-1
(14) Kerber, Angelique (GER) vs. (70) Williams, Venus (USA) 6-4, 6-1
(9) Williams, Serena (USA) vs. (25)
Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) 6-2, 6-1
(15) Ivanovic, Ana (SRB) vs. (31) Petrova, Nadia (RUS) 7-5, 6-1
Kvitovas nederlag var et nyt eksempel på en katastrofal start på 2012, hvor hun fik 0 point for afbud til både Doha og Dubai. Desuden tabte hun hhv. 2. og 1. runde i Indian Wells og Miami, og dermed har hun kun optjent ganske få point i flere af de obligatoriske turneringer, der SKAL tælle i de 16 resultater til ranglisten.
1/8 (9) Williams, Serena (USA) vs. (6) Wozniacki, Caroline (DEN) 1-6, 6-3, 6-2 Caroline spillede glimrende i 1. sæt, hvor hun ofte tog initiativet og afgjorde duellerne ved at presse modstanderen. Hun vandt i kraft af sin gode defensiv også mange af de dueller, hvor Serena havde initiativet. Caroline kunne dog ikke holde samme høje niveau i de 2 næste sæt, hvor Serena til gengæld var dominerende med kraftfuldt spil og væsentligt færre fejl end i 1. sæt. Som Serena spillede i de 2 sidste sæt, er det ikke rimeligt at bortforklare nederlaget med en skadet ankel. Se evt. EkstraBladet1, EkstraBladet2 - Sporten.dk - TV2Sport
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (15) Ivanovic, Ana (SRB) 6-4, 6-4
(2) Sharapova, Maria (RUS) vs. (23) Safarova, Lucie (CZE) w.o. (sygdom)

(3) Radwanska, Agnieszka (POL)  vs. (23) Vinci, Roberta (ITA) 7-6(1), 6-4
(5) Stosur, Samantha (AUS) vs. (29)
Cetkovska, Petra (CZE) 6-3, 6-2
(8)
 Li, Na (CHN) vs. (14) Kerber, Angelique (GER) 7-5, 6-4
(105) Hradecka, Lucie (CZE) vs. (41) Makarova, Ekaterina (RUS) 7-2, 7-6(5)

(73) Lepchenko, Varvara (USA)  vs. (30) Medina Garrigues, Anabel (ESP) 6-1, 6-7(3), 6-3

Runder uden Caroline

1/4 - fredag (1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (8)  Li, Na (CHN) 3-6, 6-3, 6-3
(9) Williams, Serena (USA) vs. (2) Sharapova, Maria (RUS) 6-1, 6-3
(3) Radwanska, Agnieszka (POL)  vs. (73) Lepchenko, Varvara (USA) 6-4, 6-4
(105) Hradecka, Lucie (CZE) vs. (5) Stosur, Samantha (AUS) 7-6(8), 7-6(6)
Semifinale lørdag (1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (3) Radwanska, Agnieszka (POL) 6-2, 6-4
(9) Williams, Serena (USA) vs. (105) Hradecka, Lucie (CZE) 7-6(5), 6-0
Finale søn (9) Williams, Serena (USA) vs. (1) Azarenka, Victoria (BLR) 6-3, 6-1

uge 17

23.04

Facebook

Stuttgart, Germany, Porsche Tennis Grand Prix (Premier 700)

Seedede spillere

Seedet Semi+Finale
1. Azarenka, Victoria (BLR)
2.
Sharapova, Maria (RUS)
3.
Kvitova, Petra (CZE)
4. Radwanska, Agnieszka (POL) - tabte semi
Seedet 1/4 finale:
5.
Stosur, Samantha (AUS) - tabte 1/4
6.
Wozniacki, Caroline (DEN) - tabte 1/8
7. Bartoli, Marion (FRA) - tabte 1/8
8. Li, Na (CHN) - tabte 1/4

Kvalifikation

Kval 1. runde Udvalgte resultater
(376)
Chakvetadze, Anna (RUS) vs. (40) Cirstea, Sorana (ROU) 6-1, 6-0
(416) (WC)
Witthoeft, Carina (GER) vs. (43) Pironkova, Tsvetana (BUL) 7-5, 3-6, 7-5
(181)
Beck, Annika (GER) vs. (57) Wozniak, Aleksandra (CAN) 6-4, 7-6(4)
Chakvetadze har tidligere været i top 5, og hun er måske ved at genfinde fordums styrke.
2 upåagtede tyske spillere med bemærkelsesværdige sejre over Pironkova og Aleksandra Wozniak. 17-årige Witthoeft trak sig dog fra næste runde.
Kval 2. runde (181) Beck, Annika (GER) vs. Pivovarova, Anastasia (RUS) 6-4, 4-6, 6-2
(376)
Chakvetadze, Anna (RUS) vs. (198) Pavlovic, Irena (FRA) 6-1, 3-6, 6-3
Kval finaler
mandag
(75) Arn, Greta (HUN) vs. (132) Meusburger, Yvonnr (AUT) 7-6(5), 6-0
(44) Benesova, Iveta (CZE) vs. (116) Amanmuradova, Akgul (UZB) 6-2, 4-6, 7-6(3)
(100)
Cornet, Alize (FRA) vs. (181) Beck, Annika (GER) 6-4, 4-6, 7-6(1)
(62) Bondarenko, Kateryna (UKR) vs. (376) Chakvetadze, Anna (RUS) 1-6, 6-3, 7-6(2)
De 4 vindere har dermed kvalificeret sig til hovedrunden.
TV-dækning Eurosport 2 Live: tir+ons+fre 1400-1830, tor 1400-1800, tor+fre 2000-2145 Eurosport I Live: ons 1830-2015, tor 1830-2015, fre 1830-2000, lør semi 1400 + 1830, søn finale 1900
R32
tirsdag-onsdag
(6) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (18) Jankovic, Jelena (SRB) 6-3, 1-0 Ret'd Efter en famlende start, hvor Caroline kom bagud 1-3, fik hun langt bedre styr på spillet, og hun fik tilkæmpet sig initiativet i kampen. Desuden fik Jankovic problemer med ryggen, hvilket bevirkede, at hun ved stillingen 0-1, 0-40 i 2. sæt opgav at fuldføre kampen. Se evt. EkstraBladet - Sporten.dk - Tv2Sport
Udvalgte kampe:
(5)
Stosur, Samantha (AUS) vs. (25) Peng, Shuai (CHN) 6-2, 6-2
(7) Bartoli, Marion (FRA) vs. (44) Benesova, Iveta (CZE) 6-3, 6-2

(8) Li, Na (CHN) vs. (22) Safarova, Lucie (CZE) 7-6(4), 6-4
(12)
Petkovic, Andrea (GER) vs. (134) (WC) Barrois, Kristina (GER) 6-1, 6-4
(14) Kerber, Angelique (GER) vs. (19) Vinci, Roberta (ITA) 6-2, 6-3
(15)
Ivanovic, Ana (SRB) vs. (35) Barthel, Mona (GER) 7-5, 7-6(4)
(116) (LL) Amanmuradova, Akgul (UZB) vs. (16)
Cibulkova, Dominika (SVK) 6-2, 5-7, 6-3
(21)
Goerges, Julia (GER) vs. (22) Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) 5-7, 6-3, 6-4
De 4 øverst seedede er oversiddere. De øvrige seedede spillere (5-8) er videre til 1/8 finalen uden større problemer.
Turneringens hidtil største overraskelse er, at Lucky Looser no.116 Amanmuradova kunne besejre Cibulkova.
1/8
onsdag-torsdag
(14) Kerber, Angelique (GER) vs. (6) Wozniacki, Caroline (DEN).  6-1, 6-2 Kerber spillede kampen igennem tennis i verdensklasse. Selvom Caroline i perioder forsøgte at tage initiativet i duellerne og pressede Kerber helt ud i hjørnerne, var hun i stand til at vende duellerne til egen fordel og afslutte med den ene vinder flottere end den anden. Carolines fejlprocent var som følge af Kerbers dominans større end normalt. Se evt. EkstraBladet - Sporten.dk - TV2Sport
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (12) Petkovic, Andrea (GER) 6-4, 4-4 Ret'd
(2) Sharapova, Maria (RUS) vs. (100)
Cornet, Alize (FRA) 6-3, 6-1 Ret'd
(3)  Kvitova, Petra (CZE) vs. (11) Schiavone, Francesca (ITA) 6-2, 6-2
(4) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (75)
Arn, Greta (HUN) 6-3, 6-4
(5)
Stosur, Samantha (AUS) vs. (21) Goerges, Julia (GER) 6-2, 2-6, 6-3
(35) Barthel, Mona (GER) vs. (7) Bartoli, Marion (FRA) 6-3, 6-1
(8) Li, Na (CHN) vs. (116) (LL) Amanmuradova, Akgul (UZB) 6-3, 6-4

Runder uden Caroline

1/4 fredag (4) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (8) Li, Na (CHN) 3-6, 6-2, 6-3
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (35) Barthel, Mona (GER) 6-4, 6-7(3), 7-5
(2) Sharapova, Maria (RUS) vs.(5) Stosur, Samantha (AUS) 6-7(5), 7-6(5), 7-5
(3) Kvitova, Petra (CZE) vs. (14) Kerber, Angelique (GER)  6-4, 6-4
Semifinale lørdag (1) Azarenka, Victoria (BLR) vs.(4) Radwanska, Agnieszka (POL) 6-1, 6-3
(2) Sharapova, Maria (RUS) vs. (3) Kvitova, Petra (CZE) 6-4, 7-6(3)
Finale søndag (2) Sharapova, Maria (RUS) vs. (1) Azarenka, Victoria (BLR)  6-1, 6-4 Efter 4 finalenederlag i 2 hurtige sæt vandt Sharapova efter overbevisende spil omsider en finale mod Azarenka, som var langt fra sit velkendte niveau, hvilket Sharapova bør tilskrives en væsentlig del af æren for, selvom Azarenka muligvis var generet af en mindre skade.

uge 15

09.04

Facebook

Copenhagen, Denmark, e-Boks Sony Ericsson Open (International)

Seedede spillere

Seedet Semi+Finale
1. (6) Wozniacki, Caroline (DEN)
2. (16)
Kerber, Angelique (GER)
3. (17)
Jankovic, Jelena (SRB)
4.
(29) Niculescu, Monica (ROU) - tabte 1/8
Seedet 1/4 finale:
5. (34) Kanepi, Kaia (EST) - tabte 1/4
6. (36)
Barthel, Mona (GER) - tabte 1/4
7. (37)
Pervak, Ksenia (KAZ) - Ret'd R32
8.
(55) Arvidsson, Sofia (SWE) - tabte R32

Udvalgte kampe

Kval 1. runde Lenka JURIKOVA (SVK) vs. Frederikke SVARRE (DEN) 6-0, 6-0
Anna CHAKVETADZE (RUS) vs. Simone ALIPIEVA (DEN) 6-1, 6-1
Lenka Jurikova er no. 241 på ranglisten, mens Anna Chakvetadze er no. 399. September 2007 var Chakvetadze no. 5, og hun har vundet 8 WTA-titler i single.
At undgå æg må betragtes som godkendt for Simone mod en (tidligere) verdensklasse spiller.
Kval 3. runde Chakvetadze vs. Tsurenko 5-7, 6-4, 6-2
Czink vs. Sadikovic 2-6, 7-61), 6-3
Konta vs. Gavrilova 6-3, 6-3
Beck vs. Kontaveit 4-6, 6-3, 6-0
De 4 vindere har kvalificeret sig til hovedturneringen
R32 (6) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (95) Radwanska, Urszula (POL) 7-6(4), 6-2 Caroline var tydeligvis meget nervøs, hvilket formentlig skyldes det store pres, der hviler på hende, fordi turneringens eksistens afhænger af hendes succes. Selvom hun var nede 2-5 og havde 3 sætbolde imod sig, fik hun kæmpet sig tilbage og vandt sættet. I 2. sæt fik hun bedre styr på spillet og vandt uden for alvor at imponere. Urszula Radwanska fortjener dog ros for en glimrende indsats, og det var i høj grad hendes fortjeneste, at Caroline måtte arbejde hårdt for at vinde kampen.
(171) Putintseva, Yulia (RUS) vs. Karen Barbat (DEN) 6-4, 7-5
(107)
Cornet, Alize (FRA) vs. Malou Ejdesgaard (DEN) 6-0, 6-0
(36) Barthel, Mona (GER) vs. (71) Larsson, Johanna (SWE) 6-3, 6-4
(34) Kanepi, Kaia (EST) vs. (98) Rodionova, Anastasia (AUS) 6-3, 6-4
(58)
Parmentier, Pauline (FRA) vs. (398) Chakvetadze, Anna (RUS) 7-5, 6-1
(16)
Kerber, Angelique (GER) vs. (81) Foretz Gacon, Stephanie (FRA) 4-6, 6-2, 7-5
(96) Mayr-Achleitner, Patricia (AUT) vs.
(55) Arvidsson, Sofia (SWE) vs.  7-5, 5-7, 6-1
Onsdag:
(17)
Jankovic, Jelena (SRB) vs. (120) Robson, Laura (GBR) 6-4, 7-6(8)
Karen Barbat førte 4-0 i 1. sæt, men tabte de næste 9 partier. Hun fik dog skabt lidt spænding til sidst.
Malou Ejdesgard kunne som ventet intet stille op mod Alize Cornet.
Barthel og Kanepi videre uden større problemer.
Kerber vandt med stort besvær i en kamp, som varede 2 tim. 15 min.
Jankovic havde stort besvær med at besejre den unge Laura Robson - se evt. EkstraBladet
1/8 (6) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (59) Parmentier, Pauline (FRA) Caroline spillede mere frigjort end i den første kamp, og hun lavede langt færre fejl end modstanderen. Hun havde både god fart og længde i boldene, så modstanderen ikke fik mulighed for at slå særlig mange vindere. - se evt. EkstraBladet
(36) Barthel, Mona (GER) vs. (63) Brianti, Alberta (ITA) 6-3, 6-2
(34)
Kanepi, Kaia (EST) vs. (67) Babos, Timea (HUN) 7-5, 4-6, 7-6(2)
(57) Martic, Petra (CRO) vs. (234) Konta, Johanna (AUS) 6-2, 6-3
(107)
Cornet, Alize (FRA) vs.(96) Mayr-Achleitner, Patricia (AUT) 6-2, 2-6, 7-5
(106) Jovanovski, Bojana (SRB) vs. (
29) Niculescu, Monica (ROU)  6-7(6), 6-4, 6-1
(16)
Kerber, Angelique (GER) vs. (73) Keothavong, Anne (GBR) 4-6, 6-3, 6-3

(17) Jankovic, Jelena (SRB) vs. (171) Putintseva, Yulia (RUS) 6-3, 6-1
 
1/4 fredag (6) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (107) Cornet, Alize (FRA) 6-0, 6-2 Caroline var spilstyrende fra start til slut, og der var aldrig reel tvivl om sejren. Se evt. EkstraBladet
(16) Kerber, Angelique (GER) vs.  (36) Barthel, Mona (GER) 6-2, 0-6, 7-5
(17)
Jankovic, Jelena (SRB) vs.  (34) Kanepi, Kaia (EST) 4-6, 6-1, 6-3
(57) Martic, Petra (CRO) vs. (106) Jovanovski, Bojana (SRB) 6-4, 4-6, 6-3
Barthel førte 5-2 i 3. sæt, og hun havde 2 matchbolde. Kerber tog initiativet, da kampen skulle afgøres, mens Barthel blev for passiv.
Jankovic spillede en af sine bedste kampe i lang tid.
Jovanovski havde initiativet i det meste af kampen, men hendes fejlprocent var for høj. Martic havde en god defensiv, og hun slog flere gange kontra, når chancen bød sig. Endvidere krydrede hun spillet med flere vellykkede stopbolde.
Semifinale (6) Wozniacki, Caroline (DEN)? vs. (57) Martic, Petra (CRO) 6-3, 6-2 Se evt. EkstraBladet
(16) Kerber, Angelique (GER) vs. (17) Jankovic, Jelena (SRB) 6-2, 6-1
Finale (16) Kerber, Angelique (GER) vs. (6) Wozniacki, Caroline (DEN) 6-4, 6-4 Se evt. TV2Sport - EkstraBladet


Double

1. Rnd Johanna Larsson (SWE)/Jasmin Woehr (GER) vs. (WC) Malou Ejdesgaard (DEN)/Caroline Wozniacki (DEN) 6-2, 6-4

uge 11-12

19-31 mar

Miami, FL-USA Sony Ericsson Open (Premier Mandatory)

450 point - $164.000

Alle fra Top-30. (10) Petkovic dog fortsat skadet.. Wild card til Venus Williams
Seedede spillere (iflg. ranglisten 5. mar)
Seedet Semi+Finale
1 Azarenka, Victoria (BLR) - tabte 1/4
2 Sharapova, Maria (RUS)
3 Kvitova, Petra (CZE) - tabte R64
4 Wozniacki, Caroline (DEN) - tabte semi

Seedet 1/4 finale:
5 Radwanska, Agnieszka (POL)
6 Stosur, Samantha (AUS) - tabte 1/8
7 Bartoli, Marion (FRA)

8 Li, Na (CHN) - tabte 1/4
Seedet 1/8 finale:
 9 Zvonareva, Vera (RUS) - tabte R64

10 Williams, Serena (USA) - tabte 1/4
11 Schiavone, Francesca (ITA) - tabte R64
12 Lisicki, Sabine (GER) - tabte 1/8
13 Jankovic, Jelena (SRB) - tabte R64
14 Goerges, Julia (GER) - tabte R64
15 Ivanovic, Ana (SRB) - tabte 1/8
16 Cibulkova, Dominika (SVK) - tabte 1/8
Seedet R32:
17
Peng, Shuai (CHN) - tabte R32
18
Kerber, Angelique (GER) - tabte R64
19
Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) - tabte R64
20 Hantuchova, Daniela (SVK) - R32
21 Vinci, Roberta (ITA) - tabte R32
22 Kirilenko, Maria (RUS) - tabte 1/8
23 Wickmayer, Yanina (BEL) - tabte 1/8
24 Pennetta, Flavia (ITA) - tabte R32
Seedet R32:
25 Medina Garrigues, Anabel (ESP) - tabte R64
26 Kuznetsova, Svetlana (RUS) - tabte R64
27 Safarova, Lucie (CZE) - tabte R64
28 Niculescu, Monica (ROU) - tabte R64
29
Cetkovska, Petra (CZE) - tabte R32
30
Errani, Sara (ITA) - tabte R64
31 Kanepi, Kaia (EST) - tabte R64

32 Petrova, Nadia (RUS) - tabte R64
R128 tir-ons Bye Alle seedede er oversidder
Andre interessante opgør:
(59) Zahlavova Strycova, Barbora (CZE) vs.(82) Dushevina, Vera (RUS) 7-6(3), 6-2
(37)
Clijsters, Kim (BEL) vs. (45) Gajdosova, Jarmila (AUS) 4-6, 6-1, 6-0
(134) Williams, Venus (USA)  vs. (78)
Date-Krumm, Kimiko (JPN) 6-0, 6-3
Førstnævnte kamp afgør, hvem Caroline møder i R64.
Clijsters skulle tilsyneladende kun bruge et enkelt sæt til at finde tilbage til et rimeligt niveau, inden hun uden problemer vandt både 2. og 3. sæt.
Venus Williams, som ikke har spillet siden hun tabte R64 til Lisicki ved USOpen gjorde omsider comeback. De seneste 12 måneder har hun kun deltaget i 3 turneringer (Eastbourne, Wimbledon, USOpen). Venus vandt med nød og næppe 8-6 i 3. sæt, da hun i 2011 mødte Date-Krumm i R64 ved Wimbledon, men denne gang var der ingen problemer med at besejre hende.
Se evt. tennis.com - TV2 Sport
R64 tor-fre (6) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (59) Zahlavova Strycova, Barbora (CZE) 6-4, 6-0 Omtale Sportendk - EkstraBladet
Andre interessante opgør:
(37) Clijsters, Kim (BEL) vs. (15) Goerges, Julia (GER) 6-2, 7-5
(36)
Barthel, Mona (GER) vs. (14) Jankovic, Jelena (SRB) 6-0, 6-3
tor: (30) Cetkovska, Petra (CZE)  vs. (32) McHale, Christina (USA) 0-6, 7-5, 6-1
(WC) (208)
Muguruza Blanco, Garbine (ESP) vs. (9) Zvonareva, Vera (RUS) 6-4, 6-3
(72)
Soler-Espinosa, Silvia (ESP) vs. (32)  Kanepi, Kaia (EST) 7-5, 6-3
(31)
Zheng, Jie (CHN) vs. (19) Kerber, Angelique (GER) 7-6(4), 6-1
(129)
Watson, Heather (GBR) vs. (28) Safarova, Lucie (CZE) 6-2, 6-1
(WC)  (134) Williams, Venus (USA) vs. (3) Kvitova, Petra (CZE) 6-4, 4-6, 6-0
Clijsters kan dermed blive Carolines modstander i 1/8 finalen.
Det er ikke overraskende, at Barthel vinder over Jankovic, men sejrens størrelse er bemærkelsesværdig.
Cetkovska, som bliver Carolnes næste modstander, vendte 0-6, 0-4 til sejr over McHale.
Zvonareva, som for godt et år siden konkurrerede med Caroline om 1. pladsen på ranglisten, har i længere tid haft svært ved at finde det samme niveau. Nederlag til no. 208 på ranglisten fortæller vist alt. (se evt. EkstraBladet)
Se evt. omtale på tennis.com - EkstraBladet efter Venus Williams flotte sejr over Kvitova.
R32 lør-søn (6) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (30) Cetkovska, Petra (CZE)  6-3, 7-5 2. sæt var præget af, at begge spillere havde meget svært ved at holde serv.
Andre interessante opgør:
(11) Williams, Serena (USA) vs.  (22) Vinci, Roberta (ITA 6-2, 6-1
(24) Wickmayer, Yanina (BEL) vs. (37)  Clijsters, Kim (BEL) vs. 6-4, 7-6(5)
(7)
Bartoli, Marion (FRA) vs. (50)
Halep, Simona (ROU) 6-4, 7-6(6)
(134) Williams, Venus (USA) vs. (65) Wozniak, Aleksandra (CAN) 4-6, 6-4, 7-6(5)
(16) Ivanovic, Ana (SRB) vs. (21)
Hantuchova, Daniela (SVK) 6-2, 7-6(2)
(WC) (208)
Muguruza Blanco, Garbine (ESP) vs. (25) Pennetta, Flavia (ITA) 6-2, 1-6, 7-6(6)
Efter at have vundet 1. sæt var Wickmayer på sejrskurs, da hun brød fra starten af 2. sæt. Ved 3-1 havde hun yderligere 2 break-chancer til 4-1, men blev hentet ved 3-3. Hun brød dog igen og havde flere matchbolde ved 5-4, men missede dem alle, bl.a. med dobbeltfejl. I tie-breaken havde hun igen 3 matchbolde ved 6-3, men lavede også dobbeltfejl på den næste.. På den 7. matchbold lykkedes det omsider at vinde kampen.
Halep førte 6-3 i 2. sæts tie-break, men tabte alligevel.
Alexandra Wozniak havde overtaget det meste af kampen mod Venus Williams og førte 3. sæt 5-4 30-0 i egen serv, men nerverne kunne ikke klare presset, og der kom 2 dobbeltfejl på et par meter. Venus laved kampen igennem et hav af uprovokerede fejl, og hun vandt udelukkende kampen, fordi Wozniaks nerver ikke kunne holde til sidst.
1/8  man (6) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (24) Wickmayer, Yanina (BEL) 7-6(6), 6-0 Caroline havde ved stillingen 5-4 i 1. sæt flere sætbolde, som ikke blev udnyttet. Først efter en nervepirrende tie-break, hvor Caroline var bagud fra start, lykkedes det omsider at hive sættet hjem. 2. sæt var ren ekspedition. Se evt. EkstraBladet - Sporten.dk
(2) Sharapova, Maria (RUS) vs. (41) Makarova, Ekaterina (RUS) 6-4, 7-6(3)
(11)
Williams, Serena (USA) vs. (6) Stosur, Samantha (AUS) 7-5, 6-3
(8)
Li, Na (CHN) vs. (13) Lisicki, Sabine (GER) 3-6, 6-4, 6-2
(7)
Bartoli, Marion (FRA) vs. (23) Kirilenko, Maria (RUS) 6-1, 6-2
(4)
Radwanska, Agnieszka (POL) vs.
(WC) (208) Muguruza Blanco, Garbine (ESP) 6-3, 6-2
(1)
Azarenka, Victoria (BLR) vs. (17) Cibulkova, Dominika (SVK) 1-6, 7-6(7), 7-5
(134) Williams, Venus (USA) vs.
(16) Ivanovic, Ana (SRB)  6-7(4), 6-2, 6-2
Cibulkova spillede på et ustyrligt højt niveau i det meste af kampen. Azarenka var tæt på at indkassere æg i 1. sæt. Ved stillingen 5-2 i 2. sæt tydede alt på, at Azarenkas sejrsrække ville blive stoppet. Som så ofte før, når en undertippe spiller er tæt på en sensationel sejr, sneg både nerver og fejl sig ind i spillet, samtidig med at Azarenka viste sin klasse ved både at fighte og løfte sit spil.
Serena Williams fik revanche efter nederlaget til Stosur i USOpen 2011.
1/4 tir-ons (6) Wozniacki, Caroline (DEN)? vs.(11) Williams, Serena (USA) 6-4, 6-4 Omsider lykkedes det Caroline at vinde over Serena Williams. Caroline spillede med en meget lille fejlprocent, og hun tog mere initiativ end tidligere. Serena ramte ikke samme niveau som sidst de mødtes i semifinalen USOpen 2011, og hun lavede væsentlig flere fejl end Caroline, men mange af fejlene var fremprovokeret af Carolines solide spil. Ved stillingen 5-2 i 2. sæt fik Serena sin første break-chance i hele kampen, hvilket blev udnyttet, så der kom en smule spænding til sidst, men Caroline bevarede koncentrationen, da hun skulle serve kampen hjem ved 5-4.
Se evt. caroline-wozniacki.net - Sporten.dk - TV2 Sport - EkstraBladet - tennis.com samt sporten.dks bud på Carolines 5 største sejre.
(7) Bartoli, Marion (FRA) vs. (1) Azarenka, Victoria (BLR) 6-3, 6-3
(2) Sharapova, Maria (RUS) vs. (8) Li, Na (CHN) 6-3, 6-0
(4) Radwanska, Agnieszka (POL) vs.
(134) Williams, Venus (USA) 6-4, 6-1
Klik på resultat cifre for omtale og kommentarer på tennis.com
Semi tor  (2) Sharapova, Maria (RUS) vs. (6) Wozniacki, Caroline (DEN) vs.  4-6, 6-2, 6-4 Sharapova dominerede spillet det meste af kampen, og Caroline var konstant presset af Sharapovas kraftfulde spil. Caroline var ikke i stand til at presse Sharapova til tilstrækkelig mange fejl sammenlignet med de vindere, som kom fra hende. Caroline bør dog roses for, at hun virkelig forsøgte at tage initiativ i mange af duellerne, men Sharapova fik i de fleste tilfælde hurtigt selv initiativet, så hun kunne afgøre mange af duellerne med vindere.
Se evt. Sporten.dk EkstraBladet - tennis.com - caroline-wozniacki.net
(4) Radwanska, Agnieszka (POL)  vs. (7) Bartoli, Marion (FRA) 6-4, 6-2

Runde uden Caroline

Finale lør  (4) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (2) Sharapova, Maria (RUS)  7-5, 6-4 Sharapova var ikke som i semifinalen i stand til at opveje antallet af fejl med tilstrækkelig mange vindere. Radwanska lavede en enkelt vinder i 1. sæt og et par stykker i 2. Til gengæld havde hun en meget lav fejlprocent, og hendes defensiv var eminent. Dermed vinder Radwanska sin 9. WTA-titel i karrieren.

uge 9-10

5-18.mar

Indian Wells, CA-USA BNP Paribas Open (Premier Mandatory)

140 point - $43.250

Alle fra Top-30, dog ikke Serena Williams. Clijsters har trukket sig pga. skadet venstre ankel.
Seedede spillere
Seedet Semi+Finale
1 Azarenka, Victoria (BLR) 
2 Sharapova, Maria (RUS)
3 Kvitova, Petra (CZE) - tabte R32
4 Wozniacki, Caroline (DEN) - tabte 1/8

Seedet 1/4 finale:
5 Radwanska, Agnieszka (POL) - tabte 1/4
6 Stosur, Samantha (AUS) - tabte R32
7 Bartoli, Marion (FRA) - tabte 1/4

8 Li, Na (CHN) - tabte 1/4
Seedet 1/8 finale:
 
9 Zvonareva, Vera (RUS) - tabte R32 (sygdom)
10 Schiavone, Francesca (ITA) - tabte R32 (sygdom)
11 Lisicki, Sabine (GER) - tabte R64
12 Jankovic, Jelena (SRB) - tabte R64
13
Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) - tabte R64
14 Goerges, Julia (GER) - tabte 1/8
15 Ivanovic, Ana (SRB)
16 Cibulkova, Dominika (SVK) - tabte R32
Seedet R32:
17 Peng, Shuai (CHN) - tabte R64
18
Kerber, Angelique (GER)
19 Hantuchova, Daniela (SVK) - tabte R64
20 Kirilenko, Maria (RUS) - tabte 1/4
21 Vinci, Roberta (ITA) - tabte 1/8
22 Wickmayer, Yanina (BEL) - tabte R64
23 Safarova, Lucie (CZE) - tabte 1/8
24 Medina Garrigues, Anabel (ESP) - tabte R32
Seedet R32:
25 Kuznetsova, Svetlana (RUS) - tabte R32
26 Niculescu, Monica (ROU) - tabte R64
27 Pennetta, Flavia (ITA) - tabte R32
28 
Cetkovska, Petra (CZE) - tabte R32
29 Kanepi, Kaia (EST) - tabte R64
30 Petrova, Nadia (RUS) - tabte 1/8
31
Zheng, Jie (CHN) - tabte R32
32
McHale, Christina (USA) - tabte 1/8
R128
ons - tor
Bye Alle 32 seedede spillere er oversiddere i 1. runde.
Andre interessante opgør:  
(42) Makarova, Ekaterina (RUS) vs. (75) Mattek-Sands, Bethanie (USA) 6-2, 6-3
Vinderen møder Caroline i R64
R64
fre - lør
(4) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (42) Makarova, Ekaterina (RUS) 6-2, 6-0 Før kampen frygtede mange, at det blive svært for Caroline at vinde sin første kamp, da Makarova overraskede alle i Australian Open ved at vinde over både Kanepi, Zvonareva og ikke mindst Serena Williams, inden hun i 1/4 finalen tabte til Sharapova. Caroline fører 2-0 i indbyrdes opgør.
Cifrene antyder dog, at Caroline ikke havde problemer med at vinde kampen.
Se evt. EkstraBladets omtale
Andre interessante opgør:  (klik resultat for referat fra tennis.com)
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (37) Barthel, Mona (GER) - 6-4, 6-7(4), 7-6(8) (tennisChannel)
(3) Kvitova, Petra (CZE) vs. (59) Zahlavova Strycova, Barbora (CZE) - 6-1, 6-3
(5) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (48)
Cirstea, Sorana (ROU) - 6-2, 6-4
(8)
Li, Na (CHN) vs. (53) Voskoboeva, Galina (KAZ) - 3-6, 6-3, 6-3
lør: (2) Sharapova, Maria (RUS) vs. (126) Dulko, Gisela (ARG) - 6-2, 6-0
lør: (6) Stosur, Samantha (AUS) vs. (100) Falconi, Irina (ARG) - 6-0, 6-3
lør: (7) Bartoli, Marion (FRA) vs. (82) Lepchenko, Varvara (USA) - 2-6, 6-2, 7-5
lør:
(56) Arvidsson, Sofia (SWE) vs. (29) Niculescu, Monica (ROU) 6--3, 6-3
lør: 110
Lourdes Domínguez Lino (ESP) vs. (13) Lisicki, Sabine (GER) 6-1, 6-4
 
R32
søn - man
(4) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (56) Arvidsson, Sofia (SWE) 3-6, 7-5, 6-2 Caroline spillede langt fra sit bedste, og antallet af fejl var usædvanligt stort, mens der var meget få vindere. Arvidson, som vandt i uge 7 International turneringen i Memphis og har vundet sine 2 sidste kampe mod top 5 spillere, var mere hårdtslående end Caroline, som måtte kæmpe for sejren.
Se evt. tennis.com - EkstraBladet-1, EkstraBladet-2
Andre interessante opgør:  (klik resultat for referat fra tennis.com)
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (27) Kuznetsova, Svetlana (RUS) 6-1, 6-2
(35) McHale, Christina (USA) vs. (3) Kvitova, Petra (CZE) 2-6, 6-2, 6-3
(5) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (25)  Pennetta, Flavia (ITA)
6-4, 6-2
(8)
Li, Na (CHN) vs. (34) Zheng, Jie (CHN) 6-1, 6-3
(33)
Petrova, Nadia (RUS) vs. (6) Stosur, Samantha (AUS) 6-1, 6-7 (6), 7-6(5)
(2) Sharapova, Maria (RUS) vs. (50) Halep, Simona (ROU) 6-3, 6-4
(16) Ivanovic, Ana (SRB) vs. (41) Pervak, Ksenia (KAZ) 6-7(8), 6-3, 6-2
(7)
Bartoli, Marion (FRA) vs. (47) Scheepers, Chanelle (RSA) 6-2, 6-0
Efter en kneben sejr i R64 var Azarenka helt suveræn kampen igennem mod Kuznetsova.
McHale, som i 2011 besejrede Caroline i Cincinnati, vandt sensationelt over Kvitova, der muligvis forsat er hæmmet efter sygdom.
Stosur har fortsat svært ved at finde formen, og hun spillede ikke godt mod Petrova, som lidt unødvendigt måtte ud i en tie-break, hvor hun var tæt på at sætte en 5-2 føring over styr, inden hun hev sejren hjem.
1/8
tir
(16) Ivanovic, Ana (SRB) vs. (4) Wozniacki, Caroline (DEN) 6-3, 6-2 Ivanovic spillede helt op til det niveau, som tidligere gjorde hende til no.1 på ranglisten. Caroline spillede ikke nogen dårlig kamp, og hun forsøgte ofte at tage initiativet i duellerne, men Ivanovic forsvarede sig fortrinligt, bl.a. ved at variere med høje bolde, og hun lavede relativt få uprovokerede fejl. Caroline lavede flere fejl, som må tilskrives at hun reelt forsøgte at styre kampen. Det meste af kampen var det dog Ivanovic, som havde overtaget i duellerne, som ofte blev afsluttet med vindere fra hendes side.
Se evt. tennis.com EkstraBladet, som kalder Carolines indsats "blodfattig", hvilket måske ikke er helt rimeligt i betragtning af, at Ivanovic bare spillede formidabelt.
Kommentarer Caroline - Ivanovic
(5) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (99) Hampton, Jamie (USA) 6-3, 4-6, 3-0 Ret'd
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (15) Goerges, Julia (GER) 6-3, 6-1
(2)
Sharapova, Maria (RUS) vs. (22) Vinci, Roberta (ITA) 6-2, 6-1
(19) Kerber, Angelique (GER) vs. (35) McHale, Christina (USA) 6-3, 3-6, 7-6(4)
(8) Li, Na (CHN) vs. (51) Zakopalova, Klara (CZE) 6-1, 6-0
(7) Bartoli, Marion (FRA) vs. (28) Safarova, Lucie (CZE) 6-1, 6-4
(23) Kirilenko, Maria (RUS) vs. (33) Petrova, Nadia (RUS) 6-1, 5-7, 6-2
 

Runder uden Caroline

1/4
ons - tor
ons: (1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (5) Radwanska, Agnieszka (POL) 6-0, 6-2
(19) Kerber, Angelique (GER) vs. (8) Li, Na (CHN) 6-4, 6-2
(16) Ivanovic, Ana (SRB) vs. (7) Bartoli, Marion (FRA) 6-3, 6-4
tor: (2) Sharapova, Maria (RUS) vs. (23) Kirilenko, Maria (RUS) 3-6, 7-5, 6-2
 
Semi
fre
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (19) Kerber, Angelique (GER) 6-4, 6-3
(2) Sharapova, Maria (RUS vs.  (16) Ivanovic, Ana (SRB) 6-4, 0-1 Ret'd
Semifinalen mellem Azarenka og Kerber var formentlig turneringens mest velspillede kamp, hvor begge spillede på et meget højt niveau.
Finale
søn
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (2) Sharapova, Maria (RUS 6-2, 6-3 En finale mellem 2 spillere, som begge spiller offensiv tennis med god fart og dybde. Bliver boldene for korte, bliver det som regel prompte straffet med rene vindere.
Den afgørende forskel var, at Azarenka er væsentlig mere stabil og laver langt færre fejl end Sharapova. Derfor kunne kampen umuligt ende anderledes.

05.03 Madison Square Garden  - Opvisningskampe (bedst a 3.sæt).
Sharapova, Maria (RUS) vs.
Wozniacki, Caroline (DEN) 6-3, 6-4
Andy Roddick vs. Roger Federer  7-5, 7-6(7)
Optakt interview med Caroline
Se evt. omtale på
tennis.com

uge 8

20-25. februar

Dubai, UAE Dubai Duty Free Championships (Premier 700)

200 point - $130.148

Seedede spillere
1. (1) Azarenka, Victoria (BLR)  - Afbud inden start
2. (3) Kvitova, Petra (CZE) - Afbud inden start
3. (4) Wozniacki, Caroline (DEN)
4. (5) Stosur, Samantha (AUS) . tabte 1/4 finale
5. (6) Radwanska, Agnieszka (POL)
6. (7) Bartoli, Marion (FRA) - tabte R32
7. (11) Schiavone, Francesca (ITA) - tabte R32
8. (13) Jankovic, Jelena (SRB)

9. (14) Lisicki, Sabine (GER) - overtager Kvitovas seedning - tabte 1/4 finale
R32 Bye 4 øverstseedede er oversiddere i R32
Andre interessante opgør:
(19) Ivanovic, Ana (SRB) vs. (11) Schiavone, Francesca (ITA) 6-1, 7-5
(16) Peng, Shuai (CHN) VS. (7) Bartoli, Marion (FRA)   6-4, 6-3
(21) Goerges, Julia (GER) vs. (18) Kuznetsova, Svetlana (RUS) 2-6, 7-6(2), 6-4

(25) Kirilenko, Maria (RUS) vs. (31) Niculescu, Monica (ROU) 6-3, 6-0
(53) Halep, Simona (ROU) vs. (15) Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) 6-4, 6-2
 
1/8

onsdag

(4) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (53) Halep, Simona (ROU) 6-2, 6-3 Caroline havde ikke de store problemer med at køre en sikker sejr i hus.
Se endvidere Tennis.com - caroline-woziacki.net

 
Andre interessante opgør:
(13) Jankovic, Jelena (SRB) vs. (28) Pennetta, Flavia (ITA) 6-4, 6-2
(5) Stosur, Samantha (AUS) vs. (28) Safarova, Lucie (CZE) 6-1, 6-7(5), 6-1
(6) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (37) Peer, Shahar (ISR) 7-5, 6-4
(19) Ivanovic, Ana (SRB) vs.(25) Kirilenko, Maria (RUS) 6-2, 7-6(4)
(14) Lisicki, Sabine (GER) vs. (45) Benesova, Iveta (CZE) 6-3, 6-3
 
Kvartfinale

torsdag

(4) Wozniacki, Caroline (DEN)? vs. (19) Ivanovic, Ana (SRB) 6-3, 7-5 Ole Jørgensen: 1. sæt startede nervøst med mærkværdige, uprovokerede fejl af begge krydret med super vindere. Caroline havde det bedste overblik, spillede faktisk godt også med forhånden incl. et par vindere, medens Ivanovic spillede stresset med vanvittige fejl. Caroline tog 1. sæt - denne gang overbevisende - ved 5/3 40/0. Caroline startede 2. sæt med 3 dumme fejl. Sættet fortsatte med mange fejl vekslende med vidunderlige vindere, stadig med Caroline, der bevarer overblikket. Caroline smider væk ved 5-4, men kommer foran 6-5 og tager kampen. Synes at Caroline fortsætter den beslutsomme stil og prøver nogle ting af som i foregående kamp.
Se endvidere Tennis.com - caroline-woziacki.net
Andre interessante opgør:
(21) Goerges, Julia (GER) vs. (20) Hantuchova, Daniela (SVK) 4-6, 6-3, 6-4
(13) Jankovic, Jelena (SRB) vs. (5) Stosur, Samantha (AUS) 6-4, 6-2

(6) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (14) Lisicki, Sabine (GER) 6-2, 6-1
 
Semifinale

fredag

(21) Goerges, Julia (GER) vs. (4) Wozniacki, Caroline (DEN) 7-6(3), 7-5 Det var Carolines 3. nederlag i træk til Goerges. Caroline mangler tilsyneladende fortsat selvtillid, og hun overlod al initiativ til modstanderen, som både lavede bunkevis af vindere og fejl. Selvom Caroline spillede langt under det niveau, hun faktisk er i stand til, havde hun reelt mulighed for alligevel at få kampen ud i 3 sæt.
Se endvidere Tennis.com - caroline-woziacki.net
(6) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (13) Jankovic, Jelena (SRB)  6-2, 2-6, 6-0  

Runde uden Caroline

Finale lørdag (6) Radwanska, Agnieszka (POL) vs.  (21) Goerges, Julia (GER) 7-5, 6-4 Ligesom i semifinalen mod Caroline afhang kampens udfald i høj grad af, hvor mange vindere og fejl Goerges lavede. I finalen vandt Radwanska masser af pointene på stribevis af fejl, som var en følge af helt uforståelige oversatsede slag i situationer, hvor Goerges ikke var i position til at gå efter vindere. Med en smule mere koldblodighed vil Goerges uden tvivl være i stand til at blande sig helt i toppen af kvindetennisen.
Se endvidere Tennis.com

uge 7

13-19. februar

Doha, Qatar Qatar Ladies Open 2012 (Premier 5)

1 point - $11.300

Seedede spillere
1. (1) Azarenka, Victoria (BLR) 
2. (4) Wozniacki, Caroline (DEN) - tabte R32
3. (5) Stosur, Samantha (AUS)
4. (6) Radwanska, Agnieszka (POL)
5. (7) Bartoli, Marion (FRA)
6. (8) Zvonareva, Vera (RUS) - tabte R32 (skade venstre hofte)
7. (11) Schiavone, Francesca (ITA) - tabte R64

8. (13) Jankovic, Jelena (SRB) - tabte R64
9. (14) Lisicki, Sabine (GER) - tabte R64
10. (15) Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) - tabte R64
11. (17) Cibulkova, Dominika (SVK) - tabte R64
12. (16) Peng, Shuai (CHN) - tabte R32
13. (19) Ivanovic, Ana (SRB) - tabte R32
14. (18) Kuznetsova, Svetlana (RUS) - tabte 1/8
15. (20) Hantuchova, Daniela (SVK) - tabte R64
16. (21) Goerges, Julia (GER) - tabte R32
R64 Bye Alle 8 øverstseedede er oversiddere i R64.
Andre interessante opgør:
(44)
Pervak, Ksenia (KAZ) vs. (15) Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) 1-6, 6-2, 6-3
(22) Kerber, Angelique (GER) vs. (14) Lisicki, Sabine (GER)  4-6, 6-3, 6-1
(63) Halep, Simona (ROU) vs. (20) Hantuchova, Daniela (SVK) 3-6, 6-2, 7-6(4)
(23) Pennetta, Flavia (ITA) vs. (17) Cibulkova, Dominika (SVK) 6-3, 2-6, 7-5
(25)
Kirilenko, Maria (RUS) vs. (33) Zheng, Jie (CHN) 6-3, 3-6, 6-3
(28) Safarova, Lucie (CZE) vs. (84)
Radwanska, Urszula (POL) 6-3, 6-4
Rundens meste interessante kamp var det tyske opgør mellem Kerber, som netop har vundet i Paris, og Lisicki. Kampen var af svingende kvalitet, hvor det mest afhang af, om Lisicki slog vindere eller lavede mange nemme fejl. I 3. sæt spillede Kerber dog fremragende og vandt fuldt fortjent kampen.
R32

onsdag

(28) Safarova, Lucie (CZE) vs. (4) Wozniacki, Caroline (DEN) 4-6, 6-4, 7-6(4) Caroline var som så ofte tidligere lidt for henholdende, og Safarova havde det meste af kampen initiativet, hvilket resulterede i både flere vindere og fejl sammenlignet med Caroline. I 3. sæt havde Caroline 3 matchbolde ved 4-5 0-40, men Safarova spillede fortrinligt på de næste bolde. Caroline fik en god start i tie-breaken og førte 2-0, men Safarova fik udlignet, og med hjælp fra en netruller samt godt spil lykkedes det hende at hive sejren hjem. Caroline skal igen roses for sin fightervilje, men hun gav for få prøver på den lidt mere offensive stil, som formentlig er nødvendig for at vende helt tilbage på verdenstoppen.
Andre interessante opgør:
(6) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (89)
Keothavong, Anne (GBR) 6-1, 6-2
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (39) Barthel, Mona (GER) 6-1, 6-0
(5) Stosur, Samantha (AUS) vs. (49)
Cirstea, Sorana (ROU) 6-4, 7-6(5)
(31) Niculescu, Monica (ROU) vs. (8) Zvonareva, Vera (RUS) 7-5, 3-2 Ret'd (skade ventre hofte)
(27) Wickmayer, Yanina (BEL) vs. (11) Schiavone, Francesca (ITA) 7-6(4), 6-4
(30) Cetkovska, Petra (CZE)  vs. (19) Ivanovic, Ana (SRB) 6-4, 6-4
(7) Bartoli, Marion (FRA) vs. (26) Medina Garrigues, Anabel (ESP) 6-0, 6-2

(18) Kuznetsova, Svetlana (RUS), (26) Kirilenko, Maria (RUS) 6-4, 6-4
(37) Peer, Shahar (ISR) vs. (13) Jankovic, Jelena (SRB) 7-6(3), 6-2
(46) Pironkova, Tsvetana (BUL) vs. (22) Kerber, Angelique (GER) 6-4, 6-1
(114) (Q) Varvara Lepchenko (USA) vs. (21) Goerges, Julia (GER) 7-6(4), 7-6(5)
En runde med flere store overraskelser, og 11 af de 16 seedede er allerede ude af turneringen. Kerber kunne ikke leve op til de forventninger, som uundgåeligt er skabt efter sejrene i Paris og over Lisicki i R64. Goerges tabte skuffende mod Lepchenko, som er no. 114.
Stosur fik revanche for nederlaget til Cirstea i 1. runde ved Australian Open.
 
Runder uden Caroline
1/8

torsdag

(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (63) Halep, Simona (ROU) 6-3, 6-1
(27) Wickmayer, Yanina (BEL) vs. (44)
Pervak, Ksenia (KAZ) 6-4, 6-0
(6) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (114) (Q) Varvara Lepchenko (USA) 7-5, 6-1
(38) McHale, Christina (USA) vs. (37) Peer, Shahar (ISR)  4-6, 6-3, 6-4
(31) Niculescu, Monica (ROU) vs. (90)
Bondarenko, Kateryna (UKR) 7-6(5), 6-4
(5) Stosur, Samantha (AUS) vs. (30) Cetkovska, Petra (CZE) 6-3, 6-2
(7) Bartoli, Marion (FRA) vs. (46) Pironkova, Tsvetana (BUL) centre court 1800 cet.
(28) Safarova, Lucie (CZE) vs. (18) Kuznetsova, Svetlana (RUS) 7-6(6), 6-3
Både Azarenka og Radwanska fik god modstand i 1. sæt, mens 2. sæt i begge tilfælde blev kørt sikkert hjem.
Stosur og Bartoli havde heller ikke større problemer med at kvalificere sig til kvartfinalen.
Safarova fulgte sejren mod Caroline op med også at besejre Kuznetsova.
Kvartfinale

fredag

(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (27) Wickmayer, Yanina (BEL) 6-0, 6-4
(6) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (38) McHale, Christina (USA) 6-1, 6-1
(5) Stosur, Samantha (AUS) vs. (31) Niculescu, Monica (ROU) 6-2, 2-6, 6-3
(7) Bartoli, Marion (FRA) vs. (28) Safarova, Lucie (CZE) 7-5, 4-6, 6-1
Efter at 11 af de 16 seedede var ude efter 2 runder, viste de tilbageværende 4 topseedede, at der trods alt er forskel på top 10 og spillere omkring top 30.
Semifinale
lørdag
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (6) Radwanska, Agnieszka (POL)  6-2, 6-4
(5) Stosur, Samantha (AUS) vs. (7) Bartoli, Marion (FRA) 6-3, Ret'd
 
Finale
søndag
(1) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (5) Stosur, Samantha (AUS) 6-1, 6-2 Azarenka viste turneringen igennem stor dominans med overbevisende 2. sæts sejre i samtlige kampe. Dermed udbygger hun sin føring på verdensranglisten.

16-29. jan 2012

Melbourne, Australia Australian Open (Grand Slam)

500 point - $230.845

Seedede spillere
Seedet Semie+Finale
1 Wozniacki, Caroline (DEN) - 1/4
2 Kvitova, Petra (CZE)
3 Azarenka, Victoria (BLR) 
4 Sharapova, Maria (RUS)
Seedet 1/4 finale:
5 Li, Na (CHN) - 1/8
6 Stosur, Samantha (AUS) - R128
7 Zvonareva, Vera (RUS) - R32
8 Radwanska, Agnieszka (POL) - 1/4
 Seedet 1/8 finale:
 9 Bartoli, Marion (FRA) - R32
10 Schiavone, Francesca (ITA) - R64
11 Clijsters, Kim (BEL)
12 Williams, Serena (USA) - 1/8
13
Jankovic, Jelena (SRB) - 1/8
14
Lisicki, Sabine
(GER) - 1/8

15
Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) - R64
16 Peng, Shuai (CHN) - R64
Seedet R32:
17
Cibulkova, Dominika (SVK) - R64
18 Kuznetsova, Svetlana (RUS) - R32
19 Pennetta, Flavia (ITA) - R128
20 Hantuchova, Daniela (SVK) - R32
21 Ivanovic, Ana (SRB) - 1/8
22 Goerges, Julia (GER) - 1/8
23 Vinci, Roberta (ITA) - R64
24 Safarova, Lucie (CZE) - R128
Seedet R32:
25
Kanepi, Kaia (EST) - R64
26 Medina Garrigues, Anabel (ESP) - R32
27 Kirilenko, Maria (RUS) - R32
28 Wickmayer, Yanina (BEL) - R128
29 Petrova, Nadia (RUS) - R64
30
Kerber, Angelique (GER) - R32
31 Niculescu, Monica
(ROU) - R32

32
Cetkovska, Petra (CZE) - R64
R128 (1) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (107) Rodionova, Anastasia (AUS) 6-2, 6-1 Rodionova forsøgte den rette taktik og fik i starten af kampen lagt en smule pres på Caroline. Hun udnyttede dog ikke de 3. break-muligheder, som hun fik i sættet. Caroline fik styr på spillet og vandt sættet sikkert. I 2. sæt spillede Caroline endnu bedre, og ofte blev hendes solide grundspil krydret med en række flotte vindere.
Udvalgte resultater:
(8) Agnieszka Radwanska POLvs. Bethanie Mattek-Sands USA 6-7(10), 6-4, 6-2
Nina Bratchikova RUS vs. (19) Flavia Pennetta ITA 6-3, 1-6, 6-2
(42)
Mchale, Christina (USA)  vs. (24) Lucie Safarova CZE 6-2, 6-4
(13) Jankovic, Jelena (SRB) vs. (134) Robson, Laura (GBR) 6-2, 6-0
(57)
Voskoboeva, Galina (KAZ)  vs. (28) Yanina Wickmayer BEL 7-5, 6-2
(86) Tatishvili, Anna (GEO)  vs.
(674) Barty, Ashleigh (AUS) 6-2, 7-6(4)
(31) Niculescu, Monica (ROU) vs. Alize Cornet FRA 5-7, 6-0, 6-3
(70) Pauline Parmentier FRA vs. Alla Kudryavtseva RUS 6-3, 5-7, 6-3
(59) Cirstea, Sorana (ROU)  vs.
(6) Stosur, Samantha (AUS) 7-6(2), 6-3
(7) Zvonareva, Vera (RUS) vs. (61)
Dulgheru, Alexandra (ROU)  7-6(4), 6-7(3), 6-3
Favoritternes runde (8 øvertseedede samt Clijsters og Serena Williams):
Kvitova, Azarenka, Sharapova, Li Na, Serena  videre uden problemer.
Clijsters havde problemer i 1. sæt mod
Maria Joao Koehler POR, men vandt 7-5, 6-1.
Stosurs nederlag til Carolines tidligere doublemakker Cirstea forekommer sensationelt, men måske alligevel ikke helt overraskende i betragtning af dårlige resultater på det seneste.
Både Zvonareva og Radwanska måtte ud i 3 sæt for at gå videre.
R64 (1) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (86) Tatishvili, Anna (GEO) 6-1, 7-6(4) Det meste af 1. sæt havde Caroline initiativet og vandt uden større problemer. I 2. sæt blev hun for passiv, mens Tatishvili spillede mere aggressivt og overtog initiativet, og hun førte både 4-1 og 5-3. Hun udnyttede dog ikke de chancer hun fik på afgørende tidspunkter. herunder en sætbold ved stillingen 5-3, og hun lavede væsentlig flere uprovokerede fejl. Caroline lavede flere vindere end normalt, men som en naturlig følge heraf også flere fejl. Hun forsøgte flere gange at gå til nettet, men i mange tilfælde fik hun ikke lagt pres nok på modstanderen, som ofte passerede hende. Caroline kæmpede som altid og holdt sig derved inde i sættet.
Udvalgte resultater:
(80)
Oprandi, Romina (ITA)  vs. 10 Schiavone, Francesca (ITA) 6-4, 6-3
(46)
Benesova, Iveta (CZE)  vs. (16) Peng, Shuai (CHN) 6-2, 6-4
(44)
Barthel, Mona (GER vs. 32 Cetkovska, Petra (CZE) 7-5, 6-3
/13) Jankovic, Jelena (SRB) vs. (149) Chang, Kai-chen (TPE) 6-4, 6-2
(42)
Mchale, Christina (USA)  vs.(62) Erakovic, Marina (NZL) 3-6, 7-6(4), 6-3
(31) Niculescu, Monica (ROU) vs  (70) Parmentier, Pauline (FRA)  4-6, 6-4, 6-1
(92)
Arn, Greta (HUN)  vs. (17) Cibulkova, Dominika (SVK) 6-2, 3-6, 10-8
(2)
Kvitova, Petra (CZE) vs (58)
Suarez Navarro, Carla (ESP) 6-2, 2-6, 6-4
(56) Makarova, Ekaterina (RUS) vs. (
25) Kanepi, Kaia (EST) vs. 6-2, 7-5
(66)
King, Vania (USA)  vs. 15 Pavlyuchenkova, Anastasia (RUS) 5-7, 6-3, 6-4
Favoritternes runde (8 øvertseedede samt Clijsters og Serena Williams):
Både Azarenka, Sharapova, Li Na, Rawanska, Clijsters, Serena vandt sikre sejre.
Kvitova måtte uventet i 3 sæt for at gå videre. Zvonareva vandt ligesom Caroline 6-1, 7-6
Største overraskelse i R64 må være 17. seedede Cibukovas nederlag til Grta Arn (HUN), som næste runde møder Serena.
Vania Kings sejr over 15. seedede Paylyuchenkova hører også til kategorien større overraskelser. Hun møder Ivanovic i R32.
R32 (1) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (31) Niculescu, Monica (ROU) 6-2, 6-2 Caroline spillede sin bedste kamp i lang tid. Hun tog fra starten initiativet i duellerne, og hun afsluttede mange af duellerne med rene vindere, og hun afgjorde mange bolde ved at gå til nettet. Begge spillere lavede få uprovokerede fejl, og de havde begge god længde på boldene, men den afgørende forskel var, at Caroline i langt de fleste tilfælde havde overtaget.
Andre interessante opgør:
(2) Kvitova, Petra (CZE) vs (27) Kirilenko, Maria (RUS) 6-1, 1-0 Ret'd
(3) Azarenka, Victoria (BLR) vs.
(44) Barthel, Mona (GER 6-2, 6-4
(4) Sharapova, Maria (RUS) vs. (30) Kerber, Angelique (GER) 6-1, 6-2
(5) Li, Na (CHN) vs. (26) Medina Garrigues, Anabel (ESP) 3-0, Ret'd
(56) Makarova, Ekaterina (RUS) vs. (7) Zvonareva, Vera (RUS) 7-6(7), 6-1
(8) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (57) Voskoboeva, Galina (KAZ) 6-2, 6-2
(38)
Zheng, Jie (CHN) vs. (9) Bartoli, Marion (FRA) 6-3, 6-3
(11) Clijsters, Kim (BEL) vs. (20) Hantuchova, Daniela (SVK) 6-3, 6-2
(
12) Williams, Serena (USA) vs.
(92) Arn, Greta (HUN)  6-1, 6-1
(13) Jankovic, Jelena (SRB) vs. (42) Mchale, Christina (USA) 6-2, 6-0
Ingen af top-favoritterne havde problemer med at kvalificere sig til 1/8 finalen, hvor turneringen for alvor starter.
Zvonarevas nederlag er måske ikke så stor en overraskelse, da hun i længere tid har haft svært ved at få spillet til at fungere.
Største overraskelse er, at
9. seedede Bartoli tabte til Jie Zheng.
1/8 (1) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (13) Jankovic, Jelena (SRB) 6-0, 7-5 I 1. sæt spillede Caroline op til sit allerbedste, og hun havde initiativet i langt de fleste dueller, som ofte blev vundet med rene vindere eller fremprovokerede fejl. Når Jankovic forsøgte at få overtaget med tempofyldt spil, fik hun på grund af Carolines defensive kvaliteter langt de fleste bolde velplaceret retur med god længde, og ofte endte disse dueller med fejl fra Jankovic, når hun forsøgte at forcere spillet yderligere.
I 2. sæt kom Caroline foran 41-, men Jankovic fik tilkæmpet sig mere af initiativet midt i sættet, og hun  fik udlignet til 5-5 efter, at Caroline havde haft en enkelt matchbold i egen serv. De 2 næste partier tog Caroline initiativet tilbage, og hun brød Jankovic serv, hvorefter hun servede kampen hjem.
(2) Kvitova, Petra (CZE) vs. (21) Ivanovic, Ana (SRB) 6-2, 7-6(2)
(3) Azarenka, Victoria (BLR) vs.(46)
Benesova, Iveta (CZE) 6-2, 6-2
(4) Sharapova, Maria (RUS) vs. (14) Lisicki, Sabine (GER) 3-6, 6-2, 6-3
 (11) Clijsters, Kim (BEL) vs. (5) Li, Na (CHN) 4-6, 7-6(6), 6-4
 (48) Errani, Sara (ITA) vs. (38) Zheng, Jie (CHN) 6-2, 6-1
(8) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (22) Goerges, Julia (GER) 6-1, 6-1
(56) Makarova, Ekaterina (RUS)  vs. (12) Williams, Serena (USA) 6-2, 6-3
Kvitova, Azarenka og Radwanska er alle videre uden større problemer.
Clijsters vred om på foden ved stillingen 3-3 i 1. sæt. Efter behandling virkede hun hæmmet resten af sættet, som Li Na derefter vandt. 2. sæt var jævnbyrdigt og endte i tie-break, hvor Li Na spillede sig frem til 4 matchbolde, som hun ikke udnyttede. Den 4. matchbold lignede en ren foræring til Clijsters, som lagde en alt for lang stopbold, som Li Na stille og roligt kunne spille forbi hende. I stedet spillede hun direkte hen til Clijsters, som lobbede bolden tilbage og udlignede til 6-6, hvorefter hun tog sættet.
I 3. sæt var Li Na fuldkommen slået ud mentalt, og hun kom bagud 0-4 på en stribe nemme fejl. Herefter blev Clijsters tilsyneladende nervøs og lavede flere fejl, mens Li Na fik løftet sit spil igen, og fik det ene break tilbage. Dog lykkedes det Clijsters at serve kampen hjem til sidst.
Useedede Makarova, som havde slået både Kanepi og Zvonareva ud, fortsatte den gode stime. Makarova var med en god defensiv i stand til at modstå presset fra Serenas tunge slag. Desuden styrede hun selv flere af duellerne, og Serena blev sendt rundt i hjørnerne og lavede som følge deraf langt flere fejl end normalt.
Sharapova startede som lyn og torden mod Lisicki og førte 3-0. Indtil da havde hun kun tabt 2 bolde, mens Lisicki lavede masser af fejl. Lisicki fik dog styr på spillet og fik flere bolde i spil, og hun fik ofte overtag i duellerne. Sharapova gik resten af sættet udelukkende efter at afgøre næsten hver eneste bold, men da stadig flere kom retur med både fart og dybde, tabte Sharapova de næste 6 partier hovedsagelig på egne fejl som følge af oversatsning. I de 2 næste sæt kunne Lisicki ikke holde sit høje niveau fra første sæt, og Sharapova overtog igen initiativet, men uden samme vilde satsning som i 1. sæt.
1/4  (11) Clijsters, Kim (BEL) vs, (1) Wozniacki, Caroline (DEN) 6-3, 7-6(4) Clijsters havde gennem det meste af kampen initiativet i duellerne. Caroline var ikke i stand til at lægge samme pres, som hun gjorde mod Jankovic i 1/8 finalen. For mange bolde blev for korte, hvilket prompte blev straffet af Clijsters, som slog mange vindere, når Caroline ikke fik lagt pres på hende. Caroline var i problemer i næsten alle sine servepartier, da der var for få gode førsteserver, som kunne gøre det nemmere at vinde pointene. Som sædvanlig fightede Caroline, og i 2. sæt lykkedes det hende at bryde tilbage, da Clijsters havde chancen for at serve kampen hjem. I tie-breaken holdt begge serv indtil 4-4, men med Clijsters spillede bedst på de afgørende bolde, som afgjorde kampen. Selvom Caroline ikke manglede meget, før kampen kunne komme i 3 sæt, spillede Clijsters set over hele kampen en klasse bedre end Caroline.
(3) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (8) Radwanska, Agnieszka (POL) 6-7(0), 6-0, 6-2 Efter et jævnbyrdigt 1. sæt var der resten af kampen klasseforskel, og Azarenka vandt både 2. og 3. sæt uden problemer.
(2) Kvitova, Petra (CZE) vs. (48) Errani, Sara (ITA) 6-4, 6-4
(4) Sharapova, Maria (RUS) vs.  (56) Makarova, Ekaterina (RUS) 6-2, 6-3
Som ventet kunne hverken Errani eller Makarova, som begge overraskende nåede kvartfinalen, ikke hindre favoritterne Kvitova og Sharapova i at kvalificere sig til semifinalerne.

Runder uden Caroline

Semi (3) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (11) Clijsters, Kim (BEL) 6-4, 1-6, 6-3 Azarenka havde det meste af tiden overtaget gennem første sæt, hvor hun brød Clijsters serv til 2-1.
I 2. sæt dominerede Clijsters, og hun var tæt på at uddele æg. Azarenka genvandt initiativet i 3. sæt og vandt en fortjent sejr.
(4) Sharapova, Maria (RUS) vs. (2) Kvitova, Petra (CZE) 6-2, 3-6, 6-4 Kampen var meget jævnbyrdig hele vejen. Begge spillede powertennis, hvor det primært var et spørgsmål om, hvem der kunne flest vindere og færrest fejl. Ved stillingen 4-5 i 3. sæt skulle Kvitova serve for at blive i kampen, men hun var tydeligvis hæmmet af nerver på grund af  kampens vigtighed, og hun lavede som følge heraf flere fejl, så Sharapova lidt for nemt kunne bryde serven og dermed vinde kampen.
Finale (3) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (4) Sharapova, Maria (RUS) 6-3, 6-0 Efter en usikker (måske nervøs) start kom Azarenka bagud 0-2. Hun fik dog styr på spillet, og resten af kampen afgav hun blot et enkelt parti. Sharapova forsøgte at styre kampen med sit velkendte aggressive spil, men Azarenka var i stand til at neutralisere presset og overtog ofte selv initiativet.

08-14. jan

Sydney, Australia Apia International Sydney (Premier 700)

120 point - $16.375

Seedede spillere
1 Wozniacki, Caroline (DEN) (7485) - tabte 1/4 finalen
2 Kvitova, Petra (CZE) (7190) - tabte semifinalen
3
Azarenka, Victoria (BLR) 6520
4 Li, Na (CHN) (5720 - 470 fra 2011)
5 Stosur, Samantha (5585) - tabte 1. runde
6 Zvonareva, Vera (RUS) (5435) - tabte 1. runde
7 Radwanska, Agnieszka (POL) (5250) - tabte semifinalen
8
Bartoli, Marion (FRA) (4710) - tabte 1/4 finalen
1. Rnd Udvalgte resultater:
(3) Victoria Azarenka (BLR) d. (Q) Stefanie Voegele (SUI) 62 61
(4) Li Na (CHN) d. (Q) Ekaterina Makarova (RUS) 60 63
(11) Francesca Schiavone (ITA) d. (5) Samantha Stosur (AUS) 62 64
(19) Svetlana Kuznetsova (RUS) d. (6) Vera Zvonareva (RUS) 61 62
(7) Agnieszka Radwanska (POL) d. (Q) Urszula Radwanska (POL) 61 61
(8) Marion Bartoli (FRA) d. (LL) Polona Hercog (SLO) 63 63
(10) Andrea Petkovic (GER) d. (16) Anastasia Pavlyuchenkova (RUS) 62 63
(14) Jelena Jankovic (SRB) d. Julia Goerges (GER) 61 31 ret. (viral illness)
(18) Dominika Cibulkova (SVK) d. (17) Peng Shuai (CHN) 62 46 64
(21) Daniela Hantuchova (SVK) d. (24) Roberta Vinci (ITA) 75 62
(25) Lucie Safarova (CZE) d. (22)
Ivanovic, Ana (SRB) 75, 62
Både Caroline og Kvitova er oversidder i 1. runde. Ingen af dem har point at forsvare fra turneringen i 2011.
Kampen om at møde Caroline mellem Cibulkova og Peng blev afbrudt søndag ved stillingen 4-3 i 3. sæt og færdigspillet mandag.
Skuffende for publikum at USOpen vinderen 5. seedede Stosur for 2. uge i træk ryger tidligt ud af en turnering i sit hjemland.
Lidt overraskende, at 6. seedede Zvonareva taber stort til Kuznetsova.
Øvrige seedede spillere er videre til 2. runde.
Ivanovic har fortsat svært ved for alvor igen at få gang i karrieren
2. Rnd

tir 10. jan

(1) Wozniacki, Caroline (DEN) vs. (18) Cibulkova, Dominika (SVK) 7-5, 2-6, 6-4 I 1. sæt spillede Caroline fra starten en smule mere offensivt end tidligere, og hun var det meste af tiden et break foran frem til 5-2. Cibulkova brød dog tilbage et par gange, inden Caroline med nød og næppe fik hevet sættet hjem. Hun lavede flere fejl end normalt, og serven fungerede heller ikke specielt godt. I 2. sæt blev Caroline alt for passiv, hendes bolde manglede præcision og længde, hvorved hun fuldkommen overlod initiativet til Cibulkova.
Det samme var endnu mere udpræget fra starten af 3. sæt, og Caroline virkede helt blottet for selvtillid og fortsatte med at lave masser af helt elementære fejl, mens Cibulkova dominerede duellerne med et hav af forhånds vindere de gange, Caroline på grund af manglende timing  ikke nåede at lave helt elementære fejl forinden.
Ved stillingen 4-1 havde Cibulkova fordel til 5-1, men Caroline fik reduceret til 2-4, og pludselig spillede hun  omsider op til sit allerbedste samtidig med, at Cibulkova som naturlig følge heraf lavede flere fejl. Caroline præsterede endnu engang et mirakuløst comeback, som kun hun er i stand til. Igen må man beundre Carolines evne til at fighte sig tilbage i en kamp, hvor spillet ikke har fungeret.
(2) Kvitova, Petra (CZE) vs. (66) Alexandra Dulgheru (ROU) 7-5, 3-6, 6-4 Kvitova spillede ikke en af sine bedste kampe, og Dulgheru, som er 66 på ranglisten, havde kampen igennem langt flere break-chancer end Kvitova, som dog kørte sejren hjem i 3. sæt.
Øvrige kampe:
(3) Victoria Azarenka (BLR) vs. Jelena Jankovic (SRB) 6-4, 6-2
(4) Li Na (CHN) vs. (Q) Chanelle Scheepers (RSA) 2-6, 6-4, 6-1
(21) Daniela Hantuchova (SVK) vs. (11) Francesca Schiavone (ITA) 7-5, 6-1
(25) Lucie Safarova (CZE) d. (19) Svetlana Kuznetsova (RUS) 6-1, 2-0 Ret.
(7) Agnieszka Radwanska (POL) vs. (10) Andrea Petkovic (GER) 7-5, 6-4
(8) Marion Bartoli (FRA) vs. (71) Jelena Dokic (AUS) 6-0, 6-3
Ingen af resultaterne i 2. runde kan betragtes som særligt overraskende. Li Na havde dog problemer mod Scheepers, som var kvalifikationsspiller.
Ingen seedede spillere tabte i denne runde (selvom Caroline længe så ud til at ryge ud)
1/4 finale

ons 11 jan

(8) Radwanska, Agnieszka (POL) vs. (1) Wozniacki, Caroline (DEN)  6-3, 5-7, 6-2 Kampen var en meget jævnbyrdig affære mellem 2 spillere, der begge har en god defensiv. Derfor var der mange lange dueller, hvor spillerne på skift havde initiativet i duellerne. Begge havde god fart og længde i boldene, men havde svært ved at afgøre boldene, da der ofte kom et par ekstra bolde retur, selvom man var presset i bund af modstanderen.  Caroline havde chancen for at serve kampen hjem ved 5-4 i 2. sæt, men efter flere drabelige dueller, lykkedes det Radwanska at bryde tilbage, hvorefter hun vandt de 2 næste partier, som ligeledes var meget jævnbyrdige. I starten af 3. sæt havde Caroline problemer med venstre håndled, som hun fik behandlet under en timeout. I slutningen af 3. sæt var Caroline tydeligvis hæmmet af sin skade, og Radwanskal kunne fra stillingen 2-2 forholdsvis nemt køre sejren i hus.
(2) Kvitova, Petra (CZE) vs.(24) Hantuchova, Daniela (SVK) 6-0, 6-4 I første sæt spillede Kvitova som om, hun allerede havde overtaget 1. pladsen på ranglisten, og Hantuchova blev udspillet med stribevis af vindere. 8 sølle bolde vandt Hantuchova i hele sættet. 2. sæt var mere jævnbyrdigt, men der var aldrig for alvor tvivl om udfaldet.
Øvrige kampe:
(3) Victoria Azarenka (BLR) vs. (8) Marion Bartoli (FRA) 7-5, 6-4
(4) Li Na (CHN) vs. (25) Lucie Safarova (CZE) 6-2, 7-6(3)
Kampen mellem Azarenka og Bartoli blev afbrudt på grund af strømafbrydelse ved stillingen 2-3 og break til Bartoli i 2. sæt. Azarenka brød dog tilbage og vandt som ventet kampen

Runder uden Caroline

Semifinale

tor 12 jan

(3) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (8) Radwanska, Agnieszka (POL) 1-6, 6-3, 6-2 Azarenka kom godt tilbage efter et sikkert 1. sæt til Radwanska, og hun vandt kampen med overbevisende cifre.
(5) Li, Na (CHN) vs. (2) Kvitova, Petra (CZE) 1-6, 7-5, 6-2 Efter 1. sæt lignede det en klar favoritsejr til Kvitova, som dominerede spillet. I 2. sæt fik Li Na bedre styr på sit spil, og med god fart og længde i boldene lykkedes det hende at forhindre Kvitovas fortsatte dominans. Kvitova udnyttede ikke sine chancer til at bryde serv ved 4-4. I stedet blev hun selv brudt, så kampen kom i 3. sæt. Li Na løftede sit spil yderligere et niveau og gav en demonstration i, hvordan man slår spillere af Kvitovas klasse: God dybde i boldene, så hun fratages muligheden for at dominere duellerne med sin aggressive stil.
Kvitovas nederlag betyder, at Caroline under alle omstændigheder bevarer 1. pladsen på ranglisten, indtil Australian Open er færdigspillet.
fre 13. jan

Finale

(3) Azarenka, Victoria (BLR) vs. (5) Li, Na (CHN) 6-2, 1-6, 6-3 Som det fremgår af cifrene var Azarenka dominerende i 1. sæt. Derefter fandt Li Na storspillet fra kampen mod Kvitova dagen før frem igen, og med god fart og længde fik hun lagt et pres, som Azarenka ikke kunne modstå. 3. sæt var uhyre jævnbyrdigt, men Azarenka havde marginalerne på sin side og fik brudt serv ved 4-3.


Hopmann Cup, Perth, Australien

31.12.2011 - 07.01.2012

Resultaterne tæller ikke til ranglisten.

Group A:
(1) Czech Republic - Petra Kvitova & Tomas Berdych
(4) USA - Bethanie Mattek-Sands & Mardy Fish
Denmark - Caroline Wozniacki & Frederik Löchte Nielsen
Bulgaria - Tsvetana Pironkova &
Grigor Dimitrov
Group B:
(2) France - Marion Bartoli & Richard Gasquet
(3) Spain - Anabel Medina Garrigues & Fernando Verdasco
Australia - Jarmila Gajdosova & Lleyton Hewitt
China - Li Na &
Wu Di
31. dec: Gr. B: (2) France vs. China - Resultat: 2-1 Marion Bartoli vs.  Li Na 6-2, 2-6, 4-6
Richard Gasquet vs.
Wu Di 6-1, 6-3
Double: 6-1, 6-1
1. jan: Gr. B: Australia vs. (3) Spain - Resultat: 1-2 Jarmila Gajdosova vs. Anabel Medina Garrigues 3-6, 6-3, 3-6
Lleyton Hewitt vs. Fernando Verdasco 6-3, 3-6, 7-5
Double: 6-3, 3-6, 9-11 (3. sæt var match-tiebreak).
2. jan : Gr. A: (1) Czech Republic vs. Bulgaria 2-1 Petra Kvitova vs. Tsvetana Pironkova 6-4, 6-2
Tomas Berdych vs. Grigor Dimitrov 6-4, 6-7, 6-3
Double  6-2, 3-6, 9-11
2. jan Gr. A: (4) USA vs.  Denmark 1-2

Mardy Fish - Frederik Löchte Nielsen 4-6, 7-6, 6-4

Mattek Sands - Caroline Wozniacki 6-7, 2-6

Bethanie Mattek-Sands & Mardy Fish vs. Caroline Wozniacki & Frederik Löchte Nielsen 5-7, 3-6

Efter kampens 3 første partier var Frederik bagud 0-3, og det lignede en udklasning. Frederik fik dog styr på spillet, brød tilbage og vandt 1. sæt efter flot og uimponeret spil.
I 2. sæt holdt Frederik det høje niveau, og han kunne serve kampen hjem ved 6-5. Nerverne kunne ikke stå for det helt specielle pres, som undertippede spillere ofte oplever, når de er tæt på at slå topspillerne, og han tabte partiet efter 2 dobbeltfejl og 2 uprovokerede fejl. I Tie-breaken var Frederik med til 5-5, men kunne ikke fremtvinge matchbold.
Normale spillere ville herefter gå helt ned i 3. sæt, og Frederik blev også brudt tidligt i sættet. Han fik dog kæmpet sig tilbage og var med indtil 4-4, hvorefter Fish afgjorde kampen.
Det er svært at bebrejde Frederik, at han ikke kunne lukke kampen i 2. sæt. Forhåbentlig har hans indsats givet ham den selvtillid, som kan bane vejen for det helt store gennembrud i 2012.

Caroline fik en dårlig start på sin single, som blev spillet som 2. kamp, fordi hun netop var ankommet med fly fra Thailand. Mattek Sands startede til gengæld som lyn og torden og dominerede 1. sæt frem til stillingen 5-1. Hun kunne dog ikke holde niveauet, og Caroline fik lidt bedre styr på sit spil, og hun kom tilbage i sættet, som hun vandt efter tiebreak. I 2. sæt var der ingen tvivl om udfaldet, og Caroline var tæt på at uddele æg ved stillingen 5-0.
Trods sejren var Carolines spil ikke i nærheden af hendes bedste, men det kan man vel heller ikke forvente i sæsonens første optræden.


Frederik var den helt store oplevelse i doublen, som han spillede med meget stor autoritet. Caroline havde enkelte fæle afbrændere ved nettet, men spillede også en god kamp. Hendes solide velplacerede bolde fra baglinien lagde ofte pres på modstanderne. Begge danskere havde en række flotte direkte vindere langs grøften.
En fantastisk start på sæsonen, ikke mindst for Frederiks ambitioner for sæsonen.

3. jan: Gr B: (3) Spain vs. China 2-1 Anabel Medina Garrigues vs.  Li Na 3-6, 1-6
Fernando Verdasco vs.
Wu Dii 6-3, 6-4
Double: 6-0, 6-2
3. jan: Gr B: (2) France 3-0 vs. Australia Marion Bartoli vs. Jarmila Gajdosova 6-0, 6-0
Richard Gasquet vs.  Lleyton Hewitt 6-2, 5-7, 6-1
Double: 6-3, 6-4
4. jan: Gr A: Denmark vs. Bulgarien 1-2

Caroline Wozniacki vs. Tsvetana Pironkova 7-5, 4-6, 6-2

Frederik Löchte Nielsen vs. Grigor Dimitrov 6-7(5), 2-6

Caroline Wozniacki & Frederik Löchte Nielsen vs. Tsvetana Pironkova & Grigor Dimitrov 6-3, 4-6, 1-10

Caroline måtte kæmpe for sejren i turneringens foreløbig længste kamp, som varede 2 tim. 32 min.
Pironkova, som er no. 46 på ranglisten, startede bedst og brød serv  i 3. parti. Caroline brød tilbage til 4-4 og brød igen ved 5-5. Også i 2. sæt kom Pironkova bedst fra start og brød til 3-1. Denne gang holdt hun forspringet, og kampen gik i 3. sæt, hvor Caroline havde kontrol over kampen.

Efter sejren over Mardy Fish havde mange håbet på, at Frederik kunne overraske igen mod Dimitrov, som er tidligere no. 1 på junior ranglisten. Frederik tog også initiativet i 1. sæt, hvor han ofte satte modstanderen under pres med aggressivt spil. Desværre var fejlprocenten lidt for stor, og han fik ikke udnyttet de break chancer, som han fik spillet sig til. Dimitrov fik også mange break chancer, primært på grund af for mange nemme fejl fra Frederik, men i 1. sæt overlevede han dem alle. I tie-breaken fik Frederik en dårlig start og kom langt bagud. Selvom han kom godt igen kunne han ikke indhente forspringet. I 2. sæt kunne Frederik ikke stille meget op, og Dimitrov vandt sikkert.


Det danske par fortsatte det imponerende spil fra kampen mod USA, og de vandt 1. sæt overbevisende efter 2 breaks.
I starten af 2. sæt virkede det som om, danskerne slækkede for meget på koncentrationen, og allerede i 1. parti blev Frederiks serv brudt. Resten af sættet lykkedes det bulgarerne at holde fast i breaket, og kampen skulle afgøres i match-tie-break. Her var danskerne slet ikke med, og de lavede mange elementære fejl, og derfor fik de kun et enkelt point.

4. jan: Gr B: (1) Chech Republic vs. (4) USA 3-0 Petra Kvitova vs. Bethanie Mattek-Sands 6-2, 6-1
Tomas Berdych vs. Mardy Fish  6-3, 6-3
Double: 6-3, 7-5
5. jan: Gr B: Australia vs. China 2-1 Anabel Medina Garrigues vs.  Li Na 3-6, 2-6
Lleyton Hewitt vs. Wu Di 6-4, 7-5
Double: China (resultat mangler)
5. jan: Gr B: (2) France vs. (3) Spain 3-0 Marion Bartoli vs. Anabel Medina Garrigues 6-2, 6-4
Richard Gasquet vs.  Fernando Verdasco 6-2, 6-4
Double: France (resultat mangler)
6. jan: Gr B: (1) Chech Republic vs. Denmark 2-0

Petra Kvitova vs. Caroline Wozniacki 7-6(4), 3-6, 6-4

Tomas Berdych vs. Frederik Löchte Nielsen 6-1, 6-3

I første sæt af damesinglen var Kvitova dominerende med sit velkendte aggressive spil, og Caroline haltede gennem hele sættet efter. Typisk for Caroline fightede hun sig alligevel tilbage og fik fremtvunget en tie-break, som hun dog tabte.
I 2. sæt viste Caroline, at hendes spil er i fortsat udvikling, og det lykkedes at få overtaget i mange af duellerne. Kvitova brød ganske vist serv tidligt i sættet, men hun blev herefter selv brudt 3 gange i træk.
I starten af 3. sæt fik Kvitova løftet sit spil, og Caroline blev igen lidt for henholdende, og hun fik  derfor brudt sine 2 første servepartier. Selvom hun kom stærkt igen og fik brudt Kvitovas serv, nåede hun aldrig helt tilbage.
Kampen gav ikke noget endeligt fingerpeg om, hvorvidt Kvitova kan overtage 1. pladsen på ranglisten i løbet af de næste 3 uger. Hvis Caroline får en smule mere længde og præcision i boldene, skal Kvitova spille aggressivt med lav fejlprocent for også at vinde næste gang.

Frederik var ikke i stand til på nogen måde at true Berdych. Dertil var klasseforskellen for stor. Kun i ganske få glimt viste Frederik prøver på det spil, som var tæt på at skabe en overraskelse mod Mardy Fish. Fejlprocenten er simpelt hen for stor, hvilket er helt naturligt mod en klassemodstander, hvor man kan mærke, at man er chanceløs.

6. jan: Gr B: (4) USA vs.  Bulgaria 1-2 Bethanie Mattek-Sands vs Tsvetana Pironkova 6-4, 6-4
Mardy Fish vs. Grigor Dimitrov 2-6, 1-6
Double: 5-8 (Pro Set)
Group A
Country Win Lose Matches Sets
Czech Republic 3 0 7-1 15-4
Bulgaria 2 1 5-4 11-10
Denmark 1 2 3-5 9-11
USA 0 3 2-7 4-14
Group B
Country Win Lose Matches Sets
France 3 0 7-1 15-3
Spain 2 1 4-4 9-10
Australia 1 2 3-6 8-13
China 0 3 3-6 6-12
7. jan: FINAL Check Republic vs. France 2-0 Petra Kvitova vs. Marion Bartoli 7-5, 6-1
Tomas Berdych vs. Richard Gasquet 7-6, 6-4

Se endvidere alle resultater, optjente point og præmier m.v. på

WTAs officielle webside under Carolines Profile - Activity

 << Tilbage